7 ימים שודר פעם בערוץ 4 ?!?!?!

7 ימים שודר פעם בערוץ 4 ?!?!?!

למישהו יש מושג הם 7 ימים שודרה בערוץ 4 ואני לא טועה אני באמת מתכוון לערוץ 4 ערוץ הסרטים

אמיר ט

New member
ערוץ 4 לא

אבל היה בערוץ שלוש זה בטוח... רק כמה פרקים לא הרבה...

כן זה היה פעם בערוץ 3...../images/Emo54.gif

זה היה ממש מזמן!! ובאמת לא שידרו את כל הפרקים.

העונה הראשונה הוקרנה בין

אוקטובר 98 - למאי 99 העונה השניה - ספטמבר 99 - מאי 2000 העונה השלישית - אוקטובר 2000 - פברואר 2001 לפי האתר הזה! אלה כנראה זמני השידור בארה"ב....מן הסתם! אז איך זה יכול להיות ששידרו פרקים אצלנו בערוץ 22 ו-3 לפני המון זמן!

firerez

New member
בערוץ 2

אני לא בטוח אבל בערוץ 3 אני כן ואני גם ראיתי אותה אז אבל אחרי כמה פרקים הפסיקו ואז פתחו את axn שבו שידרו את הסדרה וכל עכמה זמן מחזירים אותה שוב חוץ מעכשיו שפתאום התחילו מהתחלה אחרי שסימו

Master Yoda

New member
אני זוכר שראיתי../images/Emo153.gif

בערוץ |2|. וממש לא סביר שראיתי בערוץ שלוש בגלל שאין לי כבלים (עדיין...
)

Master Yoda

New member
נכון../images/Emo7.gif../images/Emo153.gif

אני כל פעם הולך למישהו שיש לו כבלים כדי לראות...

Siriusnip

New member
כן, אתה תמיד מתנחל אצלי../images/Emo15.gif

הגעתי למסקנה שאתה חבר שלי רק כי יש לי כבלים!!! אתה מנצל אותי לטובת הטלויזיה!!!!!!! טוב בעצם- אם זה תלוי בלהפסיד 7 ימים אז אני מבין אותך יש לי חבר מעצבן(
) הוא תמיד בא אלי כי יש לי
יפה וכי יש לי 5
חמודים וכי תמיד יש לי
טעים והרבה קולה
ובגלל שאין לו כבלים!!!!!!!!!!!!!!! (המבין יבין- כי פריזבי זה משחק של 2) היי MASTER!, אל תקח את זה ברצינות

Siriusnip

New member
כן, מנוצל שכמותי...../images/Emo15.gif--->../images/Emo132.gif

אגב כל פעם שיש
--->ופה פרצוף זה אומר שהחיפושית היא מה שהפרצוף מראה, לא משנה... כן, כן... אני מנוצל- כל פרק אני רואה פעמיים ברצף, אתם שואלים למה?, אז הנה התשובה: YODA שלנו לא מספיק להגיע ב- 18:40 אף פעם- ואני מקליט[URL='http://'] כל פרק[/URL]. ואז הוא מגיע ב 19:30 ואומר לי "רוצה לראות את הפרק שוב?" ואני מסכים!!!!!, איזה טיפש אני?! אני
,
!!! לא נורא,
יודע שזה בצחוק.

איזה באסה זה

אני לא יכול לדמיין את עצמי בלי כבלים בכלל בלי הדיגטל וכול הערוצים שלהם

Siriusnip

New member
איזה חרא זה YES!!!../images/Emo15.gif

אין את כל הערוצים השווים!!! ואין את AXN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תבל דיגיטל/ לא דיגיטל שולטים!!!

למעלה