?!

miss pufi

New member
?!

יש לי כמה דברים לומר לגבי שירות הוט ויאודי! קודם כל אני אומר שהשירות הזה מדהים! אני אוהבת את יכולת ה"שליטה" בצפייה... אבל.... יש כמה בעיות... * כל פעם שמעבירים קדימה/אחורה הפסקול לא תואם לשפתיים... זה נורא מרגיז... כאילו עם אני מעבירה קדימה אחרי זה אני רואה את השפתיים זזות ושתי שניות אחרי זה מגיע הדיבור... זה ממש מעצבן מה אפשר לעשות עם זה חוץ מלא להעביר קדימה בכלל? *לפי דעתי זו ממש חוצפה שיש המון המון תכנים בתשלום! אם אתם רוצים תקחו יותר כסף בתשלום החודשי ותאפשרו לראות יותר דברים... כל סרט שם כמעט בתשלום! כל הלייף סטייל... למה? כאילו זה סתם תוקע כדי לראות דברים כאלה אני צריכה לשללם ברוב המקרים כמו עוד מנוי חודשי בשביל סרט... אז למה שלא תקחו יותר כסף לחודש ואז התכנים יהיו פתוחים...?! *בעניין "משחק החיים" מה נסגר עם החמישה פרקים בשבוע? זה לא מספיק בגרוש.. זה אפילו לא מתפרס על כל ימי השבוע :-\... חוץ מזה הכול נהדר
אחלה שירות! הדר

y a n i v 17

New member
תשובה לשאלה הראשונה

לי זה קורה לעיתים רחוקות ובל כשזה נהיה אני עוצר (פאוזה) וממשיך(פליי) ואז זה חוזר למצב הקודם...וזה תמיד עובד

Yaniv K22

New member
כנ"ל

קורה לעיתים נדירות שאין התאמה בין פס הקול לשפתיים ואז אני נאלץ לצאת מהסדרה ולהכנס אליה מחדש ולהמשיך מאותה נקודה.

למעלה