7 למרץ - Incubus בארץ!

אף אחד לא לומד תקשורת?!?!

8 חוקי היסוד של ניל פוסטמן. ה-כ-ל-ב-י-ד-ו-ר אז כן, הכל אצלי בהומור, תודה ניר:) אם מכבי יפסידו זה יהיה חרא.

Gaius Octavius

New member
הכלבידור../images/Emo6.gif

זה נשמע כמו צעצוע. הכלבידור, הלברדור מפלסטיק שנובח בסולם דו מז'ור!

XDDD

אני חושבת שאתה בנאדם היחידי בערך שמקשיב שיעורי תקשורת עיונות! כן,אני קיבלתי בין הציונים הגבוהים בכתה במבחן על זה,וגם זה היה 75 >< העיקר שלפחות עכשיו אנ יודעת שזה בידור

תקשורת עיוני זה מעניין כ"כ..

טוב, בי' אולי לא, אבל בי"א ומעלה
והציונים שלי דווקא סבבה, 87 ביחידה הבאה, 81 בשתי היחידות הבאות, והשנה עוד יחידה, ובינתיים יש לי 80 ו88^^ ויש אנסין ב26 ואני מקווה להוציא מעל 88.

וואו,ציונים טובים! הלוואי עליי כאלה

אצלנו תקשורת עיונית זה משעמממםםם רצצחחח כי יש לנו את המורה הכי גרועה בבי"ס,לא רק לתקשורת-בכללי,היא אחת הגרועות
כל הכתה אצלנו עשתה מועד ב' חוץ מ5 ילדים^^

מה?! איך אפשר בלי מועד ב'?

גם אם אתם נכשלים?! :\ פאק טוב,לפחות אתם לא נכשלים כי יש לכם מורה טובה,הלוואי עלינו

Gaius Octavius

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהנכות../images/Emo6.gif

תהיה בריא, ג'ים. בריונות ממושג של תופעת הבריונות, כמו עם שורוק ב-ו' האחרונה. כמו שיש אנשים משוטטים ותופעת שוטטות? פשוט אל תגיב אחרי 11 בלילה

אנשים הם בריונים, חבר.

חוץ מזה, תאורתית גם אני צדקתי, היא התכוונה לבריונUת, וחשבתי שהיא התכוונה לבריונOת, שזה בריונים. אז קבל זין, אל תנסה להיות יותר חכם ממני, כי אני צדקתי, תכלס.

תקשיב לי רגע חתיכת אוויל טיפש.

חתיכת ילד מעצבן עם חוסר אמוציונלי שמחבב טריגונומטריה!!!!!! חשבתי שהיא התכוונה לבריונים, Bullies, לכן תיקנתי בריונות לבריונים, סבבה? זה דבר ראשון. אחרי שתיקנת אותי הבנתי שהיא התכוונה לBulliesim, בריונות, אז כן, טעיתי במה שהיא התכוונה, אבל בהתחלה, תכלס, צדקתי במה שאמרתי, לא אכפת לי אם לא לזה היא התכוונה, חשבתי שהיא התכוונה לפירוש הראשון אז תיקנתי. הבנת או שאני צריך לכתוב לך את זה בY=mx+n?!?!?!

Gaius Octavius

New member
יש לי רק דבר אחד לומר לך:

טונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111111111111 ומלבד זה, תיזהר עם הקללות, או שפעם הבאה אני אפילו לא אתן אזהרה לפני שאני מוציא את הסרגל. אז תיזהר, "פרוגר" שכמוך [עלאק פרוגר, בחיים לא ראיתי אותך מנתר בין מכוניות בנסיון לעבור כביש], אחרת יהיה רע מאוד, חתיכת בן-זונה, מטומטם, מפגר, כסיל, אוויל, פתיל, אידיוט, טמבל ומגלה-עריות. אגב, מתי אתה בא בחנוכה?

בן זונה תגיד ל, ל,

אוף, אני אוהב את המשפחה שלך
בכל מקרה, או ברביעי אחרי המפגש (גם אם לא יהיה פאוור יש מטאליקה) או בחמישי אחרי המפגש, זה בסדר?

למעלה