713

713

ראיתי אותו... פרק ממש נחמד... לא הכי מצחיק שיש, אבל יש כמה קטעים ממש טובים שאחרי זה נדבר עליהם...

RootDown

New member
לי יצא לראות..

פרק חולני ומעוות, הם עשו ממש מפלצות מהארגונים שסהכ מנסים להפחית את שיעור התמותה מס1 בעולם! בטח כולכם יודעים שמאט וטריי משתמשים בסמים, אז אולי כל הקטע של סיגריות זה מטפורה. אבל סיגריות זה לא סם רגיל, הוא לא עושה שום דבר חוץ מלהרוג!

מאיפה אתה יודע???

רשום על זה איפהשהו?

bad boys2

New member
פרק מאוד נחמד

אני עכשיו שהם קצת הגזימו אבל זה מה שהפך את הפרק לטוב

dansha

New member
פרק חביב

לא מהפרקים המוצלחים ביותר אבל בהחלט פרק חביב. אהבתי בעיקר את ההתחלה עם הלהקה המטופשת שמנסה לשכנע אותם לא לעשן. שאקר הפרק היה קצת נטול בדיחות לטעמי.

הפרק היה פרק מצחיק יחסית

וממוצע לגמרי. אי אפשר שכל פרק יהיה יותר טוב מקודמו, ובסאות' פארק כמו כל סדרות הקומיות, יש פרקים יותר ופחות טובים. אני לא יודע מה איתכם, אני אהבתי!

wanna get high

New member
לא משהו...

כאילו קרע אותי הקטע של eat the cupcake ושל kenny is eating his heands אבל הם ממש הגזימו...

C a r t m a n

New member
שום קשר רק איזה שאלה../images/Emo41.gif

באיזה אתרים אפשר להשיג קישורים למה שאמרתה

קרעו אותי כמה קטעים

•כשקני פתאום אכל ת'ידיים •כשרצו לשכנע את קרטמן לאכול ת'עוגה •כשקרטמן ניסה לנעול את קייל •כשרוב ריינר נתקע באוטו •בכלל, את כל סיטואציית הלהקה, ואת הסיגריות שאחריה, ושהביצפר נשרף היה מעולה!

אה ולמי שתהה מי זה רוב ריינר

רוב ריינר הוא במאי די מפורסם שביים סרט שהוא אישית, אחד האהובים עלי... אני והחבר'ה! הוא גם ביים סרט שאולי שמעתם ת'שם שלו: כשהארי פגש את סאלי... אבל אני לא ראיתי את זה... הנה מידע עליו: http://us.imdb.com/name/nm0001661/

Israeli Hero

New member
ולזקנים שביננו, הוא שיחק את

ולזקנים שביננו, הוא שיחק את "ראש כרוב" בהכל נשאר במשפחה.

איזה קטע היה

היה לנו הצגה כזאת ממש מפגרת ואנשים שם שהם זקנים ומשעממים וביכלל מדברים על היהודים באירופה ליפני השואה והם ניסו להיות מגניבים כאלה וצעירים והסיפו יעני פופ וזה היה מממש דומה למה שהאנשים בהתחלה עשו..התצואה הייתה דומה...יש לי חשק לעשן

למעלה