710

DivineComedy

New member
710 ../images/Emo58.gif

פרק טוב, אחד הטובים העונה. לא בגלל משהו מיוחד אלא בגלל שפשוט היו בדיחות ממש טובות בעיקר בחצי הראשון. וגם הפנטזיות היו בול הפעם. אליוט וJD בסוף.... ממש ממש מתאימים עם התינוק. יאללה חתונההההההה

mikmik000

New member
פרק מעולה ../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

היו מלאמלא קטעים מצחיקים [אין לי זמן כ"כ לסכם כרגע], בעיקר הקטעים של טד VS ג'ניטור חח והפנטזיות היו ממש טובות XD והסוף היה חמוד
סאם כזה מתוקי :]

limors2

Well-known member
פרק טוב!../images/Emo58.gif

הסיטקום! גדול!!
לא אהבתי את טד בתור בנאדם עם עמוד שדרה. יותר מתאים לו להיות לוזר

Angelus

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

יאללה, חתונה בסוף העונה, בע"ה. לא פרק משהו בסך הכל; היו כמה בדיחות טובות פה ושם (טד, טד וטד) אני מצפה בכיליון עיניים לפרקים הבאים

Roncha87

New member
זה היה אחלה חרוז ../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

יאללה, חתונה בסוף העונה

Roncha87

New member
710../images/Emo58.gif../images/Emo47.gif

טד!!!!!
איזה חמוד!! איך הוא שמח כשקוקס הרשה לו לא להביא לו קפה
אחחח חמוד! הסיטקום היה מעולה ממש, אחותי ראתה איתה ונפלה מצחוק. לגבי ג'יידי ואליוט אני לא כל כך בטוחה. מצד אחד הם כל כך חמודים ביחד וגם טרק וקרלה כאילו מעודדים את הקשר. אבל מצד שני לא נמאס? כאילו כבר נברנו בקשר הזה קצת יותר מידי. מי יודע? אולי זה יכול להיות. בכל אופן אהבתי את הפרק, אהבתי את ג'ורדן בפרק, את העלילה [למרות שקוקס כמעט ולא הופיע] ואהבתי את הדגש ששמו על אליוט, היא הייתה חסרה לי בזמן האחרון. בקיצור עונה מצוינת עד עכשיו

Angelus

New member
../images/Emo58.gif

רונה, רונה.. אני אהיה ד"ר פיל ואומר לך שהם לא היו בשלים לקשר.. הם כמו רוס ורייצ'ל. הם חייבים להיות ביחד. כמה מצחיקים היו הפרקים כשהם יצאו?

Roncha87

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

ד"ר פיל?
חחח קרעת אותי. סתם זה קשר חפור לא יודעת.. אבל אולי יצליחו לעשות את זה בצורה נורמלית וקצת יותר טיבעית כי ג'יידי ואליוט ממש חמודים ביחד. בעיקר עם סאם החמוד.

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif710 - My Waste of Time

ווהו, אחרי פרק די עצוב שבוע שעבר, הגיע פרק קליל, אבל ממש מצחיק. - כשקוקסי לא רוצה להתלהב, אבל אז אומר Chief Dr. Cox - קלסו!! שמח שהוא לא עזב לגמרי, ואז הוא גם נקרע מצחוק. - בבריין טראסט, יש לדאג דגל על הסנדוויץ' - הפנטזיה על ball mart, עם האשך שכתוב עליו I'm With Stupid (יש לי חולצה כזאת), אבל ההמשך היה פשוט נורא מיותר. אפילו ג'יידי טרח לציין את זה. - טד מנסה לשכנע את קוקס וגם טוען שלאחרונה הוא למד איך לפתוח מזוודה.. - והפלאשבק שלו, שוב עם קלסו, והוא מתחיל לנקות לקלסו את האוטו עם מברשת שיניים - מסרב להביא קפה לקוקס וצורח "יהההההההההההההההה!" - שוב טד, "Hey, Cindy, I want to make you pregnant." - טוד ודאג מחליפים בין ג'ניטור לטד בקבוצות. זה היה פתטי ומצחיק. - הסיטקום של טד והג'ניטור! ואח"כ יש פרסומת על המסך חחחח - האיש של המערכת כריזה ממוקם ליד ד"ר קוקס - ג'יי.די אומר שהוא פותר בעיות על ידי ניצול עיצות שאחרים קיבלו, וטוען שהוא עושה זאת כמעט כל שבוע. סוג של הומור עצמי ששעשע אותי.. - הסוף של הפרק היה חמוד, אבל גם ממש סיטקומי חח

למעלה