הרשו לי להגיד ../images/Emo58.gif
הפרק הזה היה פרק עוצמתי , מרגש ומדהים . אישית ( ולא כמו כל השאר כאן) אני ממש אהבתי את עונה 5 ו 6 וכמובן את כל העונות הקודמות .. ז"א אהבתי פרק אחרי פרק ואני אמשיך לאהוב כי הסדרה הזאת היא סדרה מדהימה שאין כמותה .. לאחר שאמרתי זאת .. הפרק הזה היה ממש עוצמתי וחזק .. מצד אחד אני שמח שנפטרו מקארי , כי עכשיו נייתן והיילי יוכלו לישון בשקט בלילות ודן סוף סוף יכול לעבור את הניתוח ולהבריא וכמובן לחזור ואולי להמשיך להרוס את חיי כולם , מי לא התגעגע לזה . מצד שני קארי הייתה כזאת שווה !!!!! חח אלוהים הבחורה הזאת הייתה מדהימה . ממש ממש ממש אהבתי את הקטע שסמנתה היא חסרת בית או ברחה מהבית או משהו כזה ועוד יותר אהבתי את העובדה שהיא שהתה במוסך המכוניות הנוסטלגי ( והנטוש) של קית' האגדי . חשבתי שלינדזי תגיד ללוקאס שהיא בהריון , בהסתמך על מה שהיא אמרה בסיום עונה 5 , אני לא אקרא ספוילרים להמשך זה מגעיל . אבל היא שיחררה אותו . לוקאס התמודד עם זה ובהתחלה איחלתי לו בהצלחה כי הוא היה צריך אותה .כל הקטע עם אבא של פייטון הוא מדהים . הגיע הזמן שנדע מי הוא סוף סוף , חבל שהוא אלכוהוליסט נגמל במעידה נוספת . אבל כמובן שפייטון נוצרה ממוזיקה , אחרת אין הסבר לבחורה המדהימה הזאת . כמובן שעל ניית'ן ריחמתי אבל אני בטוח שמשהו אחר יצוץ בשבילו והוא יצליח . ברוק תעבור את הזמנים האלה , אתם תראו , היא בחורה חזקה ועצמאית ובואו נודה בזה , היא ברוק דיוויס , שום דבר לא יעצור אותה . שמח שמליסנט חזרה , אני משער שבפרק הבא גם נראה את מאות' וזה עוד יותר משמח , אגב מליסנט הייתה שווה יותר מהרגיל . אממ זהו נראה לי , עונה 6 היא עונה חזקה שהתחילה בפיצוץ שאף עונה קודמת לא התחילה כך , הדברים התרחשו מהר וקיבלנו תפניות אפילות רבות ואנחנו רק בפרק החמישי. מחכה לחתונה של פייטון ולוקאס , אנשים חיכו להם כבר מיימי התיכון חח . קארן תחזור לחתונה עם אנדי ולילי המקסימה אבל הפעם אני מקווה שהם ישארו כי בואו נודה בזה , התגעגעתם לקרן . טוב אני יודע שחפרתי אבל אני לא מצטער על כך .. הסדרה הזאת מדהימה ותמשיך להיות מדהימה ומקווה לעוד עונות ...