618

DivineComedy

New member
618 ../images/Emo58.gif

פרק חביב מאוד, למרות שלא ממש התפוצצתי מצחוק. בסצינה האחרונה היה הפעם הראשונה שממש חיבבתי את קית'. שמתם לב שהשרת ירד לגמרי מJD העונה?

Angelus

New member
פרק מוזר ../images/Emo58.gif

האם ג'יי.די ינסה לחבל ביחסים המפתחים של אליוט וקית'? ולא, אני עדין לא מחבב אותו. הוא מעצבן אותי. הוא פשוט מדי בשביל אליוט.. היא צריכה בחור כמוני. אגב, הקטע עם השרת והרוח היה ענק.
המפ, ג'ורדן?

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif618 - My Turf War

פרק חביב מאוד... שוב, מזכיר לי פרקים קלאסיים של סקראבס. יכול להיות שזה בגלל שביל לורנס ביים את הפרק, הוא לא עושה את זה הרבה... הסוף היה חמוד, ועצוב. מלודי גם חמודה (ושוווווווווווווווה). קטעים שהצחיקו אותי (עם ציון מ-1 עד 5 מדד צחוק יחסית לפרק): - כשמלודי ואליוט צורחות והכל עף, כולל הפרה מפלסטיק. (4) - התוכנית הזאת של טרק. (3) - הידיים של ג'יי.די במכנסיים של מלודי (2) - כשהג'ניטור ברקע עם הסדין עליו ורולדר בליידס לא ממש צחקתי, אבל כשהוא נכנס לחדר וג'יי.די אומר that can't be good.. חחח (4) - כשהמוזיקה מפסיקה ברגע שמלודי מגיעה לפאב ואז הברמן אומר לה לתת מכה. גדול! אני אוהב כשהם צוחקים על קטעים כאלה. הם עושים את זה המון, כמו קטע מעונה 3 שקוקס קורא מכתב ושומעים קריינות של ג'יי.די אז הוא צועק לו שהוא לא צריך לקרוא לו את זה ורואים את ג'יי.די עומד לידו. (5) - כל הקטע שג'יי.די מנסה לברוח מהבר, והן עם עיניים פתוחות והוא תוהה. ואז הוא מתעכב ומתעכב.. והמוזיקה גם מפסיקה.. גדול! (5) באמת, הסוף היה חמוד. אבל לא היה שיר או שאני מדמיין? השיר באמצע הפרק היה חביב. אין לי מושג איך קוראים לו. לשיר שהתנגן בבר קוראים Everybody Gets What They Deserve וזה של The Churchills אני חושב. הוא היה בסקראבס פעם.

limors2

Well-known member
../images/Emo58.gif

מלודי ואליוט צורחות והכל עף
השרת הרוח
התוכנית של טרק
טרק קרלה וקלסו נגד קוקס
ויופי, עכשיו ג'יידי יחליט שהוא עדיין אוהב את אליוט|מגלגל|

steelwater

New member
618../images/Emo58.gif

פרק טוב ונחמד. האמת שאני כבר לא יודעת אם אני אוהבת את הפרקים האלו או לא. אני לא בטוחה בקשר לזה. זה לא מה שהיה פעם ואני לא יודעת. ג'ידי נהיה מעצבן קצת. אני אוהבת אותו ויודעת שהוא יכול להיות שונה אז אני שומרת לו את זה ומנסה להתעלם קצת, אבל באמת שהוא קצת מעצבן בעונה הזאת. לא היו הרבה דברים מצחיקים אבל היו כמה דברים מצחיקים והיו כמה דברים מצחיקים מאד. הסוף היה יפה אבל לא ברור. כלומר ממש אהבתי את הסוך ואיך שגי'די וחברה של אליוט נכנסים שהיא על הגב שלו, אבל לא הבנתי אם הם רוצים שג'ידי ירצה לחזור שוב לאליוט או לא. הקטע הכי טבו של ג'ידי היה כשהוא דיבר עם אליוט מחוץ לפאב ליד האוטו. הוא גם היה נראה ממש טוב חחח. אבל זה היה ממש מתבכיין מצידו. בנים לא ממש עושים דברים כאלו. אני חולה על לויד! הוא ענק וכל-כך מצחיק חחח. הבנתי שהשם של הפרק My Turf War זה בגלל שדר' קוקס וטרק כל הזמן הזיזו את לויד ממחלקה למחלקה בגלל שהיו כל מיני פרקים שהם אומרים כזה "He's been moving arounf from turf to turf". האייקון הזה די דומה לאפלטיני אז השתמשתי בו.
אוקי, הקטע שאליוט וחברה שלה נפגשות וג'ידי מדמיין שכשהן צועקות הכל עף היה ע-נ-ק!!! זה היה גאוני וכל-כך מצחיק חחח. בהתחלה לא הבנתי מה הפרה של הילד קשורה, אבל כשהיא עפה נשפכתי מצחוק חחח! הקטע עם הפרה היה כל-כך גאוני חחח! זה היה קטע ממש מצחיק וטוב וזה גם כל-כך מצחיק כי זה כל-כך נכון. בנות נפגשות ומחילות לקפוץ ולהתלהב ואיך שהן מסתכלות על תמונות של תינוקות ואומרות כזה "אווו". אחלה הקשעה על הפנטזיההזאת ואהבתי אותה.
לויד ההיה כל-כך מצחיק חחח. ושהוא שואל מה זה שהוא רואה במסך בניתוח שלון וטרק עושה לו כזה "It's your arm sack" חחח.
איך שג'יד מחליף בין הבירה של חברה של אליוט לאפלטיני חחח.
אהבתי את חברה של אליוט. היא הייתה מצחיקה וממש יפה וסקסית חחח. סוף סוף ג'ידי קביל קצת חחח.
"It's my screen saver" חחח.
הסיפור של טרק ודר' קוקס היה טוב ומצחיק. איהז חמוד שדר' קוקס הלך ודיבר עם דר' קלסו. הוא אמר דברים ממש יפים ואהבתי את איך שהוא נראהא חרי שהוא אמר את זה. היה לו פרצוץ כזה, לא יודעת איך להסביר, של כאילו שהוא קלט משהו אחרי שהוא אמר את זה. אני לא בטוח מה הוא קלט אבל הוא קלט משהו.
השרת היה מצחיק כרגיל חחח.
הקטע שחברה של אליוט נכנסת ואין מוזיקה היה ממש מצחיק.
הקטע שגידי הולך מהפאב וחוזר לשלם וכל זה היה ממש מצחיק. אבל הם משכו את זה ממש יותר מידי והרסו את זה.
טרק הסתפר פעם קודמת מאחר אבל השיער שלו קצת גדל וזה יותר יפה עכשיו. גם השיער של דר' קוס גדל וזה יותר יפה עכשיו, אבל יש לו מפרצים ענקיים זוה לא יפה כל-כך. אני לא ממש זוכרת עוד דברים. מעניין מה יקרה בפרק הבא. העונה עומדת להסתיים וזה מבאס אותי.

Angelus

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

זו פליסטי? פאק. היא התכערה..

steelwater

New member
גם אז וגם היום

היא הייתה נראית מדהימה. רק שהיא נראית שונה ועדיין יפה ופה היא הייתה הרבה פחות מעצבנת. פליסי הייתה ממש מעצבנת. היא הייתה ממש יפה בפרק הזה! ובקטע שהם נזכרים בעבר והיא רוכבת על הבחור ההוא, היא נראית אפילו עוד יותר טוב. ממש מדהימה וטוב.

Angelus

New member
היא נראתה מזויפת

כאילו עברו עליה אלף מנתחים פלסטים, זה לא מראה נחמד.. (למרות שג'ורדן אש) טוב, לפחות היא לא מסופרת כמו עציץ.
או משוגעת?

steelwater

New member
ג'ורדן נראית ממש רע

היא נראית ממש מנותחת. היא יפה אבל זה נהרס עם על הניתוחים וזה ממש עצוב. השפתיים שלה מפחידות אוןתי.

למעלה