611 נגיד ש

Roncha87

New member
611 נגיד ש../images/Emo58.gif

טוב, נכון שלא התמדתי ממש בכתיבה על הפרקים בעונה השישית אחרי שראיתי אותם, זה בגלל שהעונה הזאת כל כך לא מיוחדת ולא מעניינית שממש לא הרגשתי צורך עז לכתוב פה אחרי כל פרק. נכון, יש את המיוזיקל וכתבתי עליו גם, שהוא פרק פשוט מעולה, אבל סה"כ עונה שיטחית, נחמדה, לא מי יודע מה יחסית לעונות אחרות, מאכזבת. עכשיו ראיתי את 611 My night to remember ודעתי חלוקה. להזכירכם, זה הפרק עם הפלאשבקים של כל מיני קטעים שקרו בסדרה. אני לא יודעת, מצד אחד, אני לא סובלת כשעושים פרקים כאלה בסדרות, זה רק מראה שבאמת לא היה לכותבים על מה לכתוב ושוב מראה את הרמה הכללית של העונה הזאת, זה אפילו קצת מזלזל בצופים לדעתי, פרק כזה. לקחת מהארכיון קטעים, לחתוך ולערוך אותם, להוסיף מוזיקה סבבה, עם קטעי קישור קצרצרים ולא מי יודע מה קשורים ווואללה- יש לנו פרק שסוגר זמן מסך מספיק בשביל שיסמנו ווי בהפקה. רציתי לראות התקדמות בעלילה, עוד איזה סיפור מעניין, לא את המטופל הזה שניסה להתאבד ומתוך זה הם חושבים אם הם היו רוצים לזכור חלקים מהעבר שלהם פקה פקה פקה. מעצבן, מזלזל ואף דיי מוריד את הרמה של הסדרה, מבחינתי, זה היה כמו להוסיף מחיאות כפיים וצחוק מזוייף, כזה של האורגן. מצד שני, היה כיף להזכר בכל הקטעים המצחיקים / המרגשים שהיו בסדרה וכן היה מצחיק שג'יידי אמר שכשהוא נזכר אז יש לו מוזיקה של סדרה קומית גרועה שאין לה על מה לכתוב או משהו כזה.. כן כן בכל זאת קצת נוסטלגיה לא מזיקה. אבל בשביל זה יש את היוטיוב ואנשים משועממים שעושים סרטונים כאלה חותכים עורכים ומוסיפים מוזיקה. הפרק נראה כמו סרטון ביוטיוב כשאני חושבת על זה וזה מעצבן. הרמה של הסדרה הרבה יותר גבוהה מזה. אז היה נחמד ומצחיק לראות קטעים מהעבר אבל לבזבז פרק שלם על זה? לא עובר אצלי.

steelwater

New member
אני די מסכימה איתך

אבל גם ככה העונה הייתה אל משהו, אז לא היה לי איכפת שיבזבזו פרק על קטעים מהעבר, ושנראה קטעים מעולים במקום שנראה את הסצינות המפגרות של העונה השישית. זה לא היה כזה בזבוז מבחיניתי בעונה הקודמת, אבל בעונה הזאת יש רק 18 פריקם, שזה פשוט נורא, ואם יעוש את זה בעונה האחרונה אז זה ממש יהיה בזבוז וזה יהיה מעצבן. הבדיחות בין לבין, רובן דווקא היו ממש מצחיקות. ביחוד הקטע שג'ידי יורד על זה שליוצרים נגמרו רעיונות לסדרה, והקטע שגי'די אומר שתמיד שהוא נזכר בקטעים המצחיקים שקרו לו אז מתנגן שיר של The Fray ואז מתנגן How to Save a Life והוא אמור שלא השיר הזה ומתחיל She Is שלהם. חחח! זה היה קטע ענק.

Roncha87

New member
יש משהו במה שאת אומרת

אבל עדיין, דווקא בגלל שהעונה הזאת כל כך לא משהו הייתי מצפה שיתעלו על עצמם וימצאו דרכים אחרות והרבה יותר מכובדות להעביר פרק שלם. לדעתי, בזבוז של פרק, יכלתי לראות את כל הקטעים שרצו שם ביוטיוב בכיף. אין ספק שזה רק מראה כמה העונה הזאת לא משהו ושלא היה להם מה לכתוב יותר. זה כל כך מעציב אותי כי הסדרה כל כך טובה ומתוחכמת ולעשות פרק כזה זאת סתירה של כל זה, לדעתי.

Ch3nf3l

New member
למה אנשים לא מסתכלים על הצד השני

היוצרים של סקראבס לא מטומטמים, ואני חושב שהבחנתם בזה. חוץ מזה שהפרק הגיע בזמן לא כרונולוגי ממש (התספורת של קוקס) ואני מאמין שהיו להם בעיות בהפקה שאילצו אותם לצלם את הפרק הזה, או לצלם פרק במהירות בשביל להשלים מכסה של 22 פרקים.

steelwater

New member
כן, לא חשבתי על זה

הרי לקוקס באמת פתאום אין שיער, למרות שזה קורה כמה פרקים אחרי. כנרא שבאמת היה להם בעיות או משהו. מעניין מה קרה.

Roncha87

New member
למה לא הסתכלתי על הצד השני?

כי תאכלס בסופו של דבר זה לא אמור לעניין אותי. כן, נכון זה סקראבס ונכון שסביר להניח שהיו בעיות עם ההפקה באותו פרק. אבל נעזוב את זה לרגע. בתור צופה עיקבית של סדרה, זה לא אמור לעניין אותי מה קרה מאחורי הפרק הזה. לדעתי זה במידה מסוימת מבזה את הסדרה. באמת. ואם היו בעיות בהפקה, והקרחת הזאת של קוקס שהכי לא קשורה לעולם, הם יכלו להכניס את הפרק הזה גם בסוף העונה כי גם ככה לא היו שם איזכורים עלילתיים.

jess r

New member
הפרק הכי גרוע עד כה

הקטעים לא היו קשורים לשום דבר והבדיחות המודעות לעצמן לא היו מצחיקות, הן היו יותר מידי עצובות בשביל להצחיק. הפסקול היה מצויין, אחלה שירים
וממש צמוד אליו, מבחינתי, נמצא "הסיפור שלו" עם קלסו. רציתי לכתוב כשהוא שודר ושכחתי: אחד הפרקים הכי סתמיים שיש. קודם כל, לא נאמר שם שום דבר באמת על המצב בעיראק, ככה שמהבחינה הזאת הוא סתמי (קלסו- הדמות הראשית בפרק לא מביע את דעתו בעניין וג'יי.די - הדמות הראשית בסידרה, לא בקיא במצב, רק מדגיש שהפרק לא באמת מנסה לדון במלחמה). אבל הוא גם לא דן בשום דבר אחר - נכון, היה את הקישקוש על זה שקלסו הוא זה שהשינאה כלפיו מאחדת את כולם, אבל לא הבנתי מה זה טוב - זה היה בפרקים קודמים, זה לא מקורי ולא מאיר את הפרק באור חדש. אולי זו היתה השוואה מתוחכמת לבוש - היחיד שמאחד בין רפובליקנים לדמוקרטים בגלל השינאה אליו
לזכותם ייאמר שהקטע שבו קית' צועק לאליוט "גם אני רפובליקני!" והדיאלוג-מיזמוז שלהם בארון הציוד היה פשוט קורע מצחוק. ואלוהים אדירים למה לקוקס אין שיער ומתי הוא חוזר?!

steelwater

New member
דווקא ממש אהבתי את הפרק הזה

הוא ממש הצחיק אותי, אבל יש פה כמה דברים שלא חשבתי עליהם וזה די מעניין. באמת היו כמה דברים די מפגרים בפרק הזה. השיער חוזר, אל דאגה חחח.

Roncha87

New member
תודה לאל שהשיער חוזר!!!

חשבתי שאני חוטפת התקף לב בתחילת הפרק.
בכללי בעונה הזאת, כל רגע יש שינויים בשיער של קוקס! ואני מדברת על הבדלים של שניות בתוך הסצינה. שנייה אחת הוא מתולתל סבוך ושנייה אחר כך יש לו קצר. משהו מוזר הלך שם בצילומים של העונה הזאת

Roncha87

New member
../images/Emo45.gif גם אני לא חשבתי על זה

היה נחמד ומגניב הקטע של בריאן דנסר והוא ממש חמוד. אבל משהו הרגיש לי נורא שיטחי בצפייה בפרק ולא יכלתי לשם את האצבע במקום הנכון, חשבתי שזה בגלל הקול של קלסו שאני לא מי יודע מה מחבבת
אבל עכשיו הבהרת לי מה הייתה הבעיה. לא חשבתי על זה ככה. אבל כשחושבים על זה, היה שם ויכוח מאוד מרכזי של שני הצדדים באמריקה בנוגע למלחמה, זה לא מספיק? כאילו בכל זאת, זה רק סקראבס והיא בכל זאת גם קומדיה כך שאולי לא היו צריכים להתעמק יותר מידי.

jess r

New member
הבעיה היא

לא שהם לא העמיקו בנושא, אלא שהם לא העמיקו בשום נושא. להעלות את הנושא בשביל לדבר על משהו אחר - מקובל. להעלות את הנושא ולא להגיד שום דבר על שום דבר זה כבר משהו אחר. וכן, הבדיחה עם הרקדן היתה מצחיקה
אגב, הוא שיחק גם ב"גרדן סטייט" וב"נשיקה אחרונה". הוא חבר של זאק או משהו?

steelwater

New member
כן!

אני די בטוחה שהוא אחד מהחברים המאגניבים והמוכשרים של זאק הוהוא במאת שיחק בכל הדברים האלו. זאק גם שם בכל מקום שירים של ג'ושוע, הוא דואג לחברים שלו חחח... Privte Dancer היה אחד החזקים.

למעלה