גם גארבג'
ב בָלבָל New member 27/11/05 #48 התמונה בגירסה איכותית פה.. http://virgindigital.com/wallpapers/virgindigital1280x960.jpg
T The PeaceKeeper New member 27/11/05 #49 אם אני לא טועה לא אמרו... Cars nickle-back?! smushin' punkins
T The PeaceKeeper New member 27/11/05 #52 המצבט בצד שם לא?... יכול להיות שהבלונדינית למעלה על המסטיק זה בלונדי?.. ומי זה האיש הצהוב?!
ב בָלבָל New member 27/11/05 #54 מממ לא רואה שהיא בלונדינית חח השיער שם כסוף כזה... לא יודעת מה זה האיש הצהוב, אין להקה שקוראים לה yellow? והמטבע נראה לי שזה 50סנט. מה לגבי הדרקון הקטן, נראה לי יש להקה שנקראת drag-on, אני צודקת??
מממ לא רואה שהיא בלונדינית חח השיער שם כסוף כזה... לא יודעת מה זה האיש הצהוב, אין להקה שקוראים לה yellow? והמטבע נראה לי שזה 50סנט. מה לגבי הדרקון הקטן, נראה לי יש להקה שנקראת drag-on, אני צודקת??
T The PeaceKeeper New member 27/11/05 #57 טוב... מה זה הלימוים החייכניים האלה?! למה לאבטיח יש משקפי שמש?! ומה קרה באוגוסט 2006?... אהה ויש את seal משמאל בתמונה של כלב ים...
טוב... מה זה הלימוים החייכניים האלה?! למה לאבטיח יש משקפי שמש?! ומה קרה באוגוסט 2006?... אהה ויש את seal משמאל בתמונה של כלב ים...
ב בָלבָל New member 27/11/05 #65 הכל כתוב פה... האבטיח זה בליינד מלון הלימונים לא גיליתי עדיין האוגוסט זה גרין דיי
T The PeaceKeeper New member 27/11/05 #66 איזה לא ברור היה הבליינד מלון אם הוא עיוור למלה הוא צריך משקפי שמש?!