../images/Emo58.gif 705 ../images/Emo58.gif
ובכן חברים... לראשונה העונה, נהנתי מפרק של בנות גילמור!
כן כן, זה קרה, פרק כתוב טוב, מצולם טוב, זורם, מפתיע מענין וגם מצחיק...כן! מצחיק! היו כמה וכמה קטעים שמצאתי את עצמי צוחקת בקול רם. לוגן הפתיע אותי ואת רורי על הגג, ואפילו קצת ריחמתי עליה כשהיא הגיעה לארוחת ערב במנהטן וראתה את כל החברים הבריטים החדשים של חבר שלה, ואת בובי (המהממת דרך אגב
). הקטע שהם נפרדים ברחוב הצליח להעציב אותי טיפה, וזה דבר טוב. לא שאי פעם אהבתי את לוגן אבל אני מתחילה להשלים עם זה שרורי כן (סוף סוף!). היו עוד כל מיני דברים חביבים ומשעשעים, כל הקטע עם רכבת החמוצים, השיחה המשעשעת של לור ורורי, הפתיחה עם פול אנקה, והקטע שהכי הצחיק אותי: לורליי מלחינה עם השלט של הטיבו
הוא כמעט הזכיר לי את הימים הטובים של הפלדינו'ס. אבל כמובן ששום דבר לא מושלם...כלומר, הפרק עצמו היה טוב מאוד, אבל העלילה, אוי העלילה...מישהי כאן אמרה שאנחנו צריכים לנסות ולזרום עם הקו העלילתי המשתנה. ובכן, אמרתי- מה אכפת לי, אני אנסה. אני אתן לזה צ'אנס. וזה אפילו כמעט עבד עבד עד לקטע שלורלי וסוקי מדברות במטבח, ולורלי משווה בין לוק וכריס.
נחשו מה? היא לא מתגעגעת ללוק (אאוץ') ונחשו מה עוד? לוק זה לא כריס (וואלה?!). לוק אטום ולא רוצה לשמוע את דעתה של לור, ואולם כריס- כריס פתוח אופקים ומוכן תמיד לשמוע את מה שיש לה להגיד. נכון או לא? לא יודעת, במבט לאחור, כנראה שלוק באמת לא התמודד יפה עם ההופעה של אפריל בחיים שלו ושל לורליי, אבל מכאן ועד ההשוואה הזו, שמורידה אותו לדרגה שפלה ומציגה אותו באור מאוד שלילי, יש עדיין מרחק גדול. לדעתי זה לא כל כך פייר כלפיו. מענין איך זה יהיה- הרגע שבו לוק ולור כן יפגשו (למרות שהיא מעדיפה להריח "פיקלז" רקובים עד סוף חייה מאשר לראות אותו
). הכינו את הממחטות חברים!
טוב אז חוץ מהקטע הזה שצרם לי שאר הפרק כאמור היה יותר מבסדר. זה שהקטע בסוף עם "לור נוסעת עם כריס וג'יג'י לפריז לשתות וודקה" גרם לי לתחושת בחילה עמומה ("אני באמת לא שרי, בלה בלה בלה, אני גם לא לוק, אני מבין ואוהב ומקסים ומושלם, בואי לפריז" יאאאק
) זה כבר בעיה פרטית שלי, מיטב הפסיכולוגים מנסים לעבוד על הנושא.
אז תמשיך עם העבודה הטובה אדון רוזנט'ל. ועוד משהו: למרות שזה ממש לא נראה ככה עכשיו, איכשהו ככל שעובר הזמן אני מתחילה להרגע ולהיות יותר ויותר בטוחה שאיכשהו (אלוהים יודע איך) בסופו של דבר, יהיה טוב. ואתם יודעים לאיזה טוב אני מתכוונת...עד אז אני אנסה להרגע ולהנות.