>

MoGanC

New member
>

דברים שלא ידעתם על פנטזיה? כשקראתי על זה שהיא לא יודעת לקרוא חשבתי על הפרק הזה שסיימון אמר לה "מה כתוב מאחורייך?" והיא אמרה אמריקן איידול,תארו לכם בטח איזה לחוצה היא היתה כשהוא אמר לה את זה....

MeetLofe

New member
ואוו

לא ידעתי שהיא נאנסה o_O בכ"א אני מקווה שנזכה לשמוע עליה יותר בישראל פנטז'יה ממש חמודה

וואוו

תמיד ידעתי שהיא היתה עניה ושהיה לה ילדה קטנה. אבל קרוא וכתוב לא ידעה?? ומה הקטע של האונס לא הבנתי? לדעתי היא שכבה על בסיס יומי עם מישהו מהתיכון וקוראת לזה אונס כי היתה טיפשה מידי אך לא נראה לי שנאנסה כי אמרה שזה קרה שנים.. מה אומרים?

SHTRUDIDI

New member
...

היא נאנסה בכיתה ט' או י' ע"י בן כיתתה ואחרי זה עזבה את בי"ס. ואני לא מבינה איפה ראית שהיא אמרה שזה קרה שנים כי המשפטאמר שהיא האשימה את עצמה על זה במשך שנים אחרי האונס. לגביי האונס שלה שמעתי בראיונות שהיו איתה כשהיא הוציאה את הספר.אז היא סיפרה גם שהיא לא יודעת לקרוא ונשבר לה הלב שהיא לא יכולה לקרוא לבת שלה סיפור. עצוב מאוד.

elena20

New member
לא יודעת לקרוא ולכתוב?????../images/Emo2.gif

וואוו לא ידעתי את זה.... ואני נורא מרחמת עליה על כל הקטע הזה שהיא נאנסה וכו',אבל לא לדעת לקרוא???? זו הגזמה מה אנחנו בימי הביניים??? מי לא יודע לקרוא בימינו??? כנראה שהיא לא בדיוק "למדה" בבית ספר....

SHTRUDIDI

New member
הייתה לא מזמן כתבה על לא יודעי קרוא

וכתוב, בארה"ב יש אחוז לא קטן של אנשים כאלה.לא ברור את מי צריך להאשים וזה גם לא ממש משנה,אבל היא לא לבד.חוץ מזה,לפחות עכשיו היא לומדת וזה אף פעם לא מאוחר.

למעלה