6X10 faith based initiative

6X10 faith based initiative

קודם כל, אני רוצה לציין שבראדלי ויטפורד הוא כותב הפרק. וחוצמזה, CJ, I've never been more attracted to you in my life אז מה אתם אומרים על סיפואנטס, סליחה, סאנטוס ?

o n o f f

New member
הכל....

דונה עזבה, וג'וש עזב....ליאו, רק אלוהים יודע מה התפקיד שלו, אז מזה שווה! אוף מרגיז....

אח, הנוער של היום... אין סבלנות

במילים אחרות, 5 וחצי עונות הם היו יחד. תני להם גם מקום לגדול, להשתנות. לא רק שזה טיבה של הדמוקרטיה, זה גם מה שמאפשר לדמויות לצמוח. זו, למשל, ההזדמנות הראשונה של דונה לפרוץ מעמדת המזכירה, ורק על זה מגיע לכותבים צל"ש. ולגבי ג'וש - אל תדאגי, האיש, הגומות, התלתלים, הזרועות והת*ת נשארים בדרכם המיוחדת. אחרת מה היה מספק לי את מנת ההזלת ריר שלי ?

ועל זה הילה אמרה לא פעם

if i werent married and he wasn't a fictional character... הייתי עושה לו טובה. מה אני יכולה לעשות, חתיך עם חיוך מהמם, אידיאליסט, שנון ואוהב לפלרטט / לעקוץ נשים - ככה נתקעתי עם הגבר, לא ברור שג'וש יעשה לי את זה ?

אסל

New member
הממ, ג'ימי סמית'ס מופיע בקרדיטים

כבר מהתחלת העונה, אם לא שמת לב. ג'וש "עוזב" כדי לעבוד עם הדמות של ג'ימי סמיתס, ולכן אפשר לנחש שהוא לא עוזב. אני מאמין שגם דונה לא.

אסל

New member

כבר מהתחלת העונה, אם לא שמת לב. ג'וש "עוזב" כדי לעבוד עם הדמות של ג'ימי סמיתס, ולכן אפשר לנחש שהוא לא עוזב. אני מאמין שגם דונה לא.

אסל

New member

אסל

New member
אני זורה מלח אולי על ג'וש...

גם דונה עוזבת אותו כדי לעבוד אצל איזה דרומי מפגר, וגם הילה (ואז גם הגבר...) אומרת לו שזה לא אקסקלוסיבי יותר והיא רוצה גם איזה פורטוריקני "אקזוטי"... שבוע קשה.

למעלה