...

אפ'חד לא הומו!!

שירנוש91

New member
תיראו תשין שלי בבקשה מכולםםם

ולמי שיש שין שתוסיף לנו לפה..!! תיראו איך עיצבתי אותו שמתי פול תמונות שלהם במיוחד של אושרי חחחח.. אושרי חמי>>>>>>הוכחה לאהבה הכי גדולה שלי חחחח

D e e D e e1

New member
///

חמודה שלי ומאיפה את יודעת..אין לו שום חברה וגם לאדם כבר אין הם נפרדו.. הנה תמונה של ערן ואח שלו התאום-->

נושה 13

New member
תגיעו לעיקר בכל זה..

נראה לי שא'פחת פה לא יודעת באממת אם יש לו או לא.. ומזה משנה ?! העיקר שזה אוושרי השלמוות

מלודוש

New member
סעמקק מה עובר עליכם?!

גם עם הם הומים גם עם הם לא מה אכפת לכם?! בגלל זה אתם רבות?! תאהבו אותם איך שהם!! חפרנו..!!

OoנויoO

New member
נוווווווו נאי יגיד את זה עוד פעםם!!

למה אתם חושבים שאתם יודעים הכל!!! גמני יכולה להגיד שיש לי מקורות "מוסמכים" נו באמת צאי מזההה

D e e D e e1

New member
חמודה אני אמרתי מה הם המקורות..

המוסמכים שלי..ואני לא יחזור על זה שוב..תחפשי את ההודעה בפורום אם בא לך.. ובקיצור מי שלא רוצה להאמין שלא תאמין אני לא ממציאה שומדבר..למה לי לעשות זאת מה אני ילדה קטנה..?!?! אני הבנתי שהם דו מיניים..בגלל שכל אחת כאן מתה על אושרי או שרון אתם אומרות שזה לא נכון אבל מאיפה לכם לדעת.. וכל מי שרוצה את האייסיקיו של אדם..למה אתם חושבות שאני יתן לכם אותו..כדי שתטרידו אותו..תאמינו לי הוא לא צריך בנות בנות 14 שיתעלקו לו על הנשמה..!!

D e e D e e1

New member
חמודה אני אמרתי מה הם המקורות..

המוסמכים שלי..ואני לא יחזור על זה שוב..תחפשי את ההודעה בפורום אם בא לך.. ובקיצור מי שלא רוצה להאמין שלא תאמין אני לא ממציאה שומדבר..למה לי לעשות זאת מה אני ילדה קטנה..?!?! אני הבנתי שהם דו מיניים..בגלל שכל אחת כאן מתה על אושרי או שרון אתם אומרות שזה לא נכון אבל מאיפה לכם לדעת.. וכל מי שרוצה את האייסיקיו של אדם..למה אתם חושבות שאני יתן לכם אותו..כדי שתטרידו אותו..תאמינו לי הוא לא צריך בנות בנות 14 שיתעלקו לו על הנשמה..!!

למעלה