7 בום!!

BarcaBoy2

New member
7 בום!!

אווו ריאל אכלה שביעיה בברנבאו ממני!! חח אחד הניצחונות המדהימים 1-0 תוך 12 שניות 2-0 תוך דקה וחצי בדקה ה20 כבר 4-0 במחצית 6-0!! ובסיום רק 7-0!! והם פצאו לי את קומפני ונאבס אבל למזלי זה לא משו רציני.. היו לי 3 משחקים נגד ריאל ב10 ימים 2 בחצי גמר הגביע ו1 בליגה ברראשון בגביע הפסדתי 2-1 ובגומלין בבית ניצחתי 3-0 ב10 שחקנים הרחיקו לי את גיא אסולין אז החלטתי לעלות באותו הרכב רק במקום מסי שמתי את נבאס ופתחתי להם תצורה!! לא יאומןןןןןןןןןןןןןןןן

dlml

New member
מגניב לראות משחקים מ2014

ובקשה קטנה.. אתה יכול לעלות לפה את תמונתיהם ואם אפשר גם את ההיסטוריה של בן סהר וגיא אסולין, לדעת מה יוצא מהם? תודה.

BarcaBoy2

New member
כן אני יכול..מחר אני יעלה

היום אני לא בבית סהר יצא חלוץ טוב יחסית אבל הוא באיפסוויץ יש גם את טוטו טמוז שנהיה תותח וכובש את אירופה..שיחק בבלקבורן ויאריאל ועוד כמה רציתי להביא אותו לבארסה אבל אמרתי חבל שהוא יהרס על הספסל וויתתרתי לא סתם ישראל עלתה אצלי למונדיאל עם החברה האלה.. יש למה לצפות בעתיד במציאות!!

זה רק משחק...

היכולות של השחקנים ב"עתיד" זה סתם שטויות... כשהוא מתבגר, בן סהר יוצא פה סתם חלוץ הומו, במציאות הוא יהיה אחד הבולטים בליגת האלופות.

דנוך86

New member
חחחח

למה כי הוא במילואים של צ'לסי? עשה לי טובה הלוואי שהבחור יצליח אבל אני מאמין שהכי הרבה הוא ימצא קבוצה בינונית ומטה באירופה, אם לא הוא יחזור לארץ. או אפשרות שלישית להיות כל הקריירה שלו בקבוצת המילואים. רק הזמן יגיד..

מה קשור "כי" הוא במילואים של צלסי?

בגלל שהוא שם הוא יהיה שחקן ענק... ולפי מה אתה קובע שהוא יהיה "מקסימום" בקבוצה בינונית ומטה? אתה עוזר מאמן שם או משהו?!

dlml

New member
חבר'ה בשורה התחתונה

זה נכון שרק הזמן יגיד, בן מראה יכולות מרשימות לגילו, והוא מקבל גם קרדיט מרשים בצ'לסי (לשחק לא מעט במילואים של צ'לסי בגיל 17 זה מאוד יפה ומכובד ולא בא ככה סתם). לגבי זה שהוא בצ'לסי זה רק היתרון, היתרון עצום, כי יש עוד לא מעט שחקנים ברמתו של סהר ובגילו שעדיין לא גילו אותם. טוטו תמוז למשל, בכיף יכל ליהיות במילאוים של איזה קבוצת מרכז טבלה באנגליה והיו מדברים עליו כאיגביני הבא, בגיליהם האלה זה גם המון עניין של ליהיות בזמן הנכון במקום הנכון. כמו שסקוט סינקלר יעלה את רמתו ויעקוף את בן סהר כחלוץ הצעיר הכי במילואים, כך גם יכול ליהיות שקונה יפצע, דרוגבה יהיה משחק אחד בחוץ על צהובים, וסהר ימצא את עצמו על הספסל במשחק פריימר ליג.

SiC

New member
מסכים

הרי בגילאים צעירים הכדורגל של הנבחרות שלנו תמיד הצליח באירופה (כמעט תמיד מגיעים לאליפויות אירופה עד גיל 19 ולפעמים גם מצליחים שם בגדול). הבעיה שלנו זה שהרמה לא קופץ כיתה יחד עם הילדים... החשקנים לא עושים סוויץ' בראש מגילאי נוער לבוגרים ובד"כ השתן עולה להם לראש (ארבייטמן? שכטר? כל שחקני הבית של מכבי ת"א?) או שהם פשוט לא יודעים להתמודד עם ההצלחה (בירוק?) בארץ אין מאמנים שיידעו להרגיע את השחקנים ולשלוט עליהם ולמנוע מהם לחשוב שהם סופרסטארים בגיל 14.5 (למרות שאולי הדור החדש של המאמנים יצליח בזה- גיא לוזון בעיקר). לבן סהר יש את מוריניו על הראש וכל הצוות המקצועי של צ'לסי שיוריד אותו לקרקע ויזכיר לו שהוא סתם זאטוט ממדינה לא חשובה בכדורגל וזה אולי מה שיציל אותו מלהפוך בעתיד לסקורר המוביל של אשדוד או כפר סבא

אל תשווה חינוך בשכונה של מכבי

לבין אלופת הליגה הטובה בעולם... ואל תשכחו שיש את הבעיה של הצבא שזה יוריד אותו ברמה ויעשה ממנו עוד איזה ארביטמן.

SiC

New member
הצבא הוא לא הבעיה

הצבא לא מפריע יותר מדי לאימונים וכדורגלן לא באמת עושה צבא. זה סתם תירוץ לשכונתיות ולחוסר הרצינות של השחקנים הצעירים אצלנו

אני לא מבין למה לא דוחים להם...

לפחות לנערים שבחו"ל... יש להם סיכוי לתרום לספורט בארץ. אפשר לחשוב איזה הבדל גדול פחות 5 אנשים בצבא

SiC

New member
בגלל זה הועלתה הצעת חוק חדשה

שבמקום צבא הם יעשו שירות לאומי בקהילה היהודית במקום שהם נמצאים בו. אחלה רעיון לדעתי

BarcaBoy2

New member
גיא אסולין

אחלה שחקן נהיה ממנו השנה הוא נותן עונה קטלנית

SiC

New member
הוא לא מאוד מרשים

הציונים לא של כוכב ברמה עולמית והנתונים שלו דיי בינוניים... אני לא התרשמתי

למעלה