660 לחלוטין

660 לחלוטין

יוהוליליהוו האלו האלו. הידעתם? ב-13 ביולי יצא הארי פוטר 5 לאקרנים. והו! (ומכיוון שזאת לא הודעה של "דניאל רדקליף הכוסון תעשה לי ילד אני מרשה לעצמי לפרסם כאן פרטים) בגלל שלא זכור לי שראיתי הודעה על הפרטים החדשים, אז אני מרשה לעצמי P: הם שמו כוסית להיות לונה@$#@#%@#%^@#% לונה לא אמורה להיות כוסית
היא אמורה להיות פסיכית. (לפחות קיצצו לרדקליף את השיער. כמה לא הארי פוטר זה היה עליו.) לפרטים + טריילר לחצו עליי

אמבריג' היא ההיא עם הורוד

[למרבה הפלא] והיא לא גוצית כמו שהיא אמורה להיות >_<

Luna Sphere

New member
חה!

המורה שלי לגיאוגרפיה מתאימה להיות אמברידג' פי אלף יותר מהשחקנית הזו!

The Walrus

New member
לא לזלזל

לא מכיר את המורה לגיאוגרפיה, אבל אימלדה סטאטון היא אחת השחקניות הבריטיות הטובות והמוערכות ביותר שיש כעת. גם אם היא לא מאוד נראית כמו אמברידג', תאמיני לי שהיא לא תאכזב...

ToryMaster

New member
גם גארי אולדמן נחשב מאוד

ובעיני הוא לא התאים להיות סיריוס.

The Walrus

New member
גרי אולדמן שחקן גדול

שנתן לדעתי את אחת ההופעות המרשימות ביותר בתולדות הסרטים. ממש לא פשוט לשחק אדם שישב בכלא נורא כמו אזקבאן 13 שנה על פשע שלא ביצע, ואז הוא פוגש את זה שרימה אותו והכניס אותו לכלא. הוא עשה עבודה נפלאה. אגב, אני חושב שאף אחד, אפילו הגדול בשונאי הסרטים, לא יוכל להתווכח שאלן ריקמן (זה שמשחק את סנייפ) הוא אחד השחקנים המוכשרים ביותר שאי פעם נולדו. ממש נראה כאילו רוחו של סנייפ נכנסה בו... הוא ענק. גם רובי קולטריין (האגריד) עושה עבודה מעולה.

ToryMaster

New member
טכנית, עבודה נפלאה

מעשית, לא הרגשתי את זה, לדעתי הוא לא הצליח להיכנס לדמות כמו שצריך. אני לנצח אשאר בדעה שהשחקן האולטימטיבי לתפקיד הזה הוא ויגו מורטנסן, אבל שרבים היו יכולים להיות טובים מגארי.

orqueen

New member
צודקת

ויגו יותר דומה לתיאור של סיריוס גארי פשוט לא מתאים מבחינת מראה למרות שמבחינת משחק הוא משחק טוב אבל ויגו עדיף =]

מה יא

New member
אההה, לא ידעתי שככה קוראים לו../images/Emo96.gif

באמת חשבתי עליו כסיריוס. אבל בטח נמאס לו מסרטים כאלה

אבל

גם אני לא חשבתי שגרי אולדמן לא מתאים להיות סיריוס, כי הוא לא התאים לאיך שדמיינתי אותו אבל הוא נכנס ממש יפה לתפקיד, כמה שהיה לו זמן להיכנס אליו כי פשוט הקטינו את ההופעות של סיריוס לאפס. אז לא היה לו כל כך הרבה זמן מסך להראות לנו אם הוא נכנס או לא נכנס לדמות.

אליהו1919

New member
איזו יפהפיה...

לא ממש כמו שדמיינתי... אוף תמיד הסרטים הורסים לי את הדימיון וגם אמברידג' היא מה זה בדמיון שלי גוצית מפגרת מטומטמת וההיא בסרט לא ממש כמוה. אולי אפילו לא אראה את הסרט החמישי בכלל. הורסים את הדמויות וחבל..

Koki Girl1

New member
גם אני חשבתי בהתחלה אבל אז ראיתי

אותה מדברת והיא ממש כמו שדימיינתי אותה!

למעלה