........

וואו בן אדם, יותר מדיי...

יש הרבה יותר מדיי שירים שאני אוהב בעברית אבל כרגע זה ניצוצות של ברי סחרוף ואז למה לי פוליטיקה עכשיו של משינה

Sham 69

New member
כוסאמאמאמאמק ..

התכוונתי שירים של להקות מהארץ .. ולא בהכרח שירים בעברית, למרות שאפשר גם בקיצור .. אצלי זה רוק ישראלי : מסעותי עם עצמי וזוהי סדום של איפה הילד punk : DxPxAx - A Friday Night To Share, Useless I.D. - Have A Nice Life ובמטאל .. לא יודע .. לא יכול להחליט ..

Sham 69

New member
עזוב ..

סתם העצבנתי כמו טיפש רק .. רציתי להבהיר ב"סקר" שלי, שאני מתכוון לכלל הלהקות בארץ, ואין קשר אם הם שרים בעברית או לא ..

Sham 69

New member
מתקדם ..

בערך .. לא משהו רציני אני רק צריך לגמור כבר את האתר המסריח, ואז יכנסו בהרבה יותר אנשים ..

badphish

New member
אממ

רוק זה ברי סחרוף היהודים כמעט כל השירים אבל במיוחד כל הסיפור ופאנק לא ממש שמעתי ומטאל ישראלי זה לדעתי די מגוחך נא על על תסכלו אותי

MuffinMan

New member
אין לכם מושג כמה נמאס לי מהיהודים

פעם הם היו נחמדים.. אבל א מאז שכל מי שאני מכיר נדלק עליהם... בא לי להקיא כל פעם שאני שומע אותם... במיוחד אחרי שהבן אדם אם הטעם המוזיקלי הכי דפוק בעולם.. הקשיב ל2 דיסקים של היהודים 18 שעות ביממה (ואני לא מגזים)- בגלל שזה היה 2 הדיסקים היחידים שהיה לו.. כמה אפשר!

badphish

New member
הדיסק השני שלהם

באמת לא משהו מין איבוד כזה של הייחוד אבל לא בכל השירים וחוץ מזהמה זה קשור למה שכולם אוהבים תשמע מה שכייף לך

MuffinMan

New member
הדיסק השני חרא

זה לא קשור למה שכולם אוהבים... זה פשוט שהרגע שכולם אוהבים כולם שומעים כל הזמן ושרים את זה כל הזמן... זה מביא לך כאב ראש נוראי

flowr..

New member
בערך כל שיר של איפה הילד.

אבל הייתי שמה דגש על "אהובה הקטנה" כרגע. ומשהו קצת פחות נתון לשינוי (וגם קצת פחות מקורי, אבל לא נורא, זה באמת שיר טוב.)- "ניצוצות" של ברי סחרוף. flowr..

חולוני

New member
אינפקציה - נקרופיל.

וכל שירי אינפקציה בעצם.. ואני גם אוהב משינה, איפה הילד, ומוניקה סקס הדיסק הראשון.. וגם מופע הארנבות של ד"ר קספר.

למעלה