702../images/Emo58.gif
אוי, אני לא יכולה להפסיק לבכות עכשיו... הרגע סיימתי לרואת את הפרק והפנים שלי רטובות וכולי בוכה חחח.
זה בעיקר מהתרגשות. ג'ידי מבקש להחזיק את התינוק וקים אומרת לתינוק שהיא נותנת אותו לאבא שלו, וג'ידי מחזיק את התינוק, וקורא לו בשם שלו על שם אבא שלו ומנשק אותו. אוי.... אני אתחיל לבכות שוב חחח! אבל זה היה גם קצת מעצב, כי ג'ידי מסכן, וגם התינוק קצת מסכן, ויהיה להם קשה. מה שכן, אני מאושרת עד הגג שגי'י וקים לא הולכים להישאר ביחד! WooHoo!!!!!!!
היה פרק ממש טוב, גם אם לא הכי מצחיק. היו כמה קטעים שממש צחקתי מהם, וכמה שגיחכתי, אבל בכלליות זה היה פרק יותר רציני. בכל זאת, הוא הרגיש כמו סקרבאס של פעם וזה עשה לי הרגשה טובה.
אתם יודעים מה היה הדבר הכי חשוב בפרק אחרי הלידה של התינוק של ג'ידי? הייתה אינטרקציה בין גי'יד לדר' קוקס! WooHoo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
דר' קוקס ביקש מג'ידי שיתן זריקה לבת שלו, זה היה כל-כך ענק! כמובן שחבל שזו לא הוא היה בסוף שנתן לה ת'זריקה. אבל היו לו דברים חשובים אחרים להתעסק בהם חחח. והייתה להם שיחה, שיחה! הם דיברו אחד עם השני במשך סצינה שלמה וארוכה חחח! ודר' קוקס לא רק התעלם מגי'די וירד עליו, הוא אשכרה עזר לו ואמר לו דברים עם תוכן! וזה באמת מה שעזר לגי'די בסוף, כרגיל! והוא נתן לו מחמאות! מחמאות! חחח ואז דר' קוקס אומר לג'ידי שבטח יש מישהו, איפשהוא, שיהיה גאה לקרוא לג'ידי הבן שלו. וג'ידי שואל אותו בקול הכי כואב, הכי עצוב, הכי בטוח שהוא הולך להיפגע מהתשובה אבל עדיין מקווה שאולי לא, ותסלחו לי כי אני שוב מתחילה לבכות חחח, "Would you be proud to call me your son?" והמוזיקה העצובה מתחילה בדיוק בזמן.
אוי, למה שלא פשוט תריו בי חץ הישר לתוך הלב חחחח! ודר' קוקס החתיכת חרא הזה לא עונה לו! ארררררר!
כשדר' קלסו דיבר אם הבן שלו בפלאפון זה היה כל-כך חמוד. זה היה כל-כך יפה שלמרות כל הדברים הרעים שהוא אומר עליו ולמרות שהריסון יוצא עם כל מיני גברים פושעים למיניהם, הוא עדיין תומך בו ונחמד אלי. זה היה ממש מרגש!
קולין היי - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! אוי, זה היה אחד הדבירם הגדולים בהסיטרויה של היקום חחחח! זה היה כל-כך מצחיק, לא יכולתי להפסיק לצחוק במשך המון זמן. פתאום קולין היי מטפס מתוך קים ומתחיל לשיר ולנגן את Land Down Under חחח! זה כל-כך מאגניב שהם הביאו אותו שוב לשיר בסדרה.
ג'ידי מנסה להרגיע את קים אם האפידורל ואומר לה שזה ירגיש כמו מרשמלו, ואז חד קרן ואז קשת בענן חחח! זה כל-כך ג'ידי...
השנאה של קית' לאליוט כל-כך מצחיקה חחח!
אליוט חושבת שזה קית' בטלפון ואז שומעת את קים צורחת ואומרת כזה "Oh, hey Kim!" חחח!
דר' No Shot היה גדול! אהבתי אותו.
דר' קוקס גאון כרגיל!
הסיפור של טרק ורלה היה חמוד ביותר. הם כזה זוג מדהים ביחד! אין כמעט כאלה בטלוויזיה.
שהחברה של סנופ דוג מדברת בקול חזק ואומרת שהז כואב לה חחח! גם זה שהיא כותבת לדר' קוקס פתקים ומשרטטת ציורים של לבבות ופנים עצובות עליהם חחח!
ג'ידי האידוט ששוכח על מה הוא וקים דיברו ושאול אותה חחח!
ג'ורדן היא חתיכת חרא ואני שונאת אותה! ככה היא מתייחסת לבת שלה? מגעילה!
Blancel חחחחחחחחחחח!
"Thank you Perry much" חחחחחחחחחחח! אחד הדברים הגדולים בעולם חחחחחחחחחחחחח!