עכשיו מיטל
A Ayuli New member 12/8/03 #65 האאאאא!!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo105.gif יש לה מצעים נורא יפים שהיא קיבלה ליום הולדת חי חי חי
האאאאא!!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo105.gif יש לה מצעים נורא יפים שהיא קיבלה ליום הולדת חי חי חי
פ פורצה חיפה New member 12/8/03 #66 אני רואה שכבר התחילו לכתוב על בת-אל אז עכשיו בת-אל ואח"כ אני, טוב אבישי?
פ פורצה חיפה New member 12/8/03 #67 בת-אל היא ילדונת כזאת מתוקה, חמודה ומ-ק-ס-י-מ-ה!!! רק מילים טובות אני יכולה להגיד עליה! היא כל כך חברותית ונחמדה לכולם... כמו שאמרתי: מ-ק-ס-י-מ-ה
בת-אל היא ילדונת כזאת מתוקה, חמודה ומ-ק-ס-י-מ-ה!!! רק מילים טובות אני יכולה להגיד עליה! היא כל כך חברותית ונחמדה לכולם... כמו שאמרתי: מ-ק-ס-י-מ-ה
פ פלאפון ירוק 2 New member 12/8/03 #70 יש מלא היא חכמה, מצחיקה ומאוד בוגרת והתכונות האלה ועוד הם אלה שעושים כיף ליקרוא אתההודעות שהיא רושמת בפורום
יש מלא היא חכמה, מצחיקה ומאוד בוגרת והתכונות האלה ועוד הם אלה שעושים כיף ליקרוא אתההודעות שהיא רושמת בפורום
G GoNelia New member 12/8/03 #74 אני מוסיפה: מוכשרת (לא יודעת אם כבר אמרו את זה), זכור לי לטובה כל היצירות היפות שהיא עושה!
פ פלאפון ירוק 2 New member 13/8/03 #80 אופס ../images/Emo9.gif לחצתי שלח לפני שלחצתי רענן ולא ראיתי את ההודעה שלך
T The girl of the L New member 13/8/03 #84 ../images/Emo26.gif מיטל..תמיד מוכנה לעזור, נותנת את העצות הכי טובות שאפשר לבקש, משקיעה המון אנרגיה וזמן כדי שכולם יהיו מרוצים, תורמת הרבה מאוד לפורום, מצחיקה, איכפתית מאוד, פשוט אחלה בחורה!
../images/Emo26.gif מיטל..תמיד מוכנה לעזור, נותנת את העצות הכי טובות שאפשר לבקש, משקיעה המון אנרגיה וזמן כדי שכולם יהיו מרוצים, תורמת הרבה מאוד לפורום, מצחיקה, איכפתית מאוד, פשוט אחלה בחורה!