:) יש לי יומולדתת:] אפשר ברכות?
L l AdidAs l New member 20/8/05 #3 ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif מזל טוב =] המ..............מזל טוב!!! מזל טוב.. וכמובן המון המון מזל טוב.. וכדי שאני לא אשכח- שיהיה במזל טוב!
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif מזל טוב =] המ..............מזל טוב!!! מזל טוב.. וכמובן המון המון מזל טוב.. וכדי שאני לא אשכח- שיהיה במזל טוב!
R rockistit666 New member 20/8/05 #4 מזל טובבבבבבב אממ... שתקבלי מה שאת רוצה, שתחיי עד מתי שאת רוצה ובלה בלה בלה (מה שמאחלים ליומולדת..) <------מתנה ממני
מזל טובבבבבבב אממ... שתקבלי מה שאת רוצה, שתחיי עד מתי שאת רוצה ובלה בלה בלה (מה שמאחלים ליומולדת..) <------מתנה ממני
R rotemgirl New member 21/8/05 #9 יום הולדת שמח! חעחע!!! אני מגוונת מכל המזל"טים שהתנופפו להם פה.... היום יומולדתתת היום יומולדתתתת היום יומולדתתתתתת ליערה! חג לה שמח! וזר לה פווווורח! היום יומול-אֶ-דת ליערה!
יום הולדת שמח! חעחע!!! אני מגוונת מכל המזל"טים שהתנופפו להם פה.... היום יומולדתתת היום יומולדתתתת היום יומולדתתתתתת ליערה! חג לה שמח! וזר לה פווווורח! היום יומול-אֶ-דת ליערה!