........

Sham 69

New member
........

מה לדעתכם השיר הישראלי הכי טוב? או 2 השירים הכי טובים .. תנו מכל סגנון שיר או 2 .. (מטאל, פאנק וכו´)

epitaph

New member
עוד סקר?

בכול מקרה ברוק השיראלי יש לי שני שירים שאני מאוד אוהב אפשר לומר באותה מידה,האחד "ניצוצות" של ברי סחרוף והשני "רק בשביל לקבל חיבוק" של איפה הילד.בקשר לשיר מהמטאל הישראלי אני לא מכיר כל כך הרבה אבל האהוב עלי הוא Mercy של Orphaned Land.

Sham 69

New member
סקרים ..

אם לא שמת לב .. רוב ההודעות פה בפורום בנויות על סקרים, וכנראה שזה הדבר היחידי שמניע את הפורום

epitaph

New member
לא אמרתי שסקרים זה דבר רע...

אתה צודק,הרבה דיונים בפורום מתחילים מסקרים,למעשה אני מתפלא שיש עוד רעיונות לסקרים...

DISTURBED

New member
אני לא אוהבת שירים ישראליים בכלל...

שירים בעברית לא עושים לי את זה.

Sham 69

New member
אני מתכוון להקות מהארץ ..

ולא בהכרח שירה בעברית ..

November rain

New member
אם כבר Orphaned land אז...

the beloved´s cry , שיר שאני אישית מאוד אוהב. אם מדברים על שירים בעברית אז אני חושב שכמעט כל שיר של משינה נחשב...

אח אח...אורפנד לנד... ../images/Emo41.gif ../images/Emo99.gif

יש פה מישהוא שהיה בתקופה בה אורפנד התחילו לנגן ? בתקופה בה BETRAYER , UNDER TAKER , SCAFFOLD , SUBSTANCE FOR GOD , TEARS ועוד ...נחשבו ללהקות המטאל המובילות ? כשהמטאל היה בפריחה אמיתית בארץ ? (ערבי "מוות לטכנו" ברוקסן ...ערבי המטאל האגדיים בג´אנגל רוק שהפך אח"כ ל"COMA" ?)

יו כרובי!!!

לא ידעתי שאתה מהסוג האופנוענים הרוקרים האלה! כבוד!!! אז יאלה למכור את הבנדיט ולקנות איזה הרלי
.ולא נראה לי שהרבה כאן זוכרים או יודעים על מה אתה מדבר כי הגיל הממוצע כאן הוא 13-18(יש כמה בני 23...) ותסלחו לי על האוף טופיק כי לא כל יום מגיע לכאן מנהל פורום אופנועים אז תנו כבוד...

starless

New member
יו כרובי סופר כבוד

כרובי בכבודו ובעצמו בפורום שלנו ועוד מדבר על מטאל???? צריך לתעד את זה כבוד לפורום

כRובי

New member
חבר´ה חבר´ה..להרגע.. ../images/Emo9.gif

קודם כל , תודה על קבלת הפנים המלבבת (לא צריך ללכת מכות בשביל זה..) אכן כן , כRובי בעברו הרחוק היה מעורב עמוקות בסצינת המטאל הישראלית.. הייתי בהופעות ה"שוות" באמת שהיו בארץ (החל מDISHARMONIC ORCESTRA דרך CANCER , KREATOR , CATHERDRAL , PARADISE LOST , THE GATHERING ועוד...) כמו כן לקחתי אפילו חלק בלהקת GOTHIC DOOM METAL שלא שרדה את הגיוס לצבא..(הקלטנו 3 שירים מתוך שמונה ונעלמנו..דווקא הלכו לא רע בחו"ל..) ואני עדיין שומר חסד נעורים ללהקות מהתקופה "ההיא" - לצערי , אין ביכולתי לעקוב אחר הקורה ב"שוק" אותו נטשתי , בגלל אהבותיי האחרות...אופנועים לדוגמה - בהם אי אפשר לשמוע מוזיקה תוך כדי רכיבה... בקיצור , אתם אומרים שאין פה חבר´ה מה "OLD SCHOOL"? לא נורא , אני אשקיף מהצד - אטולי אני אלמד דבר או 2
כRובי מאופנועים.

Sham 69

New member
Catherdral היו פה?! ..

באיזה שנה? ואיפה הם הופיעו? אגב .. מישהו יכול לתת לי את ההגדרה המדוייקת של הסגנון שלהם?

איפה ומתי אני לא יודע

והייתי גם מאוד מעוניין להיות שם. בקשר לסגנון אפשר לומר שחוץ מבתחילת דרכם (אלבום שניים ראשונים) שאז הם היו די דום, הם נוטים לכוון הסטונר רוק (שאם מצא בעינך חן הסגנון אתה חייב לבדוק את kyuss ו spiritual beggars)

כRובי

New member
CATHEDRAL נתנו בארץ 2 הופעות

(אולי שלוש...הרבה זמן עבר) - זה היה בשנת 94.. פעם אחת ברוקסן (TEARS חיממו אותם) ופעם אחת בחיפה.. אז הם כמובן ניגנו DOOM METAL והיו לאחת הלהקות "הנחשבות" בתחום.. אישית , אני לא "התחברתי" לסגנון שלהם.. בואו נשאל אותכם שאלת טריוויה קלה.. הסולן של בCATHEDRAL (לפחות בתקופה ההיא) היה לפני כן הסולן של...? תפוז ללא קליפה ינתן לפותר נכונה

כRובי

New member
../images/Emo45.gif חבר´ה - יש לכם פה חבר פורום

שהוא נכס.. מי אמר שאין כאן אנשים "מבינים" או מה"אסכולה הישנה" ? כל הכבוד ליעקוב !!

אוי נו אתה מביך אותי ../images/Emo13.gif

וחוץ מזה, אסכולה ישנה? אני בן 16 לעזאזל...איזה אסכולה ואיזה נעליים

כRובי

New member
אח שלי..בדבריי התכוונתי לראש...

אנשים שמבינים עניין במוזיקה מפני 5 שנים ומתעניינים גם בתולדות המטאל שווים בעיניי לא פחות מחבר´ה בני 30...

למעלה