7 פלאי עולם

קולמן11

New member
7 פלאי עולם

החזירו את ים המלח לתחרות 7 פלאי עולם - נותרו 5 ימים בלבד להצבעה אז בבקשה http://www.new7wonders.com/c1/

תותח9

New member
הצבעתי, אבל...

ישראל וירדן, במעשיהן, פוגעות בים המלח עד לרמה שאנחנו לא ממש ראויים להגיש את המועמדות...

amitrom

New member
שנאה עצמית

אני נדהם כל פעם מחדש מהשנאה העצמית שיש לנו הישראלים. נכון ים המלח מוזנח ופגוע ע"י הרשויות אבל הוא עדין תופעת טבע מדהימה! תסתכלו ברשימה של כל האתרים שמועמדים לבחירה מהעולם ותראו שבכולם יש פגעים של בני אדם - הר האוורסט - מזוהם משנים של משלחות טיפוס הרים שאף אחד לא טורח לפנות את הזבל. הריף בפיליפינים והגריט רייף באוסטרליה - סובל מדייג בלתי חוקי, נחלים מזוהמים, אגמים בלי דגה ועוד ועוד לא חסרות דוגמאות. אחת המטרות של פרוייקט כזה הוא הגברת המודעות. נניח שים המלח יזכה זה יהיה מנוף ואמצעי לחץ לטיפול באגם, שלא לדבר על ההזדמנות לפרויקט שלום משותף לירדנים לפלסטינאים ולנו וכמובן גם קידום התירות לארץ ולים המלח. אז בבקשה חשבו שוב - יש לנו רק ארץ אחת ויש על מה להיות גאים!

Master Stav

New member
רד מהעץ אין שם חבל תלייה .....

אין לי שום שינאה עצמית למדינה כל שכן אלי תתפלא אפילו אותך אני לא שונא מצד שני אני מאלתו שטוענים שבכדי להציג משהו כפלא הוא צריך להיות פלאי ולא יםפ המלח לאחרונה לא פלאי , הכרייה מטורפת , חוסר היכולת שלנו לשמור על ערכי הטבע מדהים רוצה להציג משהו פלאי אל תיתן לי דוגמאות של כולם לא בסדר והלא בסדר שלנו הופך להיות בסדר פעל לקימום הבסדר שלנו האחרים לא באמת מעניינים אותי .... לגבי המטרה ? מה מפריע לנו להתארגן ולתקן ? מה מפריע לנו לציע לירדנים מפעל משותף להרמת הפלא הזה אה כן .....כבוד עולמי ...צריך טריגר ....בשביל עבודה לא צריך כלים משוכללים צריך רצון ומשוג אחד שיזיז הרים ( אתה המלומד זוכר מי אמר ? ) כבוד עולמי ...פחחחחחחחחחחחחחחחחחח שינאה עצמית ....אתה איש עצוב פשוט איש עצוב .

amitrom

New member
אני מתלבט אם אתה יותר ../images/Emo151.gif או יותר ../images/Emo190.gif

Master Stav

New member
כאמור איש עצוב ....

ואל חכם במיוחד אבל עלילך כבר נאמר נו שויין

למעלה