...

...

חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ללללללללללללללללללללללללללללללללליייייייייייייייייייייייייייייי!@@@@%%%%%%%%%%%%%$@&#$&@$%!@#%@~%)*Q#Y&%^(&%&W!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזהו.. אין לי מה לאמר..

../images/Emo207.gif יש לי ארנב/ת בבית../images/Emo70.gif

הוא חמוד לאללה. אני לא יודעת אם זה בן או בת כי רק ויטרינר יכול לקבוע את זה וזה גם יהיה עוד חודשיים כי הוא עדיין קטן.

adii1201

New member
אוי איזה חמוד!!!../images/Emo99.gif

תתחדשי

../images/Emo51.gif אני לא יודעת אם זה בן או בת.

רק ויטרינר יכול לקבוע וזה גם אחרי חודשיים כי הוא עדיין קטן...

חח אמרת בעצמך!!!

כי הוא עדייןקטןיכלת להגיד קטנה.. ויש מלא שמות לשני המינים..

כן כי אין לי כוח לסלש הזה (\)כל פעם

אז בגלל זה קבעתי בינתיים שהוא בן. אם זה בת אז אני אקרא לה מלאני.

כי יש לי חברה שקוראים לה אנה.

וגם בגלל שלמען האמת... כאילו אל תעלבו או משהו כזה... זה שום דבר אישי, אבל אני מעדיפה את מלאני סי על אנסטסיה.

למה../images/Emo35.gif אנה זה שם יפה.

חחח שאלו אותי הרבה אנשים למה לעזאעזל אני רוצה לקרוא לו/לה מלאני

שיהיה לי כלב אני אקרא לו פריק../images/Emo13.gif

ויהיה! למה מסרנו את האני שלי? למה?

adii1201

New member
גנבת שמות ../images/Emo46.gif

ואמממ יש לי גם בעיה עם מלאני אבל לא יודעת אנסטסיה, לארנבת?! ילדה היא מסכנה אם קוראים לה אנסטסיה אבל אם לארנבת תקראי אנסטסיה?! חבל על הארנבת
ושלא תבינו אותי לא נכון זה לא שאני חושבת שזה שם מכוער... הוא סתם רוסי כזה... וארוך כזה...והוא שם קשה כזה... כאילו נו הבנתם
אבל אנססטסיה היא כפרעליה! ולי יהיה כלב+כלבה: לכלב יקראו פריק (לא קשור לאנסטסיה זה שם חמוד בטירוף!) ולכלבה ליידי

יואוווו עדי גם לכלבה שלי אם תהיה

אני אקרא לה ליידי!!! אני חולה על השם הזה.. אבל אולי אני אקרא לה אנה.. מי יודע
לסבתא שלי יש כלבה בשם ליידי ואני חולההה עליה אז גמאני רציתי
ובנוגע לפריק זה באמת שם מגניב אבל בעיקר בגלל אנ'ושקה אני רוצה לקרוא ככה לכלבלבון

adii1201

New member
תמיד כשהייתי קטנה

חלמתי שיהיה לי כלבה שיקראו לה ליידי... זה כזה שם חמוד ויפה!!!! עזבו אני מטורפת על הכלבים שזה עצוב! אי אפשר ללכת איתי ברחוב בלי שאני אראה כלב ואגיד ישר שהוא חמוד!!!! ואני גם בדר"כ מלטפת אותם
אחחחח אני חולה עליהם!!!!! אני גם כבר יודעת איזה סוג בטוח יהיה לי (ולו גם ייקראו פריק
) אני רוצה לברדור
אבל גור
(שלא תחשבו כשהוא יגדל הוא עדיין ישאר אצלי ואני עדיין אחשוב שהוא היצור הכי חמוד בעולם כי הכלב הזה זה פשוט
)

Ana Lyn Newkirk

New member
שרהההההההה

מעניין איזה תגובות ליהי היתה מקבלת בפורום מלאני אם היא היתה פותחת שם שרשור חדש שתכליתו היא: "חם לי", כמו שהיא עשתה פה
רד היה צולה אותה על גחלים כמו שאומרים
והשאר גם היו עוקצים אותה כמה שאפשר

למעלה