... טריפוליטאים : שלוחים נמבר 1!
ב בלונדה 2004 New member 21/3/06 #3 ועל זה אני אומרת... אדה זמל חאקאני. טפי על האוג'ו.. מכל עדות יש ויש.. אבל לך אישית .נראה לי שיש בעיה רצינית עם טרבלסים. וחבל..
ועל זה אני אומרת... אדה זמל חאקאני. טפי על האוג'ו.. מכל עדות יש ויש.. אבל לך אישית .נראה לי שיש בעיה רצינית עם טרבלסים. וחבל..
ט טאKילה New member 21/3/06 #4 חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif הרגתותי מצחוק יאבלונדה אומרים לכוואה יחאב מא כווא מנו.
T tvrui10 New member 21/3/06 #11 סליחה. בלונדי.זאמל במילרע..ולא זמל במליעל..כמו טומטום במילרע ולא טומטום במליעל.. אני חושב שהפירוש המילולי של זאמל זה טומטום (לא מטומטם), ייעני קוקסינל ,לא?
סליחה. בלונדי.זאמל במילרע..ולא זמל במליעל..כמו טומטום במילרע ולא טומטום במליעל.. אני חושב שהפירוש המילולי של זאמל זה טומטום (לא מטומטם), ייעני קוקסינל ,לא?
ב בלונדה 2004 New member 21/3/06 #13 קוקסינל ? חחחחח וואי הרגת אותי אני יודעת שהפרוש זאמל זה מניוק. אני מעולפת מצחוק וואי אמא אני מתה חחחחחחח וואלה כייף להיות פה אין על הטרבלסים אין..
קוקסינל ? חחחחח וואי הרגת אותי אני יודעת שהפרוש זאמל זה מניוק. אני מעולפת מצחוק וואי אמא אני מתה חחחחחחח וואלה כייף להיות פה אין על הטרבלסים אין..
ב בלונדה 2004 New member 21/3/06 #7 שושה אמן..חחח למרות ש... לא הבנתי מה זה הקראב...(אולי התכוונת לקחאב הזה?)