7/8 יומי....

לומינגו

New member
כאילו שזה לא ברור שאת סופר-נועה.

מותק, מבינים את זה מייד כשאת מסתובבת לך ברחוב עם הטייצים השקסיים הכחולים והגלימה האדומה המתנפנפת. פעם הבאה, תסווי את עצמך קצת- שימי משקפישמש!

../images/Emo6.gif../images/Emo180.gif

יאא אירוע
אני גם רוצה... כמעט שנה לא היו אצלינו אירועים..תהני מותק

לומינגו

New member
כן....יש עכשיו תקופה של אירועים!

אבל לא הזמינו אותי לאירוע שאני הכי הכי רוצה להיות שם. בחתונה הכי מדהימה בעולם. אבל על ההזמנה רשום רק ת'שמות של ההורים שלי. קמצנים! עדי לא תופס הרבה דיו. אבל הם בטח סתם משחקים את עצמם קשים להשגה... :)

כן נו, 3 אותיות ../images/Emo3.gif../images/Emo180.gif

למרות שלא נראה לי שזו הבעיה
(כמה את אוכלת יא שמנה
) אבל אהממ... תלוי למה את קוראת חתונה שווה.. אני בחיים שלי הייתי רק בשתי חתונות שוות (ואני חיה הרבה זמן
) אל תדאגי, אני אשתדל לזכור להזמין אותך לחתונה שלי...

לומינגו

New member
נו, עליתי עליהם...קשים להשגה!

וזאת חתונה סופר-שווה. של הבחורה הכי יפה ביקום עם בנאדם לא פחות שווה ממנה. במקום אחד ה-שווים בארץ. ואפילו כשיש לי סופסוף בגדים שווים ללבוש. שווה לבוא הא? *רואים שלא ישנתי בלילה.* ואל תדאגי, אני בחיים לא אחמיץ ת'חתונה שלך.

לומינגו

New member
ממתי אני עובדת בערבים?!

חוצמזה, בשבילך אני מוכנה אפילו "להתפרע" ולהבריז יום אחד. רואה כמה שאני אוהבת אותך?

לומינגו

New member
היי ילד!

שנייייייייייים שלא יצא לי להטריד אותך באייסי. כנראה שאתה מעדיף את ההמבורגרים המסריחים שעשויים מפרות מכוערות על פניי. הבנתי. וזה לא דוב. האמת שזה היה אמור להיות חתול...אבל כבר התפדחתי להגיד
מה המצב? צב. סתם, הכל טוף.

Gal isr

New member
אני באייסי, את פשוט מתחבאת ממני

ודווקא בסופ"ש המכונה שלנו התקלקלה, וכל היום מכרנו מטוגנים
איזה מצחיק היה להגיד לאנשים שה Burger לא מוכר המבורגרים...

לומינגו

New member
מתחבאת?! מפתאום.

סתם מסננת
אבל היי, כל פעם שאני באונליין אתה לא שם. אתה כבר לא אוהב אותי יותר *סניף סניף* ויום אחד תלך לישון ותחלום שפרה משוגעת ענקית מנסה לאכול אותך. ואז...אל תגיד שלא הזהרתי אותך דארלינג.

Gal isr

New member
אם את לא שולחת לי הודעה תוך דקה

אני אבוא אלייך הביתה
אני באווי כל הזמן, וזה שהאווי שלי הוא: "כשאתה כאן....אני לא?" זה לא אומר שאני לא שם!

לומינגו

New member
../images/Emo12.gif אתה מאיים עליי גל?!

והיי, אני בכלל לא מחוברת. כל ההודעות היום הן מהמחשב בעבודה. נראה לי שאני כבר לא אהיה העובדת-החרוצה-של-החודש, הא? ואתה בכלל מוזמן לבוא לכאן. אני יכולה להכין לך גם חביתה או טוסט או אם אני אהיה ממש יצירתית- פנקייק. (טוב,נו...אני לא יודעת להכין פאנקייק. סו וואט?!) אתה לא משתולל כמו חיה פצועה?! אז מה אתה שווה בכלל?!?! סתם :)

Gal isr

New member
אני מקיא את כל מה שבלעתי, כי

את אוהבת אותי..נקי, לא? שמתי לב שלא שלחת לי הודעה
אבל לא נורא, חכי בערב, חכי

לומינגו

New member
תראה, נקי-כן.

בולמי- לא. אבל יפה שנינט מגלה לנו את סודות ההרזייה שלה :] ואל תדאג, בערב עוד נתחשבן.

Jos711

New member
אנשים נחמדים!

אתם מכירים אנשיםש עשו רישיון על משאית? כמה זה עולה בערך?

למעלה