..:]

חחחחחחח כ"כ רואים שזה טייט

עדיין עם אותו החיוך

koral669

New member
נכון שפאולו מושלם?!?!?

בגלל קווין פיק המעצבן העיפו את פאולו.. וראיתי גם בפרקים הקודמים שאצל מלא הוא היה פייבוריט! מוריס קינא בו וג'ון ג'ונסון גם אמר שהוא הפיבוריט שלו... אוףף איזה באסה שהעיפו אותו... עכשיו אני אוהבת את האנטר.. למרות שדי הגעיל אותי מה שהוא עשה במעודון חח...

sap sapir

New member
הוא באמת חתיך!!

אבל רק מעצבן שהוא רוצה שהכל יהיה מושלם....והאנטר הזה חרמןןןןן

ברוש 13

New member
פאולו שלי...../images/Emo99.gif

פאולו....למה??? למה??? אני מהרגע הראשון היה הפייבורט שלי
אבל אני גם אוהבת את קווין פיק והאנטר למרות שהוא חרמן ונמוך ואני שונאת את ה-ג'ון ג'ונסון הזה הוא מכוער אבל בפרק שצילמו אותם עם חליפות הוא היה דומה להראל סקעת חחח רק אני חושבת ככה??

SuperKeren

New member
אמממ

כולם חרמנים נו, הם גברים
אממ וברצינות לרגע, אין בעיה בפרפקציוניזם, אבל לא במקצוע שבו כולם מביימים אותך. אתה צריך להיות שמוע להוראות הבמאי והצלם ולא להתערב בכל החלטה. יש כאלה שיודעים להראות מה הם חושבים בנסיון לעשות דברים לטובים יותר בצורה יותר מעודנת, אבל פאולו רוצה את הטוב ביותר
. אני בטוחה שדוגמנים בעלי שם, וסופר-מודלים למינהם מראים מה שהם רוצים- וגם מקבלים את זה. אבל לא בשלב כה מוקדם במשחק:-\.

SuperKeren

New member
אמממ...

תשמע\י, לדעתי "טופ מודל" באמת סדרה מצויינת אבל אני חושבת שהשוואה לא יכולה להיעשות... המפיקה\מנחה\שופטת היא טיירה בנקס, סופרמודל בפועל שמכירה את התעשייה ולכן עושה את התכנית לטובה כמו שהיא (בשיתוף אלמנטי הומניים, "מצלמת וידוי" לכל אחת מהמשתתפות, וכו'). גם בשלבים המוקדמים של ה"טופ מודל" הוציאו מאסה ענקית של משתתפות שנראו כלא התאימו. אולי ב"גבר גבר" מנסים שלא לבזבז זמן ומשאבים על בחורים שכנראה אין ביכולתם בשלב או תקופת זמן זו, להיות דוגמני העל הבאים
. ב"גבר גבר" (או צייד הגברים אם תרצו
) יש דוגמן עבר כשופט, מצלם ואולי מאפר מידי פעם. אני חושבת שהסיבה שבגללה נראה לך כאילו השופטים "מחרטטים" היא אולי בגלל שאתה לא רואה תהליך יותר מפורט של השיפוט, שלא כמו ב"טופ מודל" בה כל שופט מביע את דעתו במשפט או שניים שממצים את העניין. יכול להיות שסיבה נוספת על ההבדלים היא תקציב. אה והסיבה להיותה של כרמן בצוות התכנית פשוטה מאוד - הקהל הגברי. זאת אומרת, הקהל הגברי בפוטנציאל
.

למעלה