דעות 608 ו-609.
אני למדתי השבוע שקודם אני צריך לדאוג לעצמי ואחרי זה למשפחה. במקום לראות את הפרקים ביום חמישי , הייתי צריך להתעכב כי הייתי צריך לחכות להם ורק עכשיו ישבנו לראות את הפרקים. אני יכול להגיד שבכללי שהרמה מאוד טובה ועולה מפרק לפרק וקיבלנו השבוע אקשן , בעיקר ב-608 ודרמה , בעיקר ב-609 - מה שאני רוצה לראות בתוכנית כמו 24. הקטע עם מוריס והמחבלים ב-608 היה גדול ואהבתי את כל החילוץ ועוד יותר אהבתי שג'ק התעסק עם הפצצה , הידיים שלו רעדו. רוב הפעמים הם מתייחסים כאילו ג'ק בלתי אנושי ולא משפיע עליו כלום ופה , רעידת הידיים הוסיפה ובאה להגיד לנו שג'ק הוא גם בנאדם. אם כבר מוריס , המשחק שלו היה גדול בשני הפרקים האלה והשיא הגיע כמובן בקטעים שעינו אותו. קלוואי גם כן הייתה ענקית בפרקים האלה ואני מאוד אוהב את הדמות שלה ובכלל את השחקנית ואיך שהיא סתרה למוריס - זהב. ואגב , הקטע שהבחורה של מקארתי הרגה אותו היה לגמרי בלתי צפוי וענק אבל היה צפוי שפאייד יהרוג אותה. כל מה שקורה עם תום ועוזרו ממש מעניין ומאוד מצפה לראות לאן יקחו את זה. הקטע הראשון של הנשיא עם אסד היה חזק ובפעם הראשונה מתחילת העונה , אני אהבתי משהו שקורה עם הנשיא. הקטע ששניהם מציגים עמדות משני צדדים שונים ומנסים לשכנע אחד את השני היה גדול וטוב לראות שלא שכחו מאסד אחרי שלא ראינו אותו בשני פרקים הקודמים. הקטעים עם ג'ק והמשפחה שלו היו ענקיים. מעניין מאוד מה יעשה הסבא עם ג'וש והאם מרילין תשבר ותגיד לג'וש את כל מה שהיא יודעת ואהבתי את התקיפה על מיילו ומרילין וכולם חושבים שזה האנשים של גודנקו ולא של אבא של ג'ק. ועוד משהו , שהוא לא אמין , אבל כבר התרגלנו לזה - כל הצוות הטקטי נהרג בפיצוץ בבית ורק ג'ק חי. אז שוב , פרקים מעולים , פרק הבא כבר פרק 10 ולא יאומן איך הזמן רץ. עונה מצויינת עד עכשיו ונקווה שימשיך כך.