???????????

???????????

היה לפני איזה רבע שעה בערוץ 24 קליפ של איזה עלק ראפר שקוראים לו פושטק, שעשה שיר על כמה שכל האמנים הם גרועים ולא יודעים לעשות מוזיקה טובה, ובמהלך הקליפ הופיעו תמונות של כל מיני אמנים שהראשון מבינהם היה ברי (בדיוק ברגע שהוא אמר שזמרים בארץ עושים חרא מוזיקה). אבל זה לא הסוף, מסתבר שה"הצל" של אותו ראפר הוא לא אחר מאשר.......תם מוכיח. שהסתפר אבל נשאר עם השפם ונראה אפילו יותר מצחיק מפעם. מישהו מכיר את זה?

לכלוכים של פושטק

פושטק הוא ראפר בהוציא לפני זמן מה דיסק שנקרא 'נולדתי לראפ' כשהקליפ 'ראפר צעיר בשטח' שלו די הצליח ב24. את 'ראפר צעיר בשטח' הוא ביצע יחד עם קרוקודיל דנדי- שם הבמה של האח הצעיר של המוכיחים תם ורע והבן של אילן מוכיח. תם מוכיח הפיק לו את הדיסק. פושטק עבד המון עם אספ אמדורסקי, בין היתר גם באלבום החדש שלו שזה עתה יצא 'קדימה אחורה'. אין להתייחס לשירים כגון אלה של ראפרים, לדוגמא: הראפרית שורטי הוציאה לאחרונה סינגל שנקרא 'הסוררת' שבו היא בין היתר משמיצה ראפרים שמחדשים שירים. השיר הראשון שיצא לרדיו ששורטי השתתפה בו היה החידוש לשיר הנושא של פינוקיו בפרוייקט ילדים גדולים של מסיקה. פושטק סתם מחוק מסטול. באמת שאין צורך להיעלב. קרוב לוודאי שגם תמונתו של אמדורסקי(שהוא חבר מאוד טוב של פושטק) הופיעה שם.

אה זה אותו אחד

.... "מובן שאין צורך להעלב" נפגעתי קשות, באמת

Drorrrrrr

New member
"ראפר צעיר בשטח" ../images/Emo6.gif

יש לי את השיר הזה על המחשב, וכל פעם שאני שומע אותו אני מתחיל לצחוק.

המממ

New member
השיר הזה פשוט נורא...

אני מדברת על "ראפר צעיר בשטח"... והקליפ עוד יותר... הוא נשמע ממש צעיר, בן כמה הוא? הסגנון שלו ממש שונה משל אחיו... לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

הוא יכול להגיד משהו רוצה.

כל עוד אני שומעת ברי, ואני אוהבת תשירים שלו אם הוא לא אוהב זאת בעיה שלו הוא יכול להגיד באמת משהו הוא רוצה! אני אוהבת את הכתיבה של ברי אז אני לא מתייחסת למה שאחרים אומרים או שרים! יום טוב לכולם!

../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

קרוקו דנדי זה אח של רע ותום??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ואני באמת תהיתי למה במומה רשום על פושטק"אמנים קשורים:תם מוכיח" ?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!? למישהו יש תמונה של תום?ראיתי רק תמונות באתר שלו,אבל בקושי רואים בהן משהו........... יאי,לא ידעתי שקרוקו דנדי זה אח שלהם!!זה מזה לא קשור

מישהו יודע מה השם האמיתי של קרוקו?

אני עדיין בהלם מזה ידעתי שיש להם אח ראפר אבל חשבתי שהוא לא מוכר חחחחח בקליפ"ראפר צעיר בשטח",קרוקו יצא מזה אידיוט כי הוא בבגדי תינוק ועם מוצץ

הו,שמעו!|לאקשורהלכלום||ג'ירפה|

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2791196,00.html#n נו,ברי מדורג פה. ב11,18, ועם פורטיס ב81,ובעוד איזהשהוא מקום שלא הצלחתי למצוא אחרי שראיתי אותו בפעם הראשונה.

יו את ממש לא קשורה לכלום!

כמה פעמים כבר דיברנו על זה? מדובר במצעד 100 האלבומים של וואי נט שברי הגיע למקום ה11 עם סימנים וה18 עם נגיעות

למעלה