6x19

max2k

New member
6x19 ../images/Emo58.gif

דחיתי את הפרק מלא זמן כי ידעתי מה הולך לקרות. הורדתי את הפרק, הפרק התחיל כפרק של הבוקר שאחרי. כאילו שבפרק הקודם היה את הקטעים הטעונים ובפרק הזה יצטרכ להתמודד עם הנעשה. אחכ הוא נעשה לשמח, הרגשתי כמו דון ורציתי לתת לה חיבוק גדול (תאמינו לי זאת הייתה הפעם היחידה..) היו לי מלא ניתוחים מוזרים על וורן והחבורה, על מה שספייק עשה. אבל אז מתחילה השיחה עם זאנדר והלב שלי התחיל לפמפם חופשי הרגשתי שזהו, זאת הסצינה. בקושי אפילו הבנתי מה הם אמרו כי לא התרכזתי בכלל. חיכיתי לקטע שוורן יופיע. ואז זה קרה, הוא אומר כמה מילים ואז יורה באקדח. זאנדר האידיוט לא עומד מלפני באפי אלא סתם מתחבה מאחוריה כשהוא מודיע על בואו של וורן בקול מפוחד. וילוו מוצפת בדם וטארה אומרת "YOUR SHIRT" ואז צונחת. איך שהפרק נגמר העברתי אחורה לקטע שוורן מופיע וצפיתי בזה שוב. כשהפרק שוב נגמר שוב פעם העברתי אחורה עד לוורן וצפיתי בנעשה. ושוב חזרתי על המעשה בערך שש פעמים עד שחבר התקשר אלי ושבר את הלופ. רציתי לראות את הרגעים האחורונים שטארה הרגישה שוב ואז את הזעם של וילוו. שחיבקה את טארה, ואת זאנדר ששם את היד על הפצע כשהדם התחיל לצאת. אין לי מושג למה באמת. זה כזה דבר חולני כמו כשאתה מסתכל על קיא, זה מגעיל אבל אני לא יכול לפעמים שלא להסתכל על זה.

../images/Emo58.gif 6x19

אררג.. זה מצד אחד אחד הפרקים הכי מאושרים בבאפי, ומצד שני הכי כואבים, ומצד שלישי עצובים פחד..
TARRAAAA!!!!!!! ולגבי הלופ, מוכר :). ואל.

TARAFREAK

New member
../images/Emo58.gifאל חשש....

אתה לא לבד.....גם אני ראיתי את זה - אפילו יותר מ 6 פעמים..... אני גם את הפרומו של פרק 20 ראיתי איזה 20 פעם רצוף.....

IDOffryn

New member
גם אני!!../images/Emo58.gif6x19

הייתי לי קטע במחשב בדיוק של בקטע שאמרת והייתי רואה את זה מלא פעם ואפילו ראיתי את זה עוד לפני שראיתי את הפרק עצמו פשוט לא יכלתי לעמוד במתח..... אוף והכי מעצבן שגילתי את זה בדיוק באותו היום שראיתי את הפרק!! זו היתה אמור להיות הפתעה..אבל לי זה נהרס

Schnickelfritz

New member
תהייה נצל"שית ../images/Emo58.gif6

נכון בפרק Killed by death, מספרים על בת הדודה של באפי שמתה, סיליה. עכשיו, סביר להניח שהיו לילדה הורים, לא?- מה שעושה אותם דודים של באפי... אז איפה הם היו כשלבאפי לא היה כסף אחרי שהיא חזרה
איך זה שהם לא עזרו בכלל? (או שלא הזכירו אותם מאז). ותגידו, גם המחשבות שלהם השתנו למציאות עם דון? וגם הזכרונות של אנג´ל וקורדי ווסלי?

max2k

New member
ד"א../images/Emo58.gif

עכשיו נזכרתי במשהו שראיתי. הרובוט המתנפח הזה שיש לת´ריאו בבית, יש לי אחד בדיוק כזה.

לiלה

New member
../images/Emo58.gif לפרק הנ"ל

אתם חושבים שהפרק עצןב? נסו לקרוא את התסריט... זה אם=פילו יותר עצוב משום-מה....

למעלה