700

הו

רק חבל שלא שרשרת לאיזה תפוז אנשים

Athaclena

New member
אההה.

מה, גם אני לא הבנתי... עוד לא עשיתי פסיכומטרי, ורק אנשים מסביב פה ושם. זה ציון טוב, נכון? ממש טוב?

אה, באמת?

אני חשבתי שהוא מדבר על פורום מספר 700... הלכתי לבדוק איזה פורום זה, וחשבתי שהבנתי למה ה"כל מילה נוספת מיותרת". ראה, דניאל, מתחילים לתת פרשנויות לדבריך, עוד מעט נתפלג לכתות שונות... He has left us a sign! The Shoe! He indicates us to follow him and take off one shoe from our legs! No! The Gourd is the true sign! All who call yourself gourdians, follow me!

trillian

New member
בסוף עוד נדרוך לו על הרגל

ונפר את נדר השתיקה שלו, ונאכל לו את כל החרובים. אולי כדאי שנפסיק כאן ועכשיו, ויפה שעה אחת קודם. וחוצמזה, מזל טוב :)

trillian

New member
אה, לא לך.

סתם לא היה לי כוח להוסיף תגובה לפותח השרשור, אז ניצל"שתי, כמו שאומרים. חסרת תרבות שכמותי.

ויימס

New member
אכן פרשנויות,

אני בהיתי בזה במשך זמן ממושך וחשבתי, "למה הוא מתכוון? 18 קאראט זה 750, לא 700..." אכן, אני שוב עובדת עם זהב, ואני ממש גאה בעצמי, כבר שלושה ימים הצלחתי להימנע מלהתלכלך מהחומצה...

ויימס

New member
הוהו, יפה מאוד. ../images/Emo49.gif

בונזאי! בונזאי! בונזאאאאאאאאי!!!!!!!!!

TheBursar

New member
מזל טוב!

ועכשיו לך לעבוד בתור מדריך פסיכומטרי של קידום

טוב, קצת באיחור

אחרי שחשבתי שאתה מנסה להפנות אותנו לפורום מצעד הגאווה בירושלים, ואחרי כל הפרשנויות... מזל טוב!!
!

אנשים להרגיע!

ההודעה הזו הייתה אמורה להגיע לארכיון תוך יום מקסימום, אני מבקש לא לעשות לי בושות. זה סתם כי הייתי כל כך בשוק שהייתי חייב לחזור על זה כדי להאמין. אז להרגע עכשיו בבקשה

למעלה