722

danezeq

Member
722../images/Emo68.gif

722 תמונות חדשות בת"א במבט חדש! האתר עודכן הרגע! כל התמונות האילו צולמו במהלך החודשים האחרונים, והועלו בפעם אחת מצטער שבמשך תקופה כה ארוכה האתר עודכן רק במידע ולא בתמונות, הכמות הזו צריכה להוות פיצוי
שימו לב שלפני כמה שבועות עשיתי "סינון" של תמונות ישנות ומכוערות, יש הרבה תמונות לא מקצועיות באתר, ועכשיו אחרי שהעליתי ת התמונות החדשות אני יכול לסנן עוד כמה תמונות שצילמתי מחדש - טוב יותר- כך שבקרוב אני אוריד את כל התמונות הקטנות המוזרות האלה אתם מוזמנים להכנס לאתר לראות את כל התמונות החדשות (כמעט תמיד מופיעות בסוף הקטגוריות) איפה התמונות? הנה פירוט: 44 בצילומי אוויר 44 בג"ש 64 בים 64 יפו (במקרה יצא ככה עם המספרים
מגניב הא?) שימו לב: 242 במבנים - מומלץ 140 בשונות 21 בקו האופק 78 בתמונות ירוקות ו33 בנוף האנושי אם תעשו חשבון זה יצא 730 ולא 722 כי יש מספר קטן של תמונות שמופיע ביותר מקטגורייה אחת (אלה מסומנים ב*)

danezeq

Member
הנה דוגמא לתמונה אחת

מתוך עשרות תמונות שהורדו עם הזמן, ני צובר יותר ניסיון בצילום (אף פעם לא למדתי) ולאט לאט אני מבין את השגיאות שלי אני מצלם בשעות טובות יותר, בזוויות טובות יותר, והנה השוואה בין התמונה הישנה שהורדתי:

danezeq

Member
לחדשה:

כמו התמונות האלה - תצפו לעוד "גרסאות חדשות" לתמונות - לאו דווקא בג"ש

DerBleistift

New member
סוף סוף!!!

יפה מאד על העפת התמונה הישנה והכנסת החדשה, הבל משמעותי וכרגע למעשה ביצעת את המנטרה שאני חוזר ואומר כל החיים!!! צלמו מגדלים עם שמש גב בקצוות היום, מיד לאחר זריחה או לעת שעות שקיעה, כדי לקבל תוצאה ראויה!!! התמונה הראשונה דוחה. התמונה השניה יפה מאד. כל הכבוד... אגב נזק, אתה לא יודע איזו טובה עצומה עשיתי לי עם התמונה הזו. (לא יכול לפרט, אבל תודה בכל מקרה
) מותר לשדוד ממך את התמונה חדשה לאתר? (ואתר כבר שומר תמונות טובות לא הכיתובית???)

danezeq

Member
כן! הפעם שמרתי בשביל סס"ק את כל

התמונות ויש לי את כולם בלי החותמת! אני פשוט חייב לדעת למה התמונה עזרה לך! אולי תמסור לי?

DerBleistift

New member
אחלה!

אם כן, אשמח לעלעל כעת באתרך ולציין אם יש תמונות נוספות שנשמח להשאיל. בכל מקרה, את התמונה הנ"ל אתה מוזמן להעביר אלי, מאד יפה. לגבי הנושא הנוסף... תן לי לברר וייתכן ושאשגר אליך מסר בנושא בקרוב.

danezeq

Member
אופס!!! איך שכחתי לכתוב את זה:

ה722 תמונות האלה זה לא הכל! יש בערך 800 תמונות, רק שלא העליתי הכל, כי אני צריך לשפר אותן, ואת חלקן אני אצלם מחדש בקרוב! ועוד משהו: גם את "רקעים" אני מעדכן מאוד בקרוב!

למעלה