...

נקיטה...

New member
...

ככה בתוך החושך, היתה בי שתיקה. חושך מרהיב, חושך כמעט מהפנט. אנשים ותחושות שכאלה ממלאות ואני מביטה בשמיים שנראים שם אחרת לא חיפשתי נחמה...היא פשוט היתה שם. חיים של אנשים אחרים ואני עוברת רק...על יד. להרים ראש אל על שמיים מלאים כוכבים ושום דבר לא מפריע לנו... לחושך לשתיקה שבי לכוכבים המרהיבים ולרחש הגלים. ויכולתי לשבת שם שעות (רק שהבטן התהפכה לה...
) לשבת ולנקות...מתוכי את כל התחושות ההן או לפחות לעשות מקום לתחושות אחרות. לשבת שם ולהבין...שאלה הם החיים יש בהם יופי עוצר נשימה למרות שקשה ולמרות שלפעמים הנשימה כבדה יש יופי שמחבר אנשים יש יופי בנסיעה לבדי בלילה עם מוסיקה מחרישת אוזניים יש קסם בלשת בשקט בשקט מתחת לשמיים זרועי כוכבים ולהודות על ...אנשים שהפכו להיות חברים.

maof

New member
ניקיטה../images/Emo141.gif

החיים מעניקים לנו חזרה את שאנחנו מעניקים להם. מעוף

ד ו ל ה

New member
../images/Emo140.gif

מרגישים את הנחמה בין המילים, שומעים את השקט... את חסרה כאן אישה יפה... מזמן לא דנו פה בנסיכים בטייץ הדוק
דולה

ע פ ר ל ה

New member
ההשראה../images/Emo72.gif

וכח ההשפעה שיש לטבע עלינו,מדהים. אתמול בערב לפניי שקיעה,עם כוס בירה בייד,הבטתי בשקיעה. איך לאט לאט,הצהוב הופך לכתום,הכתום הופך לכחול אדום,ושחור. כך בים,עם בירה ואיש... הגיח לו הירח,לא עגול ושלם,אבל מאיר באור יקרות,והמון כוכבים סביב... רחש הגלים ליווה אותי בטיפוס למעלה בצלילים קצובים, חזקים, ותובעניים. שלא ייגמר לעולם,החול והים,ורישרוש הגלים...

maof

New member
סליחה עפרלה../images/Emo39.gif

כוח ההשפעה של השלווה
מעוף

ע פ ר ל ה

New member
ובשבילך מעוף../images/Emo140.gif

בגופי,בקצות ידי חוסר מנוחה וזה זורם,מלפף,מלטף. מנוחה- שרק תבוא אלי השלווה עיניי מרחיקות,מחשבותיי מחרידות. חרדה- שרק תבוא אליי השלווה. מנוחה בגופי,בקצות ידיי שינה טרופה,ערנות חטופה. צעקה,רעדה,שלווה. מנוחה- שרק תבוא אליי השלווה לגופי,לקצות ידיי. (שרון)

maof

New member
עבורך עפרלה ../images/Emo141.gif

בלי חוה אין שלוה לא, לא, לא, לא, לא ואני רוצה אך איני מוצא אללי. זה שובר לא עובר, לא, לא, לא, לא, לא ולבי כואב וראשי סובב מעלי. (מתי כספי) מעוף

ע פ ר ל ה

New member
ערב שירים ושערים?../images/Emo3.gif

עינייך שמיים נשקפים בים וים בשמיים ושניהם בעינייך. התכלת מבעד הירוק הופך אפור ועם עלות שמש אל זנית ובעירפול החושים שמיים הם ים וים הוא שמיים. (דן נחושתן)

מצוטטת

New member
כן!

ורק מחזק לי את שכתבתי היום במקום אחר........... לתקווה לשמחה ולחיוך יש מן תכונה מדהימה שכזו לעיתים הן נחלשות..... אך הן לעולם לא מתקבעות......{מניסיון}...... כרגיל את, שמרגשת במילותיך שלך כך במילותיך שלך....את עוצרת לי כל פם מחדש את הנשימה

R a c h e li

New member
הגלים...עולים יורדים....

הכוכבים בקצבם זזים הירח נידמה שמתיישב ללא תנועה ורק אם אנחנו זזים הוא רודך אחרינו....ולכן החיוך כי הוא בשלו, ממשיך לזוז.... תוהים אם דרך תנועה נגיע, נגיע לשם.... אין שם יפתי זו התהנהלות החיים.....כל אחד נע בקצב שלו אבל פליזזזזזזזזזזזזז לא לעצור....

....

חיים של אנשים אחרים ואת עוברת רק על יד... החיים היחידים אשר יכולים להיות לך, היחידים בהם תצעדי כחלק, הם החיים שלך. עם כול החושך, האור, הקושי, הצחוק, המוזיקה הרועשת והשקט המהפנט.

גלי10

New member
ללכת

אחרי המילים האלו של "על יד"... נסיון לפענח סערה בלב עם שלווה בחוץ משולבות. אפשר להרגיש את השקט החושך הכוכבים המוסיקה הגלים ולהיות גם "בתוך" וגם "מרחוק" גל עולה גל יורד שילבתי לי קצת עצב , קצת שמחה כדי להתחבר להרגשה. גלי מתנצלת שהחמיצה קצת

N D R

New member
...

ואני הרי רק יכול לנסות ולהזכר בכוכבים מעל בגלל שרוב הזמן הייתי בקטע של "השמיים יכולים לחכות"
אבל כל השאר.... מה זה מדבר אלי

למעלה