705

k e l l y 1 8 1

New member
705 ../images/Emo58.gif

טוב לדעתי הפרק היה ממש יפה... ואהבתי שלוגן הגיע...חמוד...ואני ממש שונאת את המיבטא הבריטי ...מקווה שלוגן לא ידבק חחח כריס ולור לאט לאט דווקא מתאימים בעיני כמה שתמיד חיכיתי שלור ולוק יהיו ביחד עכשיו אני דווקא מקווה שלור וכריס יחזיקו מעמד ביחד ואהבתי את הקטע שהם דיברו על זה שאנשים משתנים....ואהבתי את הקטע שלור כריס ורורי הו האוטו..כמו משפחה מאושרת...:p בקיצקץ...אין תלונות על הפרק....אולי על הריח שהלך שם....אבל הפרק היה טוב...

luvgirl

New member
../images/Emo58.gif705!../images/Emo58.gif

טוב אז ראיתי סוף סוף את הפרק...טיפה באיחור אבל לא נורא, ובניגוד לשבוע שעבר שממש סבלתי בפרק אז השבוע בפעם הראשונה ממש ממש נהניתי! הפרק לגמרי הזכיר לי את בנות גילמור הישן והמוכר שאני אוהבת. מאוווד נהניתי בקטע הפתיחה, עם פול אנקה, בכל הקטעים של רורי ולוגאן (אני ממש אוהבת אותם ביחד בניגוד להרבה מהאנשים בפורום הזה. ברור שאין כמו ג'ס, אבל הם עדיין חמודים ביחד!), הקטע עם המלפפונים החמוצים קרע אותי (במיוחד קירק! כשהוא אמר Pickle? One giant pickle? אויש זה כל כך הצחיק אותי...) והאסיפה הייתה נחמדה ונתנה אוירה גילמורית במיוחד. מישל בניגוד לפרקים אחרים לא ההצחיק אותי במיוחד חוץ מהשיחה שלו בטלפון בקשר לסירחון שהצחיקה. אני מתחילה לאהוב את הרעיון של לור וכריס ביחד אבל אני עדיין הייתי מעדיפה את לוק, כי פשוט אין כמוהו. השיחה של לור ורורי גם הצחיקה אותי, היא הזכירה לי את השיחות הישנות שלהן. ארוחת הערב אצל ריצ'רד ואמילי היה עשוי ממש טוב לדעתי. מישהי פה כתבה ששניהם היו משעממים וחופרים ולא מצחיקים (או משו כזה) אבל אני חושבת ההפך. נדמה לי שהשיחות שלהם היו בכוונה כאלה כדי להדגיש את הריב של לור וכריס להראות שהם גם משתעממים ומתעסקים בעניינים שלהם. בכל מקרה אני מתחילה לחפור בעצמי אני אפסיק כאן... ורק עוד כמה הערות קטנות: *זה רק אני או ששינו את הדירה של כריסטופר? אני זוכרת שהייתה לו דירה בצבע תכלת או משו כזה. הוא עבר דירה ולא ידענו או שהזכרון שלי מטעה אותי? *ללוק הייתה שורה אחת בכל הפרק?! איזו בושה! הוא התנהג כל כך לא טבעי בפרק הזה, והוא היה ממש חסר. טוב נו, לפחות החליפו לו את הכובע... *הצילומים עדיין טיפה מציקים, אבל זה לא כל כך הפריע לי בפרק הזה. מרוב שנהניתי בקושי שמתי לב! שימשיכו ככה ואני אהיה מאושרת!

ICדרוש

New member
בקשר לכובע...

זה ממש לא בסדר ששינו את הכובע!!! להזכירכם- הבתחלה התחלה לוק היה מסתובב עם כובע משובץ ומזעזע, ורק באמצע העונה הראשונה לורוליי נתנה ללוק את הכובע הכחול המיתולוגי- שבו לוק דבק עם היום!!! עצוב אבל נכון- לוק נפרד מלורליי ומהכובע- אח, הטרגדיה...

705../images/Emo58.gif

בכללי הפרק היה אחלה. אהבתי מאוד את ארוחת החגיגה של הקנייה, ואחרי הפרק ראיתי את הקטע ההוא עוד 3-4 פעמים ככה כדי להבין בדיוק את הנוסח (מה הקטע של אנגלית בריטית אניוואי?) וסתם כי זה היה קטע שהצחיק אותי. לגיטימי שרורי תהיה מאויימת ע"י בובי (ואני אצטט את ניק: "רגליים רגליים רגליים!"), היא די מגניבה, יש לה מבטא זר ושווה ושפת גוף שמשדרת נשיות וביטחון. אבל היא בטח גבוהה יותר מלוגן... =P החמוצים היה טוב!

למעלה