7.3

7.3

7.3 ?

jenngirl

New member
כןכן.../images/Emo82.gif

אני לא מאמינה,קמתי שעה אחרי השעון המעורר,זה אומר שאני סופר עייפה
היום שוב משמרת ערב.ואחרי זה מגיע הסופ"ש!
מקווה שהיום גם יהיה אחלה ולא יהיו הרבה אנשים כי אין לי כוח בכלל. יאללה,יום טוב לכולם!

K e R e N18

New member
וואי אני רעבה..../images/Emo204.gif

עבדתי בוקר.. מ8 וחצי עד 2 וחצי.. ועכשיו סתם להתבטל עד הערב, אלא אם כן אני אמצא משהו יותר טוב לעשות
יום מקסייייים

חרא יום../images/Emo54.gif

כואבת לי הבטןןןןןןןןןןן. ולכן לא יצאתי היום. וטובה לא חוזרת סופ"ש. והייתה לי הדרכה מעצבנת היום. ומחר אני נוסעת לחרא בצפר. נמאססססססססס! אני רוצה חיבוק. והודיה, לא ברור מה קורה מחר. דברי איתי.

jenngirl

New member
טובה לא חוזרת סופ"ש?../images/Emo10.gif../images/Emo82.gif

ראיתי אותה היום עם דינה,היא באה להגיד שלום בקניון,אמרה שתחזור,ולא חזרה]; מחר אני עובדת בסוף.אוףףףףףף.אבללללל-האחמשית אמרה שהיא תשחרר אותי כשהיא תסגור את הדוכן בחוץ,מה שאומר שעד 10 אני בעיר.אז אם בראש שלך לבוא לעיר,תבואי.כי אני מתה לראות אותך כבר!!!אוף. תרגישי טוב,ושיהיה לך בהצלחה מחר בהדרכה ויומטוב

Gal isr

New member
איזה יום, שמח לי היום

איזה יום? רביעי!
אז קמתי בבוקר, תידלקתי (את עצמי בארוחת בוקר ואת האוטו בדלק..) ויצאתי לכיוון צריפין לבסיס של חיל התקשוב (בה"ד 7). למה? יום עיון לקראת הגיוס של המסלול שלי...פירוט יהיה עוד מעט :) הגעתי קצת מוקדם (חנייה, פקקים והכל.) וישר פגשתי חברים מהשכבה שלי שהסתובבו איתי בבסיס...הכירו לי את השק"ם
, המגורים וכל מה שיש לראות במקום. בתשע וחצי הבוקר התחיל בשיחה עם המ"פ (שיהיה שלנו אחרי הטירונות....). אח"כ קיבלנו הרצאה על מערכות תקשוב שצה"ל...ואם מישהו ראה את הכתבה בערוץ 2 בזמן המלחמה על מערכת שנקראת "צייד"...אז זה משהו כזה (מחשב עם מפה ועליה מסמנים את כל הכוחות והכל..מגניב בטירוף). עוד הדרכה ומשם יצאנו לארוחת צהריים בחדר אוכל-מפקדים בבסיס...היה סביר. אח"כ ראינו עוד כמה דברים..אבל הכי יפה היה הטקס סיום קורס קצינים של המסלול שלי מלפני שנתיים (התגייסו באוגוסט 2005 ורק היום סיימו מסלול..)...טקס ממש מרעיל והכל...לחשוב שעוד שנה וחצי אי"ה אני שם! וקניתי משקפיים חדשים וקיבלתי אותם היום..וסך הכל היה יום ממש טוב. הכרתי את החברים למסלול שלי..צחקנו והתחברנו. 26.3...עוד קצת.

jenngirl

New member
הכי חשוב שהראו לכם את השק"ם../images/Emo82.gif

אה,בעצם,זה הכי חשוב לך

למעלה