605

605 ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אהבתי את הפרק הרבה דברים קרו מקווה שזה הסוף לעניין הנני כי היא כבר נמאסה לינדזי- כאב לי בשבילה ממש, לא נעים לשמוע ככה ברוק- מדהימה כתמיד, מעניין ממש מה כל הסיפור שם, מה הולך איתה ועם הפריצה, היא באמת נשארה לבד מול כולם אחלה פרק סוף סוף משהו מתקדםםםםם

הרשו לי להגיד ../images/Emo58.gif

הפרק הזה היה פרק עוצמתי , מרגש ומדהים . אישית ( ולא כמו כל השאר כאן) אני ממש אהבתי את עונה 5 ו 6 וכמובן את כל העונות הקודמות .. ז"א אהבתי פרק אחרי פרק ואני אמשיך לאהוב כי הסדרה הזאת היא סדרה מדהימה שאין כמותה .. לאחר שאמרתי זאת .. הפרק הזה היה ממש עוצמתי וחזק .. מצד אחד אני שמח שנפטרו מקארי , כי עכשיו נייתן והיילי יוכלו לישון בשקט בלילות ודן סוף סוף יכול לעבור את הניתוח ולהבריא וכמובן לחזור ואולי להמשיך להרוס את חיי כולם , מי לא התגעגע לזה . מצד שני קארי הייתה כזאת שווה !!!!! חח אלוהים הבחורה הזאת הייתה מדהימה . ממש ממש ממש אהבתי את הקטע שסמנתה היא חסרת בית או ברחה מהבית או משהו כזה ועוד יותר אהבתי את העובדה שהיא שהתה במוסך המכוניות הנוסטלגי ( והנטוש) של קית' האגדי . חשבתי שלינדזי תגיד ללוקאס שהיא בהריון , בהסתמך על מה שהיא אמרה בסיום עונה 5 , אני לא אקרא ספוילרים להמשך זה מגעיל . אבל היא שיחררה אותו . לוקאס התמודד עם זה ובהתחלה איחלתי לו בהצלחה כי הוא היה צריך אותה .כל הקטע עם אבא של פייטון הוא מדהים . הגיע הזמן שנדע מי הוא סוף סוף , חבל שהוא אלכוהוליסט נגמל במעידה נוספת . אבל כמובן שפייטון נוצרה ממוזיקה , אחרת אין הסבר לבחורה המדהימה הזאת . כמובן שעל ניית'ן ריחמתי אבל אני בטוח שמשהו אחר יצוץ בשבילו והוא יצליח . ברוק תעבור את הזמנים האלה , אתם תראו , היא בחורה חזקה ועצמאית ובואו נודה בזה , היא ברוק דיוויס , שום דבר לא יעצור אותה . שמח שמליסנט חזרה , אני משער שבפרק הבא גם נראה את מאות' וזה עוד יותר משמח , אגב מליסנט הייתה שווה יותר מהרגיל . אממ זהו נראה לי , עונה 6 היא עונה חזקה שהתחילה בפיצוץ שאף עונה קודמת לא התחילה כך , הדברים התרחשו מהר וקיבלנו תפניות אפילות רבות ואנחנו רק בפרק החמישי. מחכה לחתונה של פייטון ולוקאס , אנשים חיכו להם כבר מיימי התיכון חח . קארן תחזור לחתונה עם אנדי ולילי המקסימה אבל הפעם אני מקווה שהם ישארו כי בואו נודה בזה , התגעגעתם לקרן . טוב אני יודע שחפרתי אבל אני לא מצטער על כך .. הסדרה הזאת מדהימה ותמשיך להיות מדהימה ומקווה לעוד עונות ...

../images/Emo58.gif יפה אמרת =]

בדיוק מה שחשבתי על הפרק :) דרך אגב.. אני חושבת שמיליסנט נראתה כזאת שווה כי היא צבעה את השיער לשחור.. היה לה כזה חום כהה =]] הקטע עם הנני היה נחמד מאוד.. רק לא הבנתי את הסוף.. היא שרדה את הייריה של דן!?!??! זה נראה קצת כאילו זה היה חלום.. הייתי בטוחה שעוד שנייה ג'ימיי מתעורר מהסיוט הזה... אני קצת גאה בדן.. ואללה יצא אחלה סבא.. דב ממש התעלתה על עצמה.. חח עלק באתי לחגוג את מותו של דן עם יין =]]] אהבתיייי נית'ן צריך להודות על ההזדמנות שניתנה לו.. לא האמתי באמת שהם רוצים שהוא יחזור לשחק.. הרי הוא נפגע ממש קשה.. שיגיד תודה ויהיה המאמן!! חוץ מזה.. אני ממש ממש מחכה לפרק הבא.. אין סדרה אחרת יותר טובה מזאת!!! איזה כיף שהיא חזרה P:

AVriL AddiCt

New member
../images/Emo58.gif

היה פרק מצויין ומותח..ואני מקווה שנני קארי סוף סוף מתה..שונאת אותה!!!! ומיסכנה לינדזי שככה היא מגלה...

DotCom05

New member
605..איזה פרקקק../images/Emo58.gif!!

נ-ה-ד-ר! קודם כל התחלה ממש נחמדה עם הקולות של כולם.. לוקאס ופייטון..ממש חמודים ביחד מתי כבר הפרק של החתונה שלהםםם? זה הולך להיות פרק אדיר! ממש פחדתי שלינדזי חזרה נמאס לי ממנה!! למרות שהיא מסכנה..צדקה כל הזמן הזה. הקטע עם אבא של פייטון דווקא יצא טוב..אבל לא הבנתי למה הוא לא הגיע לארוחת ערב? ולמה לוקאס לא הספיק?! איזה רע!! ברוק..אוי ברוק ברוק ברוק..חחחח אין עליה. היא משחקת ממש יפה ואמיתי ובאמת נראה שעצוב לה כי כולם המשיכו הלאה בחיים ורק היא מפסידה ונתקעת..אני מנחשת שהיא וסמנתה דווקא יפתחו איזה קשר ידידות בהמשך..אולי היא אחותה או משו?! חחחחח סתם אין לי מושג..אבל הן חמודות ביחד. חבל רק שהיא ישנה במוסך :(.. בטח ברוק או היילי יגלו ויעשו עם זה משו..אני סומכת עליהן. נייתן מסכן..אבל זה באמת היה מוזר שככה יקבלו אותו מהר לשחק באן בי איי..למה לא לאמן?? עדיף מאשר כלום וכמובן שיא השיאים של הפרק...נני קרי חטפה וואחד בקבוק לפרצוףףף!! כל הכבוד לדב!!!!! וכמובן לדן!!! התלהבו במגרש ביתי מהקטע של יריות אני רואה!! צילמו גם יפה את כל הקטע בעשב הזה שהם רצים... ג'יימי שיחק ממש טוב.."אימא אמרה שאת בן אדם רע!!!!!!" כל הכבוד לו! איך הוא ברח לה לפסיכונני הזאת חחחחחחח חמוד בקיצור אחלה פרק מעניין מה יקרה בפרק הבא..איזה הפתעות עוד מצפות לנו?

Gal El

New member
אני היחיד שהיו לו הפרעות וקפיצות בפרק? ../images/Emo2.gif:-\

prinsezayuli

New member
וגם לי היו...

כנראה כולנו נפלנו על אותו *** (הדבר שאסור לדבר עליו בפורום)

../images/Emo58.gif

הפרק התחיל די משעמם, אבל כל עניין הנני היה כמובן מעניין. מעניין אותי לאיזה כיוון תלך הסדרה עכשיו כשהיא מתה. ז"א, הכל יהיה דיי משעמם אם לא ינערו קצת תסדרה לדעתי.

lir972

New member
../images/Emo58.gif מממממממממ....

מהמם, מדהים, משגע!! basketball mama daddy im so proud of you ג'יימי מלך העולם! אני חולה על המשפטים שלו.... היה מפחיד שקארי המזעזעת הזאת באה עם הגרזן, אבל דב שיחקה אותה עם הבקבוק. הייתי כ"כ בטוחה שלינדזי הולכת להגיד ללוק שהיא בהריון, אבל טוב שכך...:)

ShiR a5

New member
../images/Emo39.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo39.gif

פרק 5 היה פרק נחמד עד הקטעים על נני קרי .. חח זה היה ממש מצחיק איך היא דפקה לה את הבקבוק בראש! שאפשר להגיד שמגרש ביתי הפכה לאיזה סדרת מתח ואימה... אבל אני אוהבת ... באמת עצוב הקטע עם ברוק אבל היא הכי התקדמה מכולם עם החברה שלה ... ואוף מעניין למה לא מספרים או אם יספרו על הקטע עם הילד של נני קרי ..זה דווקא מעניין מחכה לפרק הבא ...:)

lir972

New member
../images/Emo58.gif את צודקת!

מאוד מסקרן אותי לדעת מה באמת היה כל העניין עם הבן של נני קארי

OTH 7

New member
פייייייי.י.י.י

פרק עצבניייי רצחח....כול הקטעים עם קרי היה ענקקקק לקראת הסווףף חשבתי שאני נמצא באיזה סרט אימה ... רק חבל שלא כול הפרק עם קטעים כאלה ורק בסוף 9 מתוך 10

למעלה