707

buffgirl

New member
707 ../images/Emo58.gif../images/Emo80.gif

קודם כ, פרק ממש פצצה! ממש ממש אהבתי איך הערפד עשה לבאפי פסיכולוגיה (נו.. איך אומרים את זה??? שרינק האר בקיצור!)זה היה כזה יפה! (buffy? buffy summers?) ואת הקטע עם דואן שהיא מתחרפנת (!die! die! you ennoying little key), ו-ווילו... ווילו מיי פרשס.. איך אהבתי אותה שם... ובהתחלה הייתי בטוחה שהיא מדברת עם טארה! זה היה כל כך עצובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב... וספייק! (זאת הנקודה להודעה הזאת בכלל) איך הוא שוב פעם בלי נשמה? איך הוא שוב פעם אוכל אנשים מסכנים להנאתו???

לiלה

New member
תגובה בעלת ספוילר לפרק הנ"ל...

פרק ענק! הפסיכולוגיה ממש יפה! ואני רק רוצה להגיד (כולל ספוילר לעתיד אבל לא גדול)... שספייק לא איבד את נישמתו ואין מה לדאוג....

i love tara

New member
פרק ענק../images/Emo42.gif

שלפי דעתי עוד יגלה הרבה על עתיד של העונה. פשוט אחד הפרקים הטובים של הסדרה מכל העונות הבימוי, המשחק, הצילום והתסריט ממש מצויינים. והפרק דיי מזכיר את רסטלס(4x22).

bewiched

New member
ספיילר - תגובה-

לספייק עדיין יש נשמה אבל הרוע משפעי עליו , משחק ברגשות שלו, במצפון שלו,בגאווה שלו(כן, עדיין נישארה לו כזו) זה לא אשמתו- הוא אולי אוכל אותם אבל מרגיש הרבה יותר אשם אחר כך. זו הכוונה של הרוע, טוב, אחת הכוונות

buffgirl

New member
לפרק באמת יש איכות של 4X22../images/Emo80.gif

אבל הוא לא כזה דומה. הוא ממש יפה אבל! אני ממש אהבתי ובאמת רואים שחשבו עליו והשקיעו...
ושימו לב לפאק קטן כשהדבר הזה הזיז את כל הבית כשדואן היתה בו אז גם הקירות זזו ואז באמת ראו שזה לא בית אמיתי אלא אולפן.

למעלה