7/8 יומי....

danzk

New member
אני עושה.. אבל זה לא עולה לי כלום

על חשבון צה"ל... אממממ אם היתה תקופה יותר רגועה הייתי יכולה לשאול את המורה שלי אבל אין לי מושג באיזה חור הוא נמצא..

m i r u s h i

New member
"קוראים לה סוזי בלי היד../images/Emo108.gif

שנים רבות היתה לבד היתה בוכה בלי סוף לבה שבר מורדי הטוב" היום- עבודה מ-7 עד 15.30 [Done
] שיעור נהיגה [נדחה למחר.] לבקר ידיד שמאושפז בגלל דלקת ריאות [ועכשיו פאקינג אוגוסט :X] אולי ארומה..אם החברות ירצו P: להשפך על המיטה ב22.30 ...23.00 גג :| יום נפלא

Infin1ty

New member
זה מתקרב ומתקרב ../images/Emo10.gif

בסוף זה יתרחק ויתרחק
אין אין, כאילו מישהו לא רוצה שאני אתגייס, כל הזמן יש לי תאריך חדש, הוא מתקרב מתקרב ואז דוחים לי...

Infin1ty

New member
כן, אני יודע, משעמם לכם בקריה

ואתם רוצים שאני אגיע לקריה כדי שלא ישעמם לכם
זה לא יצליח לכם.........

קריה?:

בפעם האחרונה שבדקתי הקריה זה בת"א, לא בחברון. [אתה כזה פעור שבטח אתה לא יודע מה זה רגילה
.].

shiran™

New member
היום+אתמול

נתחיל מאתמול: עבדתי. הלכתי לישון מ18.00 עד הבוקר. היום: עבדתי, שיעור נהיגה מס' 2 (מה אני מסתבכת עם זינוק בעלייה ?????? מה??????? זה לא כזה קשה בעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!! חוץ מהזינוק המעצבן.. היה סבבה אני אוהבת לנהוג!) אממ.. עכשיו לראות את הפרק של האלופה של אתמול (הקליטו לי) ומיד אחריו את של היום. ואולי ללמוד תיאוריה? אולי? אוף אני שונאת שיש לי דברים לעשות ואני דוחה ביום. ושוב דוחה ביום. ואז כבר מאוחר מידי.

לומינגו

New member
אני אף פעם לא הבנתי ת'זינוק הזה!

תמיד המורה שלי עשה לי "כשאת מרגישה שהאוטו רועד תלחצי ישר על הגז" ואני כזה "מה רועד? הוא תמיד ככה. הוא זקן!" אבל לאנורא, מתישהו תביני את זה. ואם לא- תקווי שיהיה לך טסט במישור כמוני :]

shiran™

New member
הבנתי את הקטע עם הרעידות

זו לא הבעיה. כמו שאמרתי, זה לא קשה. אבל הרגליים מסרבות לזוז.. פשוט ככה.. זה פסיכולוגי או משהו בעע.. ולא יהיה טסט במישור, הם יביאו אותי למשרד הרישוי ויעשו לי זינוק בעלייה!

../images/Emo176.gif2 דברים להכניס לכותרת! ../images/Emo2.gif

אבל זה לא אפשרי, אז הנה הם:
1. התאריך היום, ממש נחמדי! כי הוא ההיפך של היומולדת שלי!
2. עשיתי היום חניה ברוורס!!!
אה! ועוד משהו: בת דודה שלי עשתה לי צמות!!
[אבל בגלל שאין לנו סוללות במצלמה הדיגיטלית, אין לי תמונה- אבל יש תמונות במצלמה שלהם!!] [אבל אולי נצליח לצלם עם מצלמת האינטרנט משהו
] לילה טוב!!

למעלה