684 האם לגשת שוב?

ofir50

New member
684 האם לגשת שוב?

אני רוצה ללמוד מנהל עסקים הבגרות לא משהו.... זה ציון טוב נחשב.?

cogitoman

New member
מנע"ס

ציון טוב הוא ציון המאפשר לך להתקבל למה שאתה רוצה ללמוד מה זה ממוצע בגרויות לא משהו? בירושלים - אתה צריך 94.6 שזה ממש לא גבוה בת"א - אתה צריך 105.35 שזה קצת גבוה (אבל לא בשמיים) אם ההמוצע בגרויות שלך מעל 100 אתה יכול להתקבל על סמך הציונים שלך למכללה לממנהל ולקבל מלגה מלאה ל-כל שלושת בנות הלימוד של התואר הראשון - כלומר לא לשלם שקל על הלימודים!) התנאים שלהם הם ממוצע בגרות 100 ומעלה. פסיכומטרי 680 ומעלה. ראיון אישי. בהצלחה

mazuzam

New member
שאלה חשובה

האם זה נכון מה שכתוב? פסיכומטרי 680 מקנה לך פטור מלא משכר לימוד במכללה למינהל? איפה זה כתוב? והאם זה תופס גם כשהבגרות לא משהו? (ממוצע 90) בבקשה תענו לי אני ממש צריכה לדעת תודה לכולם

cogitoman

New member
כן ../images/Emo108.gif

יש להם תוכנית מצטיינים חדשה. תנאי הקבלה הם: פסיכומטרי 680 ומעלה בגרויות 100 ומעלה מעבר ראיון קבלה אצל דיקאן המחלקה יש את זה לכמה מסלולים מנהל-עסקים מחשבים עיצוב פנים ו... לא זוכר מה עוד אבל אני זוכר שזה לא כולל את המסלול למשפטים הבעייה איתם היא שהם לא מפרסמים פרסום כולל על התוכנית מצטיינים באתר שלהם אלא שאתה צריך להכנס לכל מסלול ומסלול בנפרד... הנה לדוגמא מה שרשום במסלול למנהל עסקים: תוכנית מצטיינים אם הציון שלכם בפסיכומטרי הוא 680 ומעלה וממוצע הבגרות שלכם הוא 100 ומעלה, רק ראיון קבלה עומד בדרככם לקבלת מלגת לימודים מלאה לתואר ראשון B.B במינהל עסקים. לפרטים נוספים ניתן לפנות למרכז הייעוץ בטל': 03-9634114

mazuzam

New member
../images/Emo51.gif

היי תודה על הפרטים חבל שאין פרטים לגבי זה באתר הרשמי שלהם... נ. ב - יש לך מושג אם כל אחד בעל הקריטריונים שציינת מקבל מלגה? או שלוקחים את הכי מצטיינים? אולי מתחשבים בעוד קריטריונים כגון: מצב סוציו-אקונומי, התרשמות אישית, התחייבויות וכו'... שוב תודה

cogitoman

New member
אין קשר למצב סוציואקונומי...

זאת מלגת הצטיינות שיקבל מעומד מכפר שמריהו וגם מדימונה... כל עוד יש לך את הציונים ואתה מוצא חן בעיני דיקאן המחלקה (שבטח ישאל אותך למה אתה מתעניין במנהל עסקים בלה בלה בלה) תתקבל לזה. אני חושב שהם מחפשים אנשים עם נתונים טובים כדי לשפר את הסטיגמה שלהם או משהו כזה... אבא שלי סתם התעניין, אמר להם את הציונים שלי (שהם הרבה OVER ממה שהם מבקשים...9 הם התקשרו אליי איזה פעמיים בשבוע במשל חודשיים אז שצעקתי עליהם שירדו ממני כי אני פשוט לא מעוניין) ממליץ כי תפעל מהר כי ההרשמה טרם הסתיימה
מי יודע אם זה יהיה שנה הבאה... בהצלחה

mazuzam

New member
../images/Emo51.gif ועוד שאלה

היי אני בת... והתכנון היה רק להירשם שנה אחרי במידה ואני כן אצליח לשפר את הפסיכו... אני מקווה שזה ימשיך... אני ממש ממש רוצה ללמוד שם זה בדיוק המסלול שאני רוצה... אתה יודע אולי איך הכי קל לשפר ממוצע בגרות? האמת שנראה לי שבפסיכו אני יצליח יותר לשפר כי בלי ללמוד כמעט (רק השתתפות פסיבית בקורס ממש קצר ולא יעיל) הוצאתי 570. בכל מקרה נראה לי שאני ישפר את המורחב שלי במועד חורף, האם זה נכון מה שאמרו לי שאין מועד חורף במקצוע מורחב (גיאוגרפיה, היסטוריה)? והאם ההרשמה לא אמורה להסתיים כל שנה במאי? או שזה רק באוניברסיטה? דרכ אגב - איך הם הגיעו אליך ויש להם את הציונים שלך אם אתה בכלל לא מעוניין ללמוד שם? ומה אתה רוצה ללמוד? כמה מצטיינים מקבלים מהם את המלגה הזו כל שנה? כי יש רבים עם צונים כאלו לא יתכן שכולם מקבלים... תודה על כל פרט שמישהו יוכל לתת לי

cogitoman

New member
תשובה

אין לי מושג בקשר למועדי בחינות בגרות. פני לביה"ס שלך\משרד החינוך (אל תתעצלי
(
ההרשמה למכללות נמשכת עד תקופה מאחרות הרבה יות מהאונ'
ההרשמה לאונ' לרוב המסלולים מסתיימת במרץ ולא במיא
הם פנו אליי כי אבא שלי (סתם מתוך סקרנות) פנה אליהם. הם ביקשו שיגיד להם את הציונים שלי ושם יחזרו אליי..
אני בכלל רוצה ללמוד רפואה (נרשמתי...טרם קיבלתי תשובה)
אני לא יודע כמה אנשים מקבלים את המלגבה הזאת כל שנה. חוצמזה זאת השנה הראשונה של התוכנית מצטיינים.
אמנם יש רבים עם ציונים כאלה אבל מרבית האנשים מעדיפים ללכת לאונ' רק בגלל שזו אונ' על פני מכללה. אני מניח שהתוכנית הזאת אכן תפנה בעיקר לשכבות חלשות כי אנשים ללא בעיות כלכליות יטו להרשם לאונ' (זאת כמובן הכללה גסה. יש רבים שמעדיפים את הגמישות של המכללה)

למעלה