#@!$#@!$#@~!$~#@!@~!##@~^%$#!&!#$&^

Mike A

New member
#@!$#@!$#@~!$~#@!@~!##@~^%$#!&!#$&^

לא רוצה צבא!!! רוצה להכין מוזיקה@!#@!#@!#@!#@!#@! עד מתי!@?#?!????????? טוב זהו הייתי צריך קצת לפרוק עצבים

MULAN30

New member
^%$^$^$$#%@#$@#$@#$%^&^%&

לא רוצה קופים יותר במסיבות ! וגם לא בניי דודים ! יש גבול לניזקיי ההיתנתקות! זהו גמני פרקתי.

זה אצל חבר שלי במחשב....

חוץ מזה תגידי, זה היה חזק, או לוותר על זה פעם הבאה? חברים שלי אמרו שזה היה חזק אבל הם היו דלוקים מדי, אז אני לא בדיוק כמה הם אמינים? אז איך זה היה? והכובע של הכריש, גם איך היה?

MULAN30

New member
אמ..

חח בטח חזק מותק. קרעת אותי שם .. אם הייתי יודעת שאתה עם המסיכה הייתי ניגשת בלי פחד! חחחח תעדכן מראש פעם הבאה.

סבבה....

אני עובד על ליין של עליות למסיבות... הכובע של הכריש הולך איתי כבר לכמה מסיבות, אבל הגורילה זה עלייה חדשה שהבאתי איתי אתמול. קיוויתי שיהיו במסיבה אנשים יפים שזה יעלה להם, אבל היו שם רק שמעונים וערבים, אז התבאסתי על הכול והורדתי אותה די זריז.. פעם הבאה שיהיו אנשים יותר יפים אני ישאיר אותה יותר זמן... ראיתי גם את האיש הגבוה עם הכובע האדום הגבוה?

לא....

סתם איזה מישהו מעלה שבא איתי.. מסכן הוא עכשיו סגר איזה חודש וחצי בצבא, אז איך שהוא הגיע לבית הבאתי לו לעשן, העמסתי לו קרטון על הלשון והבאתי אותו למסיבה... אבל גם הכובע הזה שהוא לבש הוא שלי. זאת הייתה הנקודה שלי מהתחלה...

MULAN30

New member
חח מתושלח

איזה מסיבתי אתה! כמו שצריך.. חבל אין תמונות בשום מקום..

אם כבר באים למסיבה...

אז מביאים ציוד כמו שצריך.... תמונות יכול להיות שיהיו, רק חבל שהיו אנשים כאלה מחורבנים...

MULAN30

New member
אפילו

לשירותיי שדה לא נתנו ללכת, קיצר מפחיד היה לצאת מהאוטו, ממש עזה.

באמת...?

לא יודע, אצלנו זה לא היה עד כדי כך מפחיד, הם סתם היו ערבים ברקע כזה, מגעילים.. אגב- גם היו שם גנגסטרים רוסים, כבדים כאלה, כמו שוק שחור, רק של בלונים. היה שם איזה מישהו שמכר בלונים מתוך מיכל קטן כזה, כמו של קצפת, אז הם כמעט הביאו לו מכות, כי הוא לא הביא להם כסף.. לפחות המוזיקה הייתה טובה...

MULAN30

New member
מאמי

היו בלונים ועוד למה.. המוסיקה הייתה ממש לא משהו לטעמי. דיי דופקת אוזניים ומזיזה ישבנים. המון רגש לא היה שם. מה שכן , התפאורה הייתה יפה, כמו למשל המכשיפה על האופניים או ד"ר הופמן שעובר שמתי לב ממסיבה למסיבה.. השלד.. הלוקיישן היה ממש יפה קיצר. אבל לידיעתך הייתה דקירה בחנייה אחר כך , ככה שזה ניגמר שם רע מאד.

רציני?

הייתה דקירה אחר כך בחנייה..? טוב זה היה צפוי עם כל השמעונים והרוסים והערבים שהלכו שם, די היה צפוי שמישהו ידרוך בטעות למישהו על הרגל ויהיה מכות בגלל זה... הלוקיישן היה ממש סבבה, רק שהיה קשה לחפור ברחבה עצמה בגלל כל האבק המזויין הזה שהעלתה הפודרה על הרצפה.... חוץ מזה הייתה שם איזה ילדה אחת שלא הפסיקה לצלם אותי עם הכובע של הכריש, והיא העלתה לי רצח..

MULAN30

New member
היום

סיפר לי מישהו. וכן כניראה שהיה צפוי. לא יעזור הם בארברים, לא יודעים קודם נורמטיבים של היתנהגות, כמו חיות שהישתחררו מהסאפרי לשבת. אפילו לא חפרו סתם היסתכלו אחד על השני עם עיניים אדומות כמו עטלפים שחורים. ולגביי האבק.. כן מאובק שם אבל זה נחשב למקום טוב , או בעצם היה נחשב כי משטרת ישראל הגיע לשם לחקור על הדקירה.

כן....

אני לא יודע כמה אטרקטיבי יהיה המקום הזה עכשיו אחרי שהשמטרה כבר יודעת עליו ואפילו יודעת שהיה שם דקירה... הייתי צריך פשוט לעלות למסיבה של דוף או למסיבה של מונסון שהיו בצפון..

MULAN30

New member
חפיפ

מותק , היום אין מסיבה שעוברת בשלום , תמיד קורה משו למישהו. זה רק אוליי מחזק את הדעה שהגיע הזמן שחוק יכיר במסיבות טבע ויאפשר את הקיום בצורה יותר מסודרת ופחות מאיימת וככה יהיה גם אפשרות בלי פחד לארגן כמו שצריך מסיבות ושיעמוד איזה אמבולנס לפינוי מהיר שצריך..ואנשים לא יוכלו כאפות ופרנויות שעוד דקה פושטת מישטרע על המקום. יש לי חלום!!!! חחח

למעלה