צודק!!!!! אין כמו מכבי חיפה!!חחחחחחח יאאאלה רק השארתי לך הודעה!!! צ'או!!!!!!!!!!!!!!
מ מיכל זידנ New member 9/8/03 #41 ../images/Emo6.gifצודק!!!!! אין כמו מכבי חיפה!!חחחחחחח יאאאלה רק השארתי לך הודעה!!! צ'או!!!!!!!!!!!!!!
../images/Emo6.gifצודק!!!!! אין כמו מכבי חיפה!!חחחחחחח יאאאלה רק השארתי לך הודעה!!! צ'או!!!!!!!!!!!!!!
O o a k y New member 9/8/03 #42 נמנע מלתת ביקורת עד שתקנה ממני את המדים. סתתתתתםםם אחלה גבר. נחמד ומגניב.. ושנינו מסכימים שהכל בארץ יקר
נמנע מלתת ביקורת עד שתקנה ממני את המדים. סתתתתתםםם אחלה גבר. נחמד ומגניב.. ושנינו מסכימים שהכל בארץ יקר
פ פורצה חיפה New member 10/8/03 #43 ../images/Emo41.gifעכשיו מאור../images/Emo41.gif מקפיצה את ההודעה
פ פורצה חיפה New member 10/8/03 #45 שובב, אבל מה זה חמוד!!! אני רואה אותו ואת אבישי כצמד חמד-שני שובבים , חחח...
P patito ƒeo New member 10/8/03 #50 אוהד שרוף של מכבי ../images/Emo107.gif וזו מחמאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחלה מאור..
פ פלאפון ירוק 2 New member 12/8/03 #69 מאור ../images/Emo35.gif כמו שמיטל אמרה הוא שובב לפעמים השובבות שלו יותר מידי אבל ליזכותו יאמר שתמיד הוא עושה דברים מיתוך כוונות טובות
מאור ../images/Emo35.gif כמו שמיטל אמרה הוא שובב לפעמים השובבות שלו יותר מידי אבל ליזכותו יאמר שתמיד הוא עושה דברים מיתוך כוונות טובות
M MiToOsH New member 13/8/03 #88 איכסה של מוזיקה אבל כזה חומד ../images/Emo104.gif אבישייייייייייייייייי אני אוהבת אותךךךךךךך המון המון המון המון המון
איכסה של מוזיקה אבל כזה חומד ../images/Emo104.gif אבישייייייייייייייייי אני אוהבת אותךךךךךךך המון המון המון המון המון
M MiToOsH New member 10/8/03 #46 כמו שאמרתי לו באס"ק ../images/Emo26.gif ../images/Emo104.gif יש לו טעם משובח במוזיקההההההההההה יא מאן
כמו שאמרתי לו באס"ק ../images/Emo26.gif ../images/Emo104.gif יש לו טעם משובח במוזיקההההההההההה יא מאן
פ פרנק ב פרקר New member 10/8/03 #48 מאור הוא האח הגדול שלי! אוהב אותך גבר!! ומיטל בטח שאנחנו צמד חמד זה כול הכייף!
פ פורצה חיפה New member 10/8/03 #51 ../images/Emo41.gifעכשיו יוליה../images/Emo41.gif למרות שאת לא משתתפת... תכונות של יוליה
T The girl of the L New member 12/8/03 #58 גם אני חושבת כמו כולם../images/Emo9.gif ואני הכי אוהבת את היציאות המצחיקות שיש לה/ך