......

Darkmatter

New member
......

Artist: Johnny Cash Song: Hurt I hurt myself today to see if I still feel I focus on the pain the only thing that's real the needle tears a hole the old familiar sting try to kill it all away but I remember everything what have I become? my sweetest friend everyone I know goes away in the end and you could have it all my empire of dirt I will let you down I will make you hurt I wear this crown of thorns upon my liar's chair full of broken thoughts I cannot repair beneath the stains of time the feelings disappear you are someone else I am still right here what have I become? my sweetest friend everyone I know goes away in the end and you could have it all my empire of dirt I will let you down I will make you hurt if I could start again a million miles away I would keep myself I would find a way

Darkmatter

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

צבעונית, אני עדיין מרגישה רע על מה שאמרתי. אני לא מפסיקה לחשוב על זה... חחחח... כ"כ כ"כ לא התכוונתי שזה ישמע ככה, את יודעת.
את באמת בחורה מדהימה! ואני אשמח מאוד מאוד להכירך! אני אוהבת אותך!

לולי80

New member
דארק??????

את בסדר? השיר העביר בי צמרמורת... פגעת בעצמך? פה בשבילך מחבקת חזק!!!!!!! לול

Darkmatter

New member
לולי! :)

תודה על הדאגה... אני בסדר עכשיו. וכן.. חתכתי בבוקר...

A GIFT OF LOVE

New member
ללא נושא

ד א ר ק י אם הייתי שם את לא יודעת איזה מטר צעקות היית מקבלת. פשוט השמים היו מתמלאים בברקים ורעמים. אבל אני לא לידך אז אני זועקת מרחוק ושולחת לך חיבוק ענק תהי חזקה... ותשליכי מיד את כל הסכינים למזבלה העירונית מ י ד...

Darkmatter

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif

חחחח ההודעה שלך ממש גרמה לי לחייך וחיממה לי את הלב. את כ"כ מותקקק!!!!!!!! ומצטערת שפשעתי שוב. קשה לי להפסיק עם זה, זה עוזר לי להרגיש יותר טוב. :/ *הולכת להשליך את הסכינים למזבלה העירונית מיד*
חחח סתם, אני אשתדל, מותק. אוהבת אותך המון המון המוןןןןןןןן!!!

Darkmatter

New member
אממ...

חתכתי את עצמי שוב. פעם שניה שאני חותכת את עצמי ביד. הרגל שלי הרוסה ועכשיו גם היד מתחילה להראות רע. אין לי מושג מה יהיה איתי...

פרח75

New member
אולי אני טועה אבל...

אני לא חושבת שזה יעזור לבקש מדארקי לא לחתוך יותר כי היא לא מסוגלת. זה איזשהו חסר עצום בלב שרק החתך יכול לרפא, או לפחות כך זה נדמה. בדיוק כמו שאי אפשר לשכנע אנורקסיות להתחיל לאכול כי זה רק מעודד אותן לשקר. אני חושבת שפשוט צריך לעודד את דארקי לדבר על החלל הזה, לפרוק אותו, למצוא מקומות שבהם אפשר למלא אותו כדי שהיא תוכל למצוא תחליף בריא לחתכים. וכמובן, חשוב מאד לפנות לטיפול שיכול להגיע הרבה יותר מפורום לעמקי הבעיה ולמציאת הפתרון. זו רק דעתי, לא בטוח שאני צודקת, אבל מה שכן בטוח דארקי, שאני כאן בשבילך. תמיד מוכנה להקשיב על כל מה שאת רוצה לדבר...ואני חושבת שכדאי שתדברי שוב ושוב ושוב על מה שמציק לך כדי שזה לא יישאר כל כך בפנים, כל כך לבד. אנחנו כאן!

Darkmatter

New member
היי פרח ../images/Emo13.gif

קודם כל, אני רוצה להגיד שאת ממש ממש מתוקה!
דבר שני, כעקרון, אני מסכימה עם מה שאת אומרת. זה לא כ"כ הגיוני לבקש ממני להפסיק לחתוך את עצמי, למרות שזה לכאורה, הדבר הכי הגיוני בעולם. שנאתי כשגיסתי וחברה שלי כעסו עלי כשחתכתי את עצמי, ועוד יותר כשביקשו ממני שאני אבטיח שאני אפסיק לחתוך את עצמי. כי זה כ"כ קשה. זה הרבה פעמים הדבר היחיד שמחזיק אותי בחיים. או כמו שתיארת את זה כ"כ טוב- "זה איזשהו חסר עצום בלב שרק החתך יכול לרפא." אבל... משום מה, אני מוצאת את זה ממש חמוד ורואה את זה לטובה כשסקאלי וגיפטוש המתוקות מבקשות ממני את זה. להן מותר כי הן חמודות. והן לא דורשות בצורה בוטה...
אבל רק להן מותר....
אני בטיפול. אני מנסה לשפר דברים. בינתיים, לא כ"כ הולך... ואני מאוד מודה לך על המילים החמות, ההקשבה והדאגה. אני ממש שמחה שאת פה... אוהבת.

למעלה