7 למרץ - Incubus בארץ!

אני כ"כ הולכת!!!

אין מצב שאני מוותרת על אינקובוס!!

אני תמיד רגוע,

אז תשתקי, ותפנימי שאומרים אינקיובאס ולא אינקובוס. ואל תעזי להגיד לי עוד פעם אחת להרגע, אין דבר שאני שונא יותר מזה.

תירה בי וזהו!

ואתה אל תגיד לי לשתוק! עזוב,אני באמת אשתוק. אנלא רוצה ויכוח. יכולת רק להגיד לי בשקט ויפה איך אומרים,לא צריך לקפוץ עליי ישר.

Evil Pig

New member
../images/Emo31.gif זה אינקובוס לגמרי DUDE

סורי אבל אתה טועה ונועית המאממת!| תעשי לי ילדים ! | צודקת...

וגם אתה, לך תראה הופעות ותחזור אלי

כמו שכתבתי לגל: "ראיתי הופעה שלהם והם אמרו 'ווי וור אינקיובאס ת'נק יו וורי מאצ', גוד נייט!'" חסל וויכוח:)

אגב,

אני באמת התכוונתי שתרגע כי חשבתי שהתעצבנת,זה לא היה במטרה להחזיר או משהו. (נו,כמו שעושים דווקא וכאלה,יענו להשתיק אנשים) ואני גם שמעתי את המושג הזה בעבר,ואם הכוונה היא לשד, אז זה כן אינקובוס. לא רציתי שאף אחד יתעצבן

האמת שיצא לי לראות הופעה שלהם

לפני כמה ימים ראיתי גם עשיית קליפ שלהם,הבמאי הציג אותם כאינקובוס
בגלל זה הייתי בטוחה כ"כ אבל עכשיו אני כבר לא יודעת איך לקרוא להם,אני פשוט אכתוב Incubus

נכון:)

מה שיותר עצוב מזה, זה שאני כותב את זה בשיא הרוגע, אבל במקום להבין את זה בפעם ה381751 שאני כותב ככה הודעות, אנשים ממשיכים לקחת אותי ביתר רצינות. אז לא, אני לא אשתנה, אז או שתבינו את זה, או שתקראו לי בריון, אבל לא אכפת לי, מי שבאמת טרח להכיר אותי יודע שאני לא ככה, שאלי אפילו את ניר כמה אני רגוע כשאני כותב את ההודעות האלו:) חוץ מזה, מה את מצפה, שאני אכתוב כמו נקבה? גם לי יש צרכי ביטוי!

Gaius Octavius

New member
../images/Emo45.gifלמרות שבהודעה האחרונה

הפתעת גם אותי. אבל הכל אצל ג'ים בהומור, אם הוא באמת היה מתעצבן כבר מזמן היו נופלות פצצות
ובכלל, שום דבר לא יכול לעצבן אותו היום, אלא אם מכבי יפסידו.

למעלה