......

שחשוחון

New member
......

למה אין לי חברים, לכל מי שאני פונה התשובה תמיד שלילית , כולם רוצים תמונה, כולם אומרים שהם מיסתכלים על היופי הפנימי אבל בתכל'ס כולם צבועים, אפחד/ת בחיים לא פנה / פנתה אלי, הביטחון העצמי שלי בקרשים, אין לי חברים שאני יכול לצאת איתם ולהכיר, ולאאא אפילו לא אחד או שניים טובים, כלום. מהאינטרנט הכל פה לא אמיתי לא יוצא לי מפה כלום, לבד אני לא יוצא למקומות כי זה מסריח, מבאס ומגכא לצאת לבד, נימאס לי כבר לעשות כל מה שאני אוהב לבד, אפחד אף פעם לא רוצה להיצטרף אלי, אף פעם לא מיתייחסים להודעות שלי בשום פורום בא לי למות כבר יותר מאי פעם אני כבר לא מסוגל יותר

יעל Y

New member
לשחשוחון...

קשה להרגיש לבד שאף אחד לא מגיב לא רוצה להתחבר, אתה יכול לכתוב אם אתה במסגרת לימודים? או אחרת? יעל

יעל Y

New member
לא להצליח...

מה גורם לך לא להצליח? אתה יכול לזהות מה הקושי? מה אתה חושב שקורה במיפגש שלך עם אנשים? האם אתה נתקל בסוג התגובה שנכתבה בפורום ... יעל

Yuval Y

New member
../images/Emo24.gif

יש לי תחושה שבכך שהחלטת לוותר ולהיכנע, כאילו שאתה תוהה בתוך ערפל, מבלי לראות את השלט שמכוון את דרכך... אני לא ממש מכיר אותך, ואתה נשמע אדם נחמד, אני מקווה שתוכל להכיר אנשים, בין אם באינטרנט, בין אם בצבא... בנתיים נסה גם לצאת מהשיגרה, מהתחושה שאתה לא שווה.

טליאמתי

New member
קודם כל ולפני הכל...../images/Emo24.gif

מבינה עד כמה קשה לך. ושנית: אולי כדאי להעלות קודם כל את ההערכה העצמית שלך. תהיה טוב אל עצמך ובלי דרישות מיוחדות. פסימיות ואכזבה כשהן מוקרנות כלפי חוץ, מקשות על התחברות לאנשים ומי לא עבר תקופות שכאלה בחיו? אז איך עושים שיהיה טוב? מפנקים את עצמך בדברים קטנים שאתה אוהב ונהנה לעשות. למשל: ספורט, טיול שמזמן רצית לעשות, קריאת ספר טוב וכו' ורק אתה יודע מה עושה לך טוב. (רק לך! בלי קשר לאיך זה נראה לאנשים שסביבך). כשיהיה לך טוב עם עצמך...השאר יבוא. בהצלחה חמוד.

אבא גאה

New member
את היופי הפנימי קשה לראות

בבאר או בפאב או במועדון לילה (בקושי את היופי החיצוני אפשר לראות שם
) אבל, אתה צודק, א/נשים (וזה כולל סטרייטים כמובן) נוטים להסתכל על היופי החיצוני, במיוחד כשאר מדובר במקומות מפגש, בארים, פאבים, מועדונים וכיוצ"ב. הרי המשיכה המינית היא בדר"כ למי שמושך אותך גופנית. אבל - כמתאהבים, מתאהבים לא בבחור הכי יפה, אלא בזה שמרגש אותך, משלים אותך, מצחיק אותך כל אחד לפי מה שעושה לו את זה. אני ממליץ לך ללכת למקומות שאינם נתפסים כמקומות להכיר מישהו לסטוץ", קבוצות תמיכה, קבוצות נוער, להתנדב באגודה, או בכל ארגון אחר. תכיא א/נשים על בסיס אישי, תתחברו - ואהבה כבר תגיע מתישהו כשתמצא את הבחור הנכון.

שלום לך! אני חייב לציין נורא

התרגשתי לשמוע. נכון שאני כותב באיחור אני גם לא בטוח אם אני יכול לעזור. אני בדרך כלל כותב ב"בנים בלבד" פעם ראשונה אני נכנס לכאן. אז מהשאני מנסה להגיד ככה אל תיקח את החיים קשה הכל יבוא עם זמן. בשביל מה למות ?למות מתי שהוא כולנו נלך. אז תנסה להיות את החיים שלך בלי לחשוב על אחרים. אני בן.אם אתה רוצה לדבר אני תגיד לי אני אתן לך אמייל שלי או מס` טל,

למעלה