69

ivgy1980

New member
69

אני למטה, היא מעלה. חייב כוס מתוק וחלק.
רבע שעה, 20 דק' בכייף - ואז לגמור אחד לשניה בפה.
משהו מדהים, מעביר רטט בכל הגוף!

גם אני לא משתגע על זה

זה יכול להיות בתור קוריוז לדקה או 2 אבל לא יותר
כי אני מנסה לענג אותה ולא ממש מתרכז בשלי והיא אותו הדבר...
אם כבר אני מעדיף לתת את כל כולי בשבילה, למענה, שלא תצטרך לא לגעת בי ולא להתעסק איתי, ולא לתגמל אותי, ובכלל שתראה בי באותו הרגע כלי שנועד נטו לעינוג שלה, וזה אומר לרדת לה, ורק לה, בכייף, לאט, בנחת, בלי חישובי זמן, אין שעון, אין עולם, רק הקוס הזה והגרגורי עונג ואנחות של האישה האהובה ....ואם כבר אני אוהב שהי ממש יושבת לי על הפנים במלוא הכובד, בלי טיפת רחמים, ומזיינת לי את הפרצוף, בקצב שלה, בעוצמה שלה... שתגמור פעם פעמיים שלוש כמה פעמים שהיא רק יכולה.

למה אני צריך שהיא תענג אותי בחזרה. לא צריך.
הכי כייף בעולם זה לענג אותה עד שתתמוטט מרוב אורגזמות, ולא להסכים לתת לה לענג אותי בחזרה....נטו - בשבילה.

TheShining

New member
אף פעם אי אפשר לגמור ביחד מהדבר הזה

אבל זה אדיר, בעיקר כשאני למטה, והוא למעלה.
אתה בנאלי, יבגני. נסה הפוך

קטניפ

New member
לגמור ביחד

ב 99% מהמקרים אנחנו לא גומרים ביחד ולא משנה באיזו תנוחה - לא ממש מבינה את ההתרגשות מזה.
הוא גמר? אני גמרתי? זה מה שחשוב, לא?

קטניפ... אפשר לגמור בייחד

וזה דווקא יכול להיות מאוד מאוד מגרה ומסעיר לגלות ששניכם הגעתם לשיא שלכם באותו הרגע..
אפשר להצליח בזה עם האדון הנכבד מסוגל ומוכן... להשהות את הגמירה שלו עד ששלך מגיעה.. וכשאת מסמנת לו שאת הולכת לעוף לכוכבים.. אז לשחרר את שלו..
זה דורש מהגבר קצת יותר יכולת שליטה...
השאלה אם יש לו את זה...

קטניפ

New member
קרה בעבר

ויש לו בהחלט יכולת שליטה
אבל אני חייבת לומר לך שכשאני גומרת לא ממש מעניין אותי באותה שניה מה קורה לו
אני מרוכזת בגוף שלי ובתחושות שלי - ולכן זה נחמד, אבל לא משהו שאשאף אליו כדרך קבע

בזה את צודקת....

הדרך הטובה ביותר להשיג מקסימום של עונג מהגמירה שלך, זה להיות מרוכז ב100 אחוז רק בעצמך.

זה גם משהו שלומדים לעשות טוב יותר ויותר עם הגיל...

Eלנה

New member
סקס הכי טוב הוא אגואיסטי

אני נהנית ולא מעניין אותי בן הזוג באותו רגע, מסתבר שהכי מצחיק הוא שההנאה שלי מטריפה אותו.

את פשוט לא מבינה כמה את צודקת....

אני מתחיל להרגיש כבר לא כל כך נעים הבוקר שאני מסכים ואומר לאנשים שהם צודקים ..לא רגיל לזה כל כך ...
אבל מה לעשות ?

את צודקת כל כך...
אגב, אצל נשים ואצל גברים זה לרוב בדיוק הפוך...

גבר, ככול שהוא מתבגר בגיל הוא לומד להיות פחות ופחות אגואיסטי ומרוכז בעצמו במיטה, ויותר בה ובהנאות שלה.
זה אחד המאפיינים המובהקים של פרטנר ממכר במיטה

אצל נשים ? בדיוק ההפך - אישה ככול שהיא מתבגרת וגדלה בגיל, היא לומדת פחות ופחות להיות עסוקה ב"מה הוא יגיד" "איך הוא יסתכל עלי" "ומה הוא יחשוב עלי" פחות ופחות עסוקה בלחפש מה היא יכולה לעשות כדי שיעשה לו טוב, ויותר ויותר לומדת להיות מרוכזת בעצמה, שלמה עם עצמה , שלמה עם הגוף שלה, נשים לומדות דווקא עם הגיל יותר ויותר לחיות בשלום ובהנאה עם הגוף שלהם ועם הצרכים המיוחדים שלו, וככול שהגיל עולה גם המצב ההורמונאלי של האישה הולך ומשביח...והאישה לומדת להיות יותר "אגואיסטית" ויותר מרוכזת בהנאה של עצמה.
וכמה שהיא יותר מרוכזת רק בלקחת את ההנאה של עצמה ולהיות מרוכזת רק בעצמה. ככה זאת תחשב למאהבת מדהימה וסקסית מגרת ומחרמנת יותר במיטה !!

וזה פשוט כל כך נכון....אין דבר מגרה ומטריף יותר בעולם מלראות לשמוע ולחוש את הדציבלים של ההנאה שלה....

אבל את באמת צודקת.....

חוץ מיזה שאחרי 9 שנות נישואין למדתי כבר מה המילה הכי נעימה לאוזן של גברת אחרי השם שלה....

את צודקת....

חוץ מיזה את לא צריכה לעשות לי נעים.......תני לי לעשות לך......

dolly15

New member
לגמור ביחד

עוד אשלייה מתוקה מבי היוצר של הוליווד

גמירה ביחד של גבר ואישה אפשריים, אך צורכים המון הכנה (בעיקר של האישה) והמון תזמון, היכרות הדדית ובעיקר רצון וכוונה של לגמור ביחד.
זה לא קורה "סתם כך"...

שהאישה גומרת פעם אחת או מספר פעמים, אז תיתכן גמירה מסונכרנת של שניהם.

TheShining

New member
בחיים לא גמרתי יחד. אולי פעם אחת.

טעיתי בניסוח - את צודקת. התכוונתי לרשום - אי אפשר לגמור מהדבר הזה, שנינו וכל אחד לחוד.

גמירה ביחד זה מגניב, אבל אוברייטד וממש לא הכרחי.
לגבי ה-69 - כמו הנוצצת, גם לי יש טיפה העדפה להיות למטה (אבל זה ממש לא קריטי, באמת רק טיפה). זה נחמד. אני גומרת מאוראלי בכל מקרה, אלא אם עוצרים לפני הזמן כדי להחליף תנוחה

חלוקת הקשב קצת מפריעה - זה לא לגמרי לפה ולא לגמרי לשם, אבל לפעמים פשוט מוצאים את עצמכם בתנוחה הזאת וזורמים. עוד לא קרה לי שזה היה מתוכנן.

In Limbo

New member
זה סתם נחמד

מה שיותר נפוץ זה שאני מתחילה לגמור בעצמי וזה כ"כ מחרמן אותו שהוא גם גומר.

אם כבר למטה.. אז עד הסוף....

ידעתי שאת תעדיפי יותר שאת למטה והזין והביצים שלו עמוק בתוך הפה שלך...
אני אישית מעדיף ללכת עם הסיטואציה קצת יותר קדימה, פשוט לוותר על ה 69 .. לתת לה לשכב על הגב. לשבת עליה עם האגן הכי קרוב לפנים שלה ופשוט לדחוף לה את כל הפנים אליי ככה שהזין שלי מבטיח את מקומו עמוק בגרון שלה. ואין לה שום אפשרות להזיז את הראש לשום מקום, כי אני יושב עליה...
המהדרין משתמשים גם בשיער כדי למשוך ולעודד אותה יותר פנימה.. יותר פנימה....

למעלה