72 +

אסִי

New member
תחרות "הקומיקאי ההזוי" ../images/Emo174.gif

בימים אלה עובדים על אתר אינטרנט לתחרות, אשר דרכו יוכלו הגולשים להצביע למתמודדים אשר הכי הצחיקו אותם, לקרוא פרטים על המתמודדים, לקרוא חדשות ועל מה שעבר על המתמודדים בהמהלך השבוע, לקרוא את קטעי הסטנד-אפ שלהם מתחילת השבוע ועוד מגוון אפשרויות. תודה ענקתי ל-Y.G.J, אשר משקיע מזמנו לבנית האתר ללא כל תמורה.
שימו לב: ההרשמה לתחרות סגורה! לשאלות ניתן לפנות אליי במסרים.
- - - - - - עוד כמה פרטים על התחרות: - המתמודדים - תקנון התחרות למצביעים ולמתמודדים - פרטים וחוקים נוספים על התחרות בהצלחה

צפיתי והתרשמתי

וכבר יש לי פייבוריט שמאוד נהניתי לראות את השילוב המעניין שלו, ועוד כשני מתמודדים מושקעים וחזקים. בהצלחה לכולכם.

gilmorefreak

New member
ואוו..איך הכל רישמי ומסודר!!

לכל המתמודדים!! ואממ..גם לי יש ידע בבניית אתרים אבל נראהלי שאין פה צורך בי...וגם ככה אני תקועה לי עם הלימודים האלה...אבל בכל זאת..אם תצטרכו..!! בהצלחה לכל המתמודדים ונראה לי שמצפה לנו תחרות מצחיקה למדי!!!

NimaZ

New member
אמ...

א. באמת תודה ל-ג'יי ג'י וואי שאין לי מושג איך קוראים לו אבל הוא נחמד... אסי תמסור לו תודה ממני ב. מתי אתה מעריך שהאתר יהיה מוכן?

אסִי

New member
>>>>

כעת עובדים על האתר במרץ במטרה להקים את האתר עד ל-1.6 (תאריך פתיחת התחרות).

NimaZ

New member
בעע!!! ../images/Emo6.gif

עדין לא הייתה את התחרות הראשונה.....!!! אף אחד מהמתמודדים לא עשה קטע או משהו דומה... אי אפשר לדעת...

Ronush14

New member
../images/Emo8.gifבהצלחה לכל המשתתפים! ../images/Emo9.gif

ותודה רבה ל- Y.G.J שבונה את האתר! ואסי... גם לי יש ידע בבנית אתרים... אם אתם צריכים עזרה במשהו

H i L o L a

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo50.gifלכולם!

ממני ומיוסי שחר כמובן
אה ורק רציתי לשאול אם משהו בסדר- אני כותבת את הקטע שלי כמו סטנדאפ,אבל לא מערכון (כמו נגיד שצחי עשה שהוא היה שרת..) זה בסדר?

H i L o L a

New member
יווו אני חייבת להגיד

שהבהלת אותי! לא לעשות את זה שוב אסי... ואגב - אסי הוא לא דני קרפל ואל תנסו אפילו לגרום לו להיות..(הוא עיצבן אותי פעם) יותר עדיף להיות אורי חזקיה

mominman

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo172.gif בהצלחה לכולם ../images/Emo172.gif

בהצלחה לכולם בתחרות , ממני ומ-
י א ד י ר ה ה ו מ ו
חחח , אל תיתחסו ... מממ.. בהצלחה לכולם ו..
חג שבועות שמח !

למעלה