705

Tahoe

New member
../images/Emo58.gif 705 ../images/Emo58.gif

ובכן חברים... לראשונה העונה, נהנתי מפרק של בנות גילמור!
כן כן, זה קרה, פרק כתוב טוב, מצולם טוב, זורם, מפתיע מענין וגם מצחיק...כן! מצחיק! היו כמה וכמה קטעים שמצאתי את עצמי צוחקת בקול רם. לוגן הפתיע אותי ואת רורי על הגג, ואפילו קצת ריחמתי עליה כשהיא הגיעה לארוחת ערב במנהטן וראתה את כל החברים הבריטים החדשים של חבר שלה, ואת בובי (המהממת דרך אגב
). הקטע שהם נפרדים ברחוב הצליח להעציב אותי טיפה, וזה דבר טוב. לא שאי פעם אהבתי את לוגן אבל אני מתחילה להשלים עם זה שרורי כן (סוף סוף!). היו עוד כל מיני דברים חביבים ומשעשעים, כל הקטע עם רכבת החמוצים, השיחה המשעשעת של לור ורורי, הפתיחה עם פול אנקה, והקטע שהכי הצחיק אותי: לורליי מלחינה עם השלט של הטיבו
הוא כמעט הזכיר לי את הימים הטובים של הפלדינו'ס. אבל כמובן ששום דבר לא מושלם...כלומר, הפרק עצמו היה טוב מאוד, אבל העלילה, אוי העלילה...מישהי כאן אמרה שאנחנו צריכים לנסות ולזרום עם הקו העלילתי המשתנה. ובכן, אמרתי- מה אכפת לי, אני אנסה. אני אתן לזה צ'אנס. וזה אפילו כמעט עבד עבד עד לקטע שלורלי וסוקי מדברות במטבח, ולורלי משווה בין לוק וכריס.
נחשו מה? היא לא מתגעגעת ללוק (אאוץ') ונחשו מה עוד? לוק זה לא כריס (וואלה?!). לוק אטום ולא רוצה לשמוע את דעתה של לור, ואולם כריס- כריס פתוח אופקים ומוכן תמיד לשמוע את מה שיש לה להגיד. נכון או לא? לא יודעת, במבט לאחור, כנראה שלוק באמת לא התמודד יפה עם ההופעה של אפריל בחיים שלו ושל לורליי, אבל מכאן ועד ההשוואה הזו, שמורידה אותו לדרגה שפלה ומציגה אותו באור מאוד שלילי, יש עדיין מרחק גדול. לדעתי זה לא כל כך פייר כלפיו. מענין איך זה יהיה- הרגע שבו לוק ולור כן יפגשו (למרות שהיא מעדיפה להריח "פיקלז" רקובים עד סוף חייה מאשר לראות אותו
). הכינו את הממחטות חברים!
טוב אז חוץ מהקטע הזה שצרם לי שאר הפרק כאמור היה יותר מבסדר. זה שהקטע בסוף עם "לור נוסעת עם כריס וג'יג'י לפריז לשתות וודקה" גרם לי לתחושת בחילה עמומה ("אני באמת לא שרי, בלה בלה בלה, אני גם לא לוק, אני מבין ואוהב ומקסים ומושלם, בואי לפריז" יאאאק
) זה כבר בעיה פרטית שלי, מיטב הפסיכולוגים מנסים לעבוד על הנושא.
אז תמשיך עם העבודה הטובה אדון רוזנט'ל. ועוד משהו: למרות שזה ממש לא נראה ככה עכשיו, איכשהו ככל שעובר הזמן אני מתחילה להרגע ולהיות יותר ויותר בטוחה שאיכשהו (אלוהים יודע איך) בסופו של דבר, יהיה טוב. ואתם יודעים לאיזה טוב אני מתכוונת...עד אז אני אנסה להרגע ולהנות.
 

shanistern

New member
705 ../images/Emo58.gif

וואו, ממש אהבתי את הפרק מצחיק, קולח, כיפי אני ממש בעד לורליי-כריס לוגן מתחיל לעצבן אותי אהבתי שהפרק נגמר בטוב אהבתי
 

יסמין@

New member
../images/Emo58.gif לא מאמינה מה שהולכת לכתוב

אני תמיד תמיד תמיד הייתי בעד לור ולוק, אבל לאט לאט התחיל להימאס לי. בפרק הזה חל מבחינתי מהפך. כמו שהם דיברו בארוחת הערב עם אמילי - אנשים משתנים, טעמים משתנים וכו'. ופתאום, תפסתי את עצמי מחייכת חיוך גדול והרגשתי חמימות מבפנים כשראיתי את הסצינה הכל כך טבעית ונכונה: אימא לורליי ואבא כריסטופר והבת רורי נוסעים ביחד במכונית ונהנים ומחייכים ומתווכחים לגבי איזו מוזיקה לשמוע. אוירה משפחתית. כל כך נכון, כל כך טבעי, כל כך רגוע, כל כך מוכר! מי צריך את כל הדרמות והטרגדיות עם לוק. ומאוד הזדהתי עם מה שלורליי אמרה לסוקי במטבח וגם מה שהיא אמרה קודם לכריס: הנה גבר שמשתף אותה בחייו ולא מתחבא ומסתיר ממנה אירועים מרכזיים בחייו כמו הבת. ובשני המקרים מדובר בבת ובאימה (בתו של לוק ואימה, בתו של כריסטופר ואימה). ועל רקע הדמיון המסוים מתבלט ההבדל הגדול לטובת כריסטופר. איך הוא אמר? מדובר במערכת יחסים בוגרת שמתבטאת בכך שמשתפים, מספרים, מתייעצים, מתווכחים ומתפייסים. עכשיו, לראשונה מאז שראיתי את הפרק הראשון של בנות גילמור ואילך - אני ממש ממש ממש מקווה שהסדרה תסתיים בכך שלורליי תישאר עם כריס.
 

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gifמסכימה עם כל מילה..../images/Emo6.gif

והקטע המבחיל בסוף, זה לא רק בעיה שלך..
גם בשבילי זה היה יותר מדי קיטשי ויותר "אויש נו, שתקו כבר, טוב?
" אבל הסוף עם המוזיקה והמלפפונים החמוצים דווקא הצחיק אותי ממש.
ואממ..כן. גם אני כבר מתחילה לקוות חזרה לסוף הטוב של לור ולוק..:X ועוד משו..החליפו לו את הכובע!! ברוך השם, תודה לאל! הכובע הוא כמו הכחול רק בשחור.
זה ממש שימח אותי.
אבל קיוויתי שיהיה הרבה יותר קשה לשניהם אחרי שהם יפרדו ככה..ופתאום היא ממש חברה של כריס. מקווה שבנסיעה לפריז היא תבין שהוא לא בשבילה..
כל פרק ופרק עדיין מבאס אותי ממש.. אה, ובקשר לכתיבה דבר אחרון. ריצ'ארד ואמילי כ"כ חפרווווווווו!! אני מצטערת, אבל הם מעולם לא היו כ"כ משעממים. אז זה לא בדיוק היה גילמור של פעם..אבל הפרק בכללי, התקרב.
 

Blossom

New member
705

סוף סוף פרק שאהבתי מהעונה החדשה דרמות קטנות וגדולות - לוגן מבקר, התקף קנאה של רורי, לורלי וכריס חמודים אבל אנושיים, העיר חזרה לאי תפקוד שלה. כמו שצריך. והקטע שכולם מסתכלים על התמונות של אמילי בסוף פשוט קורע מצחוק!
 

Blossom

New member
טעיתי, טעות, טועים

התקבלי את התנצלותי הכנה? [וחוצמזה מיד אחרי שראיתי שמתי סימן מתחתי...]
 
../images/Emo58.gif705 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוי, הפיקלז, הפיקלז
הצלתם את הפרק!. הטאונ'ס מיטינג נתנה לי קצת הרגשה נוסטלגית, והסוף עם המוזיקה והריח היה ממש מצחיק! וגם סצינת הפתיחה וכמובן השיחה של רורי ולורליי שגם הזכירה נשכחות... אבל משפט אחד של לוק כל הפרק?!.....
בס"ה- פרק נחמד ביותר...
 

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif ושוב, ../images/Emo58.gif

זה מנסה להיות גילמור אבל לא מצליח. האסיפה בעיר הייתה כל כך הזויה, ולא לטובה, שהיא הייתה מביכה. ההתנהלות שם פשוט... לא התנהלה. זה היה מוזר. הריב הזה של לורליי וכריס, וואו, מאיפה זה בא פתאום? איזה לא קשור זה היה. רורי שמקנאה כל פעם שהיא רואה מישהי שיש לה ציצים ממש עיצבנה אותי. והקטע איתה ועם לוגן בסוף שיעמם אותי כל כך שהעברתי קדימה מתישהוא באמצע. והצילום, אי אפשר להתרגל אליו. זה נוראי ומעצבן. הם תמיד משתהים על פנים של מישהו אחד כשהשני מדבר. למה? באמת, למה זה טוב? אוף. ככה לסיים את סוף השבוע. לפחות שבוע הבא אין פרק.
 

Alaithlos

New member
את פשוט מנסה בכוח..../images/Emo15.gif

כאילו, אם את לא נהנית, תפסיקי לראות. אנלא יודעת מה לגבי האחרים, אני פשוט מנסה לא לראות סדרות שמעצבנות אותי, ויש הרבה. חוצמזה, שכל הדברים האלה שאת אומרת, ממש לא מורגשים לי, ודווקא הפרק הזה היה קצת יותר קרוב למקור מבחינת עלילה (מלפפונים חמוצים?! זה פשוט שטות גילמורית חסרת הסבר! זה היה מעולה!!)
 

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

זה א שזאת תחילת התוכנית, זאת עונה שביעית של התוכנית!! היא לא יכולה סתם לזנוח אותה.
 

Alaithlos

New member
אני זנחתי את מכושפות..../images/Emo15.gif

אחרי 6 עונות, הרבה הרבה הודעות בפורום, צפייה חוזרת באינספור פרקים... פשוט.. לא אהבתי את זה יותר. התחלתי את עונה 7 ואחרי 5 פרקים בערך פשוט הפסקתי לנסות...
 

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif נמאס לי מההטפות שלכם.

מותר לי להתמרמר ולהמשיך לראות. אל תגידו לי מה לעשות או מה לא לעשות, זה מעצבן אותי.
 

יסמין@

New member
../images/Emo58.gif למה

בשבוע הבא אין פרק? אוווווווווווווווווווווווווווווווף
 
למעלה