6X15 !!!

6X15 !!! ../images/Emo58.gif

פעם ראשונה שאף אחד לא מגיב פה.. אז אני אתחיל פרק מעולהההה אהבתי את ברוק וג'וליאן הם ממש מתוקים למרות שהוא ענה לה מגעיל שהיא שאלה אותו על הקשר נייתן שיחק אותה סוף סוף ודוסון מזעזע, מקווה שלא יהרוס את הסרט זהו אחלה פרק, רגוע וטוב פרק הבא בעוד שבועיים!!!

DotCom05

New member
../images/Emo58.gif אחלה פרק 615

לא היו יותר מדי דברים דרמטים וקווי עלילה מפלצתיים וזה היה נחמד לשם שינוי..ככה פרק בשביל להירגע קצת חח וגם דן שוב חזר וזה תמיד כיף! הסצנות שלו עם ג'יימי מעולות ברוק וג'וליאן פשוט חמודיםםם בצורה לא נורמליתת יותר מתאים לה מצ'ייס מלוקאס מפליקס מכולם.. ואפילו צ'ייס ומיה מתאימים ודוסון כזה מגניבב איך הוא חזר על כל מה שלוקאס אמר חחחח תחמן..הגיע הזמן שמישו יפלפל את לוקאס הרציני הזה! פרק הבא עוד שבועיים ראיתי את הפרומו נראה מצחיק בטירוף!!

AVriL AddiCt

New member
../images/Emo58.gif פרק טוב../images/Emo13.gif

דוסון הזה סטלןןןן חחחחחחח אני רוצה שברוק וג'וליאן יהיו ביחד.. הם ממש מתאימים..וזה נחמד שהכל רגוע לא תמיד צריך את כל הדרמה הזאת

d e a n1

New member
אחלה פרק

רק היה חסר יותר פייטון ולוקאס, הם היו רק בהתחלה ,באגם ההוא, ובסוף. סומך על נייתן, והבמאי ההוא אחד המצחיקים פרק הבא עוד שבועיים? למה?

yaelip22

New member
../images/Emo58.gif פרק חזק

אחלה פרק נקרעתי מצחוק מג'יימי שהתקשר למאמן של נייתן! היה סצנות ממש יפות!

OTH 7

New member
אייי איזה פרק..!!

פרק מעולה...פשוט מעולה עם זה היה תלוי בי הייתי מורחח את הסדרה המושלמת הזאת לעוד 10 עונות בלי להגזים.. פשוט לשקועע בסדרה בלי למצמץ לשנייהה אין מילים .... קיצ' ..מחכה לעונה ה..7....אלא מה?!

OTH 7

New member
ל..נעמונת 02 .!!

דוסון מזעזע??!!.....בסדרר גם אני חשבתי ככה בפרק ה1 ששיחק ..אבל לא יש בו משהוא משחק לא רע בכלל הרג אותי הקטע בסוף הפרק ..איךך שהוא נכנס עם השמפנייה ..מעניין איך התפתחח היחסים בינהם(לוקאס-והבמאי)

למעלה