618../images/Emo58.gif
פרק טוב ונחמד. האמת שאני כבר לא יודעת אם אני אוהבת את הפרקים האלו או לא. אני לא בטוחה בקשר לזה. זה לא מה שהיה פעם ואני לא יודעת. ג'ידי נהיה מעצבן קצת. אני אוהבת אותו ויודעת שהוא יכול להיות שונה אז אני שומרת לו את זה ומנסה להתעלם קצת, אבל באמת שהוא קצת מעצבן בעונה הזאת. לא היו הרבה דברים מצחיקים אבל היו כמה דברים מצחיקים והיו כמה דברים מצחיקים מאד. הסוף היה יפה אבל לא ברור. כלומר ממש אהבתי את הסוך ואיך שגי'די וחברה של אליוט נכנסים שהיא על הגב שלו, אבל לא הבנתי אם הם רוצים שג'ידי ירצה לחזור שוב לאליוט או לא. הקטע הכי טבו של ג'ידי היה כשהוא דיבר עם אליוט מחוץ לפאב ליד האוטו. הוא גם היה נראה ממש טוב חחח. אבל זה היה ממש מתבכיין מצידו. בנים לא ממש עושים דברים כאלו. אני חולה על לויד! הוא ענק וכל-כך מצחיק חחח. הבנתי שהשם של הפרק My Turf War זה בגלל שדר' קוקס וטרק כל הזמן הזיזו את לויד ממחלקה למחלקה בגלל שהיו כל מיני פרקים שהם אומרים כזה "He's been moving arounf from turf to turf". האייקון הזה די דומה לאפלטיני אז השתמשתי בו.
אוקי, הקטע שאליוט וחברה שלה נפגשות וג'ידי מדמיין שכשהן צועקות הכל עף היה
ע-נ-ק!!! זה היה גאוני וכל-כך מצחיק חחח. בהתחלה לא הבנתי מה הפרה של הילד קשורה, אבל כשהיא עפה נשפכתי מצחוק חחח! הקטע עם הפרה היה כל-כך גאוני חחח! זה היה קטע ממש מצחיק וטוב וזה גם כל-כך מצחיק כי זה כל-כך נכון. בנות נפגשות ומחילות לקפוץ ולהתלהב ואיך שהן מסתכלות על תמונות של תינוקות ואומרות כזה "אווו". אחלה הקשעה על הפנטזיההזאת ואהבתי אותה.
לויד ההיה כל-כך מצחיק חחח. ושהוא שואל מה זה שהוא רואה במסך בניתוח שלון וטרק עושה לו כזה "It's your arm sack" חחח.
איך שג'יד מחליף בין הבירה של חברה של אליוט לאפלטיני חחח.
אהבתי את חברה של אליוט. היא הייתה מצחיקה וממש יפה וסקסית חחח. סוף סוף ג'ידי קביל קצת חחח.
"It's my screen saver" חחח.
הסיפור של טרק ודר' קוקס היה טוב ומצחיק. איהז חמוד שדר' קוקס הלך ודיבר עם דר' קלסו. הוא אמר דברים ממש יפים ואהבתי את איך שהוא נראהא חרי שהוא אמר את זה. היה לו פרצוץ כזה, לא יודעת איך להסביר, של כאילו שהוא קלט משהו אחרי שהוא אמר את זה. אני לא בטוח מה הוא קלט אבל הוא קלט משהו.
השרת היה מצחיק כרגיל חחח.
הקטע שחברה של אליוט נכנסת ואין מוזיקה היה ממש מצחיק.
הקטע שגידי הולך מהפאב וחוזר לשלם וכל זה היה ממש מצחיק. אבל הם משכו את זה ממש יותר מידי והרסו את זה.
טרק הסתפר פעם קודמת מאחר אבל השיער שלו קצת גדל וזה יותר יפה עכשיו. גם השיער של דר' קוס גדל וזה יותר יפה עכשיו, אבל יש לו מפרצים ענקיים זוה לא יפה כל-כך. אני לא ממש זוכרת עוד דברים. מעניין מה יקרה בפרק הבא. העונה עומדת להסתיים וזה מבאס אותי.