716מ"ב Xvid יצא 3GB ב- VCD , ייתכן?

liorde

New member
716מ"ב Xvid יצא 3GB ב- VCD , ייתכן?

השתמשתי באחד המדריכים כאן, לא זוכא איזה בדיוק, ע"מ להמיר סרט והטמיע בו כתוביות. המרתי סרט avi מקודד ב- xvid, ל- VCD ויצאה לי מפלצת של 3GB בערך... איך זה יכול להיות? לא נגעתי בשום דבר בתוכנת ההמרה (TMPGENC). פשוט בחרתי VCD-Pal והמרתי. איפה טעיתי בבקשה? תודה.

liorde

New member
שלום kkdd . הסרט הוא 1:46:22

לפי Windows media player . תודה ויום טוב.

kkdd

New member
מוזר ביותר... אפשר לינק למאמר?

אתה רוצה לצרוב את הסרט נכון? אז תחתוך אותו לשניים לפי המאמר של NCODER שיהיה פחות מ 80 דקות לכל דיסק ואז תצרוב אותו ב NERO בלשונית VCD אני מאמין שהכל יסתדר....

Ncoder

New member
זה אמור לצאת לך 1060 מגבייט...

אולי במקרה פתחת את הסרט ישירות ב-TMPGEnc במקום לפתוח את קובץ ה-AVI\VDR מה-Frameserver של VirtualDubmod ?

liorde

New member
איזה חובבן אני. Ncoder צודק ...../images/Emo4.gif

אני פתחתי הסרט מיד ב- Tmpgenc . בלי התוספת, כפי שצוין...
אז כנראה לא הבנתי טוב את המדריך הזה. אני השתמשתי במדריך של ההמרה לVCD ללא Ac3 . אם אפשר, עוד שאלה. פיצלתם בין המדריך של עם או בלי AC3 . איך אני מזהה אם בסרט יש AC3 ? ע"י G-Spot ? האם אני יכול לשלב בסרט AC3 אם אין לו במקור את זה? (כלומר הקובץ-סרט המקורי הוא ללא AC3). שוב תודה רבה על העזרה !

liorde

New member
קובץ VDR ... איך אני מייצר כזה?

תודה. כרגע מה שיש לי זה רק Avi ...

Ncoder

New member
כן, ע"י GSpot תוכל לוודא את ...

קידוד הסאונד שלך בסרט . למקרה שלא הבנת זאת עדיין, AC3 הוא קידוד אודיו כמו שיש MP3 ו-WMA ו-WAV .. אם בסרט שלך יש אודיו ב-AC3 אז יש צורך להשתמש במדריך המתאים . את קובץ ה-VDR או "AVI מזוייף" אתה מייצר באמצעות VirtualDubmod, הכל מוסבר במדריך .

liorde

New member
Ncoder, (או מישהו) נא לעזור...

Ncoder היקר... אני פועל בדיוק לפי המדריך שלך... אני צריך עזרה בפתרון תקלות... פתחתי הסרט ב- Vdubmod, קיבלתי את הוודעה על ה- Improper VBR bla bla bla... לחצתי Yes . הלכתי, הוספתי פילטר של TextSub כפי שמציג המדריך... כאשר אני בא לצפות בסרט אם הכתובית יושבת טוב אני מקבל הודעה מ- Vdub ואז הוא עף... אני מאמין שזה כל פעם אותו מקום. מה אפשר לעשות כאן? תודה!

Ncoder

New member
קודם כל מומלץ שלא ...

תבדוק את הכתובית על הסרט באמצעות לחיצה על Play אלא באמצעות לחיצה על לחצני המפתחות הצהובות . כתוב לך בהודעה שיש בעייה לפרוס את פריים 86, אז לפני שאתה בודק את הכתובית תנסה קודם לבצע בדיקת פריימים פגומים לסרט באמצעות Video - Scan, אם תמצא שגיאות אז גש ל-Video - Scan - mask bad frames ואז תנסה להמשיך הלאה לפי המדריך. אם הסריקה לא מוצאת שגיאות אז תנסה פשוט לזוז רק באמצעות המפתחות הצהובות על מנת לבדוק את הכתוביות וכשתסיים תמשיך הלאה לפי המדריך עד שתגיע ל-TMPGEnc ששם תבצע קידוד mpg ל-5 או 10 דקות ותפסיק בכוונה על מנת לבדוק שהקובץ שנוצר יצא טוב, אם הקובץ יצא טוב אתה מבצע מחדש את הקידוד ב-TMPGEnc (תוך שאתה טוען את קובץ ה-VDR שעדיין רץ ברקע).

liorde

New member
איך אני בודק פריימים פגומים??

ע"י Vdub_Mod או ע"י Tmpgenc ? לא הבנתי בדיוק... ומה היתה הכוונה "תוך כדי שאני טוען את קובץ ה-vdr" ? מה הכוונה תוך כדי שאני טוען? מתי טענתי אותו בכלל? תודה !!

Ncoder

New member
אתה צריך לקרוא את המדריך ...

בשביל להבין מה אני מסביר לך. בדיקת פריימים פגומים באמצעות Vdubmod (גש לתפריט של התוכנה, יש שם Video...). לאחר שאתה מסיים את הגדרת הכתוביות אתה צריך לבצע Framserver ל-TMPGEnc וכשאתה תקרא את המדריך אתה תבין למה אני מתכוון. אם אתה לא רוצה לקרוא את המדריך אז אתה יכול לחכות כמה ימים עד שאני אשחרר מדריך מעודכן ובתקווה שיהיה יותר ויותר פשוט וברור.

liorde

New member
אתה מתכוון ל- Scan for unreadable

Frames , שנמצא תחת תפריט Video ? Vdubmod לא מצא לי כל בעייה בקובץ הסרט. הייתכן שזה קשור בכלל לאיזה קודק שמותקן כנראה לא טוב במחשב? אם כן, איך אני יכול לאתר בכלל בעייה כזו??? המדריך טוב, אל תבין אותי לא נכון, קראתי אותו ואני חושב שעבודה טובה נעשתה שם. עם זאת, לדעתי יש בו כמה "חללים" וטוב היה אם יתאפשר לך לתת בו קצת troubleshooting, לאנשים מתחילים כמוני. גם אם תרשום Pre-Conditions לפני תחילת תהליך כלשהוא זה יהיה נהדר. לשיקולך

Ncoder

New member
אני אשתדל להוסיף את כל מה שביקשת...

בקרוב. יש לך Xvid Codec ? או FFDSHOW מותקנים במחשב? (לא מבקש שתתקין אלא שתאמר לנו אם יש לך אותם)

liorde

New member
אני לא ממש יודע...../images/Emo5.gif ...

אני זוכר שהתקנתי פה פעם את חבילת הקודקים של LionHeart . ובנוסף התקנתי גם DivX5 bundle . וזהו נראה לי. אה סליחה, התקנתי גם איזה קודק ל- xvid לא זוכר מה שמו: לקחתי את זה מה release notes שלו: XviD-1.0.3-20122004 _Final Release_ XviD home: http://www.xvid.org/ Doom9's forum: http://forum.doom9.org/forumdisplay.php?s=&forumid=52 eMail: info at koepi dot org (replace the at with @ and the dot with a .) URL: http://www.koepi.org/ נראה לי זה של Koepi . וגם Ac3 filter . יש לי נגני BSPlayer ן MV2Player מותקנים... (אגב אני בטוח שיש משהו לו בסדר בהגדרות של המקודד Xvid הזה...) תודה לכם על הסבלנות !

Ncoder

New member
אתה יכול לנסות להסיר את Xvid ...

ולהתקין מחדש. אתה יכול גם לנסות סרט אחר ולבדוק עם הבעייה חוזרת על עצמה. אם בסופו של דבר הסרטים שלך לא פגומים ועדיין יש בעיות ב-VirtualDubmod אז אולי יש לך בעיית מערכת מסויימת. אתה יכול להמשיך לפי המדריך מבלי לבדוק את הכתובית ואתה עלול לקבל בסופו של דבר קובץ עם כתוביות שלא לפי טעמך. אני ממליץ שתמשיך עם המדריך וכשתגיע לחלק של הקידוד ב-TMPGEnc תבצע קידוד של 5 או 10 דקות על מנת לבדוק את הקובץ שנוצר .

liorde

New member
אתה מכיר את הקודק הזה?

הוא טוב בכלל? כדאי אולי איזה קודק אחר ?

liorde

New member
עשיתי את מה שאמרת...

אבל לעזאזל, זה לא הולך לי!!!! כל פעם הוא זורק שגיאה על פריים אחר. הפעם פריים 27 ...
מה עושים? הוא מודיע על בעייה בקודק Xvid - Mpeg 4 .. מה זה בדיוק? איפה זה נמצא? אולי להתקין אותו שוב? מה אפשר לעשות...

kkdd

New member
יש מדריך במאמרים על "בדיקת פריימים"

בסרטים, ותיקון בעזרת MASK, תפעל לפיו. הרעיון הוא ב VDMOD ללכת ל VIDEO-SCAN VIDEO... - SCAN ואז לעשות MASK ייתכן שיש לך בעיה בקול....

למעלה