...................................

S.Riddle

New member
...................................

כפי שאתם מבינים, ראיתי את התמונה. כן, ואני לא מתפרצת. תבינו, אחרי שהתעלפתי היה לי טיפה בעייתי להגיב פה. אז הנה תגובתי: *קופצת על דניאל, חונקת אותו למוות, דוחפת לו קישוא לתוך הגרון, מבתרת אותו, מוציאה לאט לאט את כל הקישקע שלו, וכל זה כשהוא בחיים". ועכשיו, אני צריכה להוציא את הזעם שלי, אז הנה: אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ד-נ-י-א-ל--- אתה כל כך מת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *קושרת את דניאל לכיסא, קושרת לו את העיניים כדי שיישארו פתוחות, ושמה לו את "האוסף הגדול של ברברה סטרייסנד-מארחת אמנים כמו בריטני ספירס, פיקה צביק ועוד" ושמה לו לשמוע את זה לעוד 1000 שנה* חכה חכה....... חכה עד המפגש, אז אני אראה לך...........

למה הרגת את דניאל ../images/Emo35.gif ../images/Emo7.gif

עכשיו אני אצטרך לבוא להלוויה ואני יודע שזה חופש אבל, אני טיפה עסוק ואין לי זמן ללכת להלוויות! בפעם הבאה תחכי קצת ותהרגי אותו בעיתוי יותר מתאים, בסדר
s@me @ne

למעלה