7 שנים לרצח רבין

יש!!! כבוד ודי כבר!!

היום זה יום הזיכרון להרצחו של ראש ממשלה ולא חשוב עד כמה אהבת את דעתו השמאלית, קצת כבוד שיגיע יומו של גנדי תציין ומי שירצה יזדהה, אבל אתה לא חושב שהגזמת??? אני חשבתי שאתה לא מרשה למנהלת כאן לפתוח דיונים פוליטים ומה אתה בדיוק עושה?? חלאס מספיק!

מה לעשות דרדסית ?

כאשר פורום שפוי ורגיל ברוב השנה הופך ליום אחד לבמה אחת גדולה של פולחן אישיות סגידה והערצה לפושע מלחמה, זה חורה לי. דמייני אילו המצב היה הפוך. ואולי תביני.

נשית~37

New member
אני דווקא מסכימה איתך

שזה גם עניין של יחסי ציבור. אבל העניין האמיתי הוא...שנפגשנו עם הזוועה הזאת בפעם הראשונה. וזה הלם בנו. סליחה על הבוטות, אבל ברצח הבא שיתבצע (בתווקה שלא כמובן) זה יהייה בדיוק כמו ההסתגלות שלנו לפיגועים החוזרים ונישנים. ובכל זאת, איש ומיתוס, בוא נכבד את היום הזה ואת האיש שהלך..

מעניין מי רצח את רבין

יגאל עמיר לא הרוצח הלבישו עליו תיק מי שיתעמק ויקרא את חומר החקירה נגדו יגלה לא מעט עובדות מבוססות (לא הנחות) שמסירות מעליו את התיק יקח קצת זמן לגלות את האמת ואז כולם ידעו

מיהNY

New member
קווינס ניו יורק...

שעת אחר הצהריים... ירדתי במעלית בבנין מגורי דלת המעלית נפתחה והשכן ההודי מהקומה הראשונה שהיה בדרך למעלה עצר אותי ואמר...שמעת? מה שמעתי? בואי תקראי...במכשיר הסלולרי שלו היתה ההודעה..ראש ממשלת ישראל יצחק רבין נורה למוות הלב החסיר פעימה...כל כך רציתי להיות באותו הרגע איתכם... קשה לאבד אדם יקר...ושבעתיים כשרחוקים מהבית יצחק רבין 1995-1922 חבר אני זוכרת
מיה ניו יורק

נשואה 32

New member
לזיכרו../images/Emo16.gif

אני זוכרת שהיינו אני ועוד שתי חברות בבית של חברה ראינו שלושתינו את הנאום זה היה חשוב לי מאוד ואמיחינו לו כפיים לאחר הנאום הלכנו לסרט וביציאה מהסרט ניגש אליי הבחור שפותח את דלתות האולם הוא אמר לי רבין נירצח שאלתי אותו מה? איזה שלוש פעמים יצאנו מהאולם זה היה בבית האופרה וראינו את כולם יושבים ואוכלים אז אמרנו זה סתם. אבל כשיצאנו לרחוב ראינו את כל המכוניות עומדות בטיילת בת"א וכולם מאזינים לרדיו, בריצה ניכנסנו למכונית הדלקנו את הרדיו ושמענו " ראש הממשלה יצחק רבין נרצח". היינו שלושתינו המומות. הגענו לבית החברה בדממה איומה לקחתי את המכונית ורציתי לנסוע לאבי ז"ל שהיה אז בשיקום אחרי אירוע מוחי רציתי להיות עם אבא כי לקחו מאיתנו את האבא הגדול של כולנו.

למעלה