7:22 - "Rampage"

Kלינור

New member
בקשר לפרק של היום - מכת טירוף-

*ניראלי שככה קראו לפרק היה פרק מדהיייםםם אבל לא הבנתי את הקטע בסוף מתי שמארק מחזיק את מכונת הלייף בק או איך קרואים לזה והוא מרא האותה לפצוע תסבירו לי בבקשה מה קרה שם =]

eb182

New member
הוא

בעקרון יכל להציל אותו כי המצב שלו הדרדר אבל מארק החליט שמישהו שפגע בעשרות אנשים לא צריך לחיות אז הוא עשה את זה באויר כדי להגביר את הסבל של האיש.

mgirl

New member
הסצינה על הגשר!!

למה אף אחד לא כתב על הסצינה על הגשר? זו הסצינה הקארבית הראשונה באי.אר!! אוו איזה פרק יפה! אהבתי איך שפיטר דואג לקליאו, איך שקרטר (!!) דיבר עם אבי בגשר (אני לא רוצה להיות הידיד שלך!), איך שמארק שלח טונות של שוטרים לדירה שלו, ואיך שרומנו כיסח את קרי... הדבר היחיד שלא אהבתי זה שמארק נתן להוא למות... בטח בגלל זה הוא מת מהגידול בעונה נוכחית... ~אופס, שכחתי, זה רק סדרה...~

~*~gaL

New member
הסצינה הקארבית הראשונה?!

בסוף עונה שביעית?! השתגעת?!

Gloria_Nathan

New member
המשולש הידוע: אבי, קרטר והספסל...

אך איזו סצינה! Go Johny! Go Johny!!! נראה לכם שיהיה עכשיו את העונה החדשה? לדעתי, הם צריכים להתחיל בשעה הזאת שידורים חוזרים מההתחלה- שזאת שעה מאוד נוחה ומתאימה. טוב, עכשיו לפרק... לא אהבתי מי יודע מה. כלומר הסיפור הכללי היה טוב (ובמיוחד אהבתי את העובדה שבערך אותו הדבר היה בשיקאגו עונה או שתיים לפני...) אבל אני לא אוהבת שיש כל-כך הרבה...מקרי חירום בפרק אחד. בקושי עקבתי מי מת, מי חי מי קשור למי וכו´. אני אוהבת לעקוב אחרי החולים בכללי, לא רק בכל הניתוחים ודברים כאלה. כמו שאמרתי- אהבתי את הקטע על הספסל, ובכלל אהבתי את קרטר בפרק הזה (בניגוד מוחלט לפרקים אחרים שבהם אני...אוהבת את קרטר!!! :) I had to lie תגידו לי שהבן אדם לא גאון?? עדיין לא ממש הבנתי מה היה שם בין אבי ולוקה. כאילו...זה מה שתמיד קורה להם לא? לוקה מנסה להיות boy-friend ולעזור לאבי, והיא אומרת לו שהיא לא צריכה את העזרה שלו, ורצה לדבר עם ג´ון על זה אבל בכל זאת חוזרת ללוקה כ-boy-friend? ושוב פעם- כל הכבוד לג´ון-ג´ון! אבי לא צריכה להתייחס ככה לאנשים...

mgirl

New member
קרטר-לוקה??

שימו לב לסקרין קאפ הזה (זה קרטר!!) מהפרק DR. Carter, I persume די בסוף בעונה שלישית

המממ

New member
הפרק של אתמול...

אתמול היה בהחלט פרק אינטנסיבי ומהיר עם הרבה סיפורים מעניינים. אני ראיתי בו שתי גישות שונות של בקשר ליחס וטיפול בחולים. פיטר- חולה האיידס ביקש במפורש שלא לטפל בו, הוא היה מודע למצבו ורצה למות. כאשר הגיע רגע האמת, הרגע שבו טיפול יכול להציל וחוסר טיפול יכול להרוג--- פיטר החליט לא לכבד את בקשת החולה. הוא החליט לעשות הכל כדי להציל אותו. מארק- היורה, מן הסתם, רצה לחיות ואולי גם להמשיך את מסע הנקמה שלו. גם הוא היה תלוי במצב שבין חיים למוות. טיפול היה יכול להצילו. מארק החליט לעשות מה שצריך כדי שמיסטר פוסן ימות. מקרה 1- הרסו לו את החיים, רצה למות, חי. מקרה 2- עשה לאחרים את המוות, רצה לחיות, מת. למרות מה שעשה פוסן (שכחתי את שמו הפרטי...), אני לא חושבת שיש למארק איזושהי זכות לשחק את אלוקים ולהחליט מי ימות ומי יחיה. התפקיד שלו כרופא- היא להציל את החולה. בלי סיפורי רקע ובלי מניעים. תחשבו על מחבל שנפצע ומגיע לבית חולים- הרופאים שלנו מטפלים בו! אם הם היו מתחשבים ברגשותיהם, מן הסתם הם לא היו רוצים להציל את חייו- אבל הם לא מתחשבים! הם עושים את תפקידם במקצועיות! לא הם יחליטו מי יחיה ומי ימות. גם פיטר בעצם עשה משהו שמנוגד לרצון החולה, אך בסופו של דבר זה אולי לטובתו. חוצמיזה, פיטר בחר בחיים ומארק במוות, תפקידו של רופאהוא להציל חיים. ואחרי הכל, בשביל אנשים אופטימיים, חיים היא אפשרות טובה יותר מהמוות. וזהו בעניין הזה. אני לא אוהבת את הסצינות של קרי ולגאספי, כי אז קרי היא לא הקרי שלנו, ולגאספי היא בחורה מעצבנת בפני עצמה. רומנו היה מוצלח כרגיל. אהבתי את הפרצוף שלו כשקרי אמרה לו שהיא לסבית. צריכים לתת לו יותר שורות... וזהו. יומטוב ושקט שיהיה לנו!

הפרק של אתמול

הוא הפרק האהוב עלי באי אר! כמובן שהתווסף לו הפרק שהתינוקת של מארק ואילזבת בולעת אקסטזי. יש לי אותו מוקלט, ראיתי אותו לפחות 5 פעמים, ולא נמאס לי. זה כל כך יפה. כל הפרק ישבתי מרוכזת בטלוויזיה.. מארק עשה את הדבר הנכון- לפוסן הגיע למות. אני ממש מרחמת על קליאו.איזה נורא זה לחיות עם המחשבה שאולי יש לך איידס. אבי וקרטר היו מושלמים כתמיד. כשמתחילה העונה הבאה, הם בקושי התיחסו למה שקרטר אמר לה. וזה היה ממש מאכזב. גם נושא המוות של פוסן נשכח במהרה... חבל. מעניין מה יהיה הלאה בימי שבת. הלוואי שאי אר אה ושכחתי- רומנו גדול

~*~gaL

New member
7:22 - "Rampage"

וו-א-ו! זה פרק מטריף. איך בן אדם יכול לעשות משהו כל כך מטורף? זה בלתי אנושי! (הכוונה לפוסן) איזה מתח היה בכל הפרק הזה... כל שניה פצוע אחר. ממש כיף לראות איך מארק ואליזבת´ דואגים זה לזה. ותנחשו מי הבא בתור?... כן!! קרטר ואבי! YEAH! Abby: Do you know he offered to pay my tuition? Carter: Who? Abby: Luka... And I know he means well, it´s just frustrating for me sometimes because I have to explain my every feeling to him and normally when you´re with someone for a while they get to know your moods, but he doesn´t do that... Carter: You know what? Stop it. Abby: What? Carter: Don´t talk to me about Luka. I´m not your girlfriend and I shouldn´t really even be here with you. Abby: Why not? Carter: Because I don´t want to wish bad things for you and Luka. And I don´t want to sit on the sidelines waiting for you two to breakup... And I don´t want to be your friend. It might be convenient for you but it´s not doing much for me. Abby: What are you talking about? ניתוח של השיחה: לוקה לא למד את מצבי הרוח שלה. לוקה *לא למד*. :)))))))))))) עכשיו... (נורא קשה לי לכתוב, לעזאזל. אני מחייכת חיוך אדיוטי כזה. אני לא יודעת איך להתחיל) הוא לא רוצה להיות ידיד שלה. הוא רוצה יותר מזה. הוא סוף סוף אמר לה. הוא אמר לה משהו שברור לנו כבר ממזמן. אני במקומה כבר הייתי מחבקת אותו וזורקת את לוקה כבר ממזמן אם הוא היה אומר לי דבר כזה. אלוהים. ובכלל... בואו נהיה שטחיים לרגע. איזה חמוד זה היה! המבט... אווווווו המבט. איזה מבט. איזה יפה זה :) Abby: Where you gonna tell me? Carter: Tell you what? Abby: I heard a rumor. Carter: Oh ya, a good one? Abby: Dr. Rosen called. You know, from the emergency department over at North Western. Carter: You took the message. Abby: Ya. He wanted to set up an appointment. Carter: Just looking at options. Abby: You leaving? Carter: I still have to make up 3 months of my residency. Abby: Well, after that. Carter: I dunno. I´m not even being considered for chief resident. I have to write this damn peer review for Chen, they´re not even telling me about an attending position, sometimes you got to read the writting on the wall. Abby: Well, Have you talked to Weaver about an attending position? Carter: No Abby: Why not? Carter: Because if she wanted me she would have asked me about it. Abby: Maybe she dosen´t think your interested. Carter: Maybe I´m not ואז לוקה מפריע לשיחה... כמה מתאים. נוקר חבל לי על קרי וקים. ונורא שמחתי שקרי סוף סוף אמרה לרומנו שהיא לסבית. GO KERRY! Romano: You´re the chief of emergency medicine, not the county´s lesbian advocate. Kerry: That´s where you´re wrong, Robert, because I am both. I am the chief of emergency medicine and I am a lesbian, and if you pursue this matter any further I will take it to the county board of supervisors, the ACLU, the press, and anyone else who will listen, so I suggest you choose your battles very carefully! מסכנה קליאו.. איך היא בכלל הצליחה להמשיך לעבוד אחרי מה שקרה? אני הייתי נכנסת כ"כ ללחץ.. אני היחידה ששמה לב שרוג´ר שהופיע בפרק הזה דומה למישהו מ"מלך השכונה"? אה.. והזכירו את מגי דויל!! איזה יופי!! עוד ציטוט יפה: Frank: See, there you go. He hit him with a car. That´s assault with a deadly weapon. Mark and Kerry: Frank, shut up! עונה מ-צ-ו-י-י-נ-ת-!

~*~gaL

New member
ועוד מש´ו - כמובן

אני זוכרת את עצמי אחרי שראיתי את הפרק הזה בפעם הראשונה.. את הסוף שלו... הייתי כ"כ בשוק... איזה סיום עונה זה.. גם אתמול הייתי ככה, בשוק. אני הייתי בחדר שלי וראיתי את זה, ושמעתי את אחיות שלי מהסלון רואות את זה -- "למה הוא הרג אותו?!" "יוווו!"... לדעתי מארק טעה. אין לו את הזכות להרוג אותו. פשוט אין לו. הבן אדם רוצח - אבל מארק לא אלוהים.

נכון מאוד.

הוא היה צריך לרפא אותו, ושהשופטים צריכים להחליט מה יקרה לו. לא הוא. הוא רופא,, והמטרה שלו היא לעזור לאנשים,, ולא להרוג אותם.

למעלה