7 חטאים

nerissa

New member
אני מעוקרת. אין הריונות. ../images/Emo9.gif

אייב שומע סתם. אל תאמיני לו.. זה הטפטוף של הרטיבות על השלולית. לא יותר..

אייבורי

New member
אוחחחחחחח פומי

את מלכה...שיפחה...מלכה...שיפחה... לפחות שניה חשבת על זה..גם טוב עבורי

Pixy led

New member
אהה! גאוני!

שבעת החטאים הם בדיוק הנושא שמעניין אותי בימים האלה... אייבורי, יש בך משהו.
אני חושבת שהחטאים שאני חוטאת בהם הם גאווה, תאווה, כעס ועצלות.
אולי גם זללנות (גרגרנות), כשחושבים על זה. הפרוט הוא יותר פילוסופי, ואין לי כרגע חשק... אני בדיוק במצב-רוח מאד קל דעת ומשועשע.

Z o d i a c

New member
7 החטאים שלי

גאוה - איך אמרה נריסה, מגדל פיזה?! אז כזה! קנאה - נורא מחמיא שמקנאים לי, אבל לא בי. זללנות - הקיץ הגיע
אני בדיאטה
תאוה - אם הכוונה לדחית סיפוקים, שמרו לי את המדורה הרביעית. כעס - רגוע כמו הכנרת בשעות אחר הצהריים. חמדנות - ממש לא. עצלנות - אני לא עצלן פשוט בוחר להשקיע את האנרגיה שלי בדברים מאוד ספציפים..

mpanda

New member
אני חוטאת ..

דיי גדולה.. גאה בעצמי לפעמים.. קנאית.. ויתרתי.. זה מביא אותי לטירוף הדעת משמע לא מקנאה יותר. זללנות.. אממ יש לי לא מעט התקפי בולימיה שידועים כזללנות לשמה (רק שלמזלי או רעתי.. הדיאטה קובעצ ואני מקיאה את הכל כמה דקות אחרי) תאווה - מודה באשמה כעס- מאוד קריזיונרית מי שפוגע בי.. אני לא מרחמת חמדנית- לא עצלנית- ממא לא.. ועדין לפעמים טוב להתפנק במיטה עד 1 בצהריים.. לילה טוב. פנדה

xanadu

New member
קסנאדו טהור כג'ולי אנדרוס, רק ש...

גאווה - רק כשאני לובש משהו שמבליט קנאה - לא יכול לסבול שמקנאים בי או לי. מקנא במי שאין לו מטבוליזם זללנות - אני רק מיישר/טועם/חתיכה קטנה תאווה - רוצה, צריך, עכשיו, מיד! כעס - רגוע כמו מטרונום. מה הבעיה שלך, מה???????????? חמדנות - תסתכלו על חשבון הויזה שלי ואז תבינו. עצלות - אני אעשה את זה בסופו של דבר. אחר כך.

אמנם סקר שמזכיר את "לאישה" ובכלזאת

גאה אבל לא גאותן קנאה בכל אישה. ( בגלגול הבא אני אישה לסבית ( הגברים הם יצורים בלתי נסבלים בעליל, (מידע פנימי) ))) זללנות בגבולות 170 ( קולסטרול ) תאווה לקצוות של החיים או בקיצור מניה דיפרסיה כעס - הומר הומר לציניות צורבת חמדנות - לא מעניין עצלות - בשביל יש סבית וכסף ( ולא, סביות אינה שווה כסף!! )

gidionline80

New member
אם כבר אז קוסמופוליטן:)

יום ראשון הלכתי לוידוי אז אני בזכות בחשבון הכללי הכל נסלח

טוב בסדר

רק אני, וברצינות לרגע: ובהכללה כמובן, הנשיות, שזה כולל גם את הצד הנשי בגבריות, ובהחלט הנשיות שלי גם, ( אגב אם תשאל אותי מה זה גבריות או מה זה נשיות לא אוכל לתת תשובה ) נתפסים בעיני כצד יותר משוכלל, יותר רגיש יותר בוגר מאשר הצד הגברי באישיות. אבל מה שחשוב באמת זה מה שמתאים לכל אחד,,,,

למעלה