660 לחלוטין

The Walrus

New member
חכי שתשמעי אותה מדברת

יש לה קול חולמני כזה, כל כך לונה לאבגוד.

לאמברידג' היה משרד? ../images/Emo12.gif

היה זכור לי שהיא הפכה רק את הכיתה שלה לדבר ורוד גדול ומפחיד עם חתולים עוד יותר מפחידים. לא היה לי משרד ~.~;;; (הסניליות)

n u k e y

New member
בטח שהיה.../images/Emo110.gif

הארי העביר שם את העונשים שלו, דיבר עם סיריוס מהאח, נכשל לדבר איתו בפעם השניה וכו'

נכון ~.~;

אם חושבים על זה, לכל מורה יש משרד >_> או לפחות למקגונגל ולסנייפ תמיד היה.

לונה

ממש יפה בסרט אבל לא ככה דימיינתי אותה...וגם את אמבריג'... אני דמיינתי אותה יותר נמוכה ושמנה ופה היא לא ממש שמנה ורזה....איזה באסה שככה עשו אותן....

bad draco

New member
"לפחות קצצו לרדקליף את השיער.

כמה לא הארי פוטר זה היה עליו" אבל להארי יש שיער מבולגן שלא מסתדר, ולא קצוץ. וגם על דניאל זה אממ..לא משהו.

אהה, יצור נתעב שכמותו.

(והוהו, תראו מי טרחה להציץ מהסמטה החשוכה שלה!)

n u k e y

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif

הוא אף פעם לא היה דומה להארי, אבל עם שיער ארוך הוא לפחות נראה טוב. עם השיער הקצוץ הוא נראה, ובכן- רע.

דווקא

הוא מאוד דומה לו. גם אמה ווסטון הייתה דומה להרמיוני אם לא היו מתעקשים ליפות אותה כל הזמן >_> ורופרט גם דומה לרון. אם מסתכלים על שני הסרטים הראשונים רואים את הדמיון בין כולם, אבל בשלישי הרסו לחלוטין וברביעי ניסו לעשות את האמצע. גם בראשון ובשני השחקן הראשון של דמבלדור היה והוא היה הרבה יותר טוב מהחדש ~.~;;

The Walrus

New member
בקשר לדמבלדור

כל כך לא. השחקן בסרטים הראשונים, ריצ'רד האריס זכרונו לברכה, היה שחקן מעולה אבל הוא פשוט לא היה דמבלדור. לא היה בו שום דבר דמבלדורי. זוכרים שבספר השישי איך שורנון דרסלי רואה את דמבלדור הוא ישר מבין שזה איש חזק וחכם והכל?? בהאריס פשוט אין את זה. אין בו שום עוצמה, הוא נראה כמו עוד זקן רגיל, חביב ולא מסוכן. למרות שאני מאוד מצטער שהוא מת, מייקל גמבון (חוץ מהגומייה בזקן) הוא רק שיפור...

מייקל גמבון?

הוא כל כך דוחף ולוחץ ואגרסיבי. אולי ריצ'רד האריס לא היה עוצמתי, אבל האו לפחות היה שליו ושקט ולא היה חונק את הארי. [ממתי דמבלדור מאבד אשתונות עד למצב שהוא חונק את הארי?]

לא ממש קיצצו לא..

הורידו לו שהוא לא יהיה ארוך כמו שהיה >_> השיער שלו מסודר תמיד, רק עכשיו קלטת שהוא לא כמו השיער של הארי פוטר?

bad draco

New member
בהנחה שהתכוונת אלי,

תמיד אמרתי שהשיער שלו לא דומה לשל הארי, אבל עכשיו? הרסו לגמרי.

"בהנחה שהתכוונת אלי,"?

ברור שהתכוונתי אלייך, שירשרתי להודעה שלך. עכשיו הפכו את השיער שלו לטיפה יותר מתאים לא לילד מוזנח עם שיער ארוך.

למעלה